My Liberation Notes Dizi | Konusu | Oyuncuları | Kore Dizileri

03.05.2022
My Liberation Notes Dizi | Konusu | Oyuncuları | Kore Dizileri

My Liberation Notes dizi, konusu, oyuncuları, karakterleri, cast, yorumları, incelemesi, Mydramalist puanı, Kore Dizileri 2022, fragmanı, izle gibi aramalarınıza YORUM GÜNCEL’den yanıt bulabilirsiniz.

Dizi hakkında

9 Nisan 2022’de yayınlanmaya başlayan 2022 yapımı Güney Kore dizisidir. Toplam 16 bölümden oluşan dizi, Romantik, yaşam ve aile türünde yer alıyor. Dizi 8 Nisan 2022’de yayınlanan bölümü ile yayın maratonunu tamamlayacak.

Dizinin yönetmenliğini Kim Seok Yoon üstlenirken, senaryosunu Park Hae Young kaleme aldı.

Haftanın 2 günü yayınlanan dizinin bölümlerinin süresi ise 1 saat 3 dakikadır. tvN tarafından yayınlanan dizi My Liberation Diary adı ile de biliniyor.

Dizinin oyuncu kadrosunda Kim Ji Won, Lee Min Ki, Lee El, Son Seok Gu, Lee Ki Woo ve Chun Ho Jin gibi isimler yer alıyor.

Dizi Mydramalist’te 8,5‘lik puana sahip oldu.

My Liberation Notes konusu

Dizinin konusu, sinir bozucu ve boğucu hayatlarından kaçmak isteyen üç kardeşin kasabalarına gelen gizemli bir yabancı ile yaşayacakları enteresan olayları konu alıyor. ailesinin en küçük çocuğu olan Yum Min Jung, İçe dönük bir karakteri olmasından dolayı hayatını her zaman yalnız hissederek geçirdi. Bu duruma daha fazla dayanamayan Yum Min Jung, sonunda kendini kasvetli, monoton hayatından “kurtarmak” için bir değişiklik yapmaya karar verir. Yum Min Jung’un ağabeyi ve ailelerinin ortanca çocuğu olan Yum Chang Hee, Aslında o şehre taşınmayı ve daha heyecanlı bir dünya yaşamayı istemektedir. Ancak hayatı planlarına ve isteklerine göre ilerlemez. Herhangi bir amacı ve hırsı olmayan Yum Chang Hee, olgunlaşmamış biri olmasına rağmen söylediği şeyler her zaman mantıklıdır.

My Liberation Notes oyuncuları ve karakterleri (cast)

Dizinin oyuncu kadrosunda Kim Ji Won, Lee Min Ki, Lee El, Son Seok Gu, Lee Ki Woo ve Chun Ho Jin gibi isimler yer alıyor.

Kim Ji Won – Yum Min Jung
Lee Min Ki – Yum Chang Hee
Lee El – Yum Ki Jung
Son Seok Gu – Bay Goo
Lee Ki Woo – Jo Tae Hoon
Chun Ho Jin – Yeom Je Ho
Jeon Hye Jin – Hyun Ah
Jeon Soo Jin – Ye Rin
Park Soo Young
Jung Soo Young
Kim Ro Sa

Fragmanı

YORUMLAR

canlı tv izle