Öldüren Şüphe Filmi Konusu | Oyuncuları | Yorumları

17.10.2022
Öldüren Şüphe Filmi Konusu | Oyuncuları | Yorumları

Öldüren Şüphe (Charade) film konusu, oyuncuları, yorumları, imdb, trt 2, izle, altyazılı, 1963, fragman, cast, netflix gibi aramalarınız için yorumguncel.com’da kalın.

Charade , yapımcılığını ve yönetmenliğini Stanley Donen’in üstlendiği, Peter Stone ve Marc Behm tarafından yazılan, başrollerini Cary Grant ve Audrey Hepburn’ün paylaştığı 1963 Amerikan romantik komedi gizem filmidir. Kadroda ayrıca Walter Matthau, James Coburn, George Kennedy, Dominique Minot, Ned Glass ve Jacques Marin de yer alıyor. Hitchcock’un hiç yapmadığı en iyi Hitchcock filmi ” olarak tanımlanan film, senaryosu ve Grant ile Hepburn arasındaki kimya için eleştirmenler tarafından övüldü.

Peter Stone Marc Behm’in The Unsuspecting Wife isimli 1961 kısa öyküsüne dayanan film ilk kez 5 Kasım 1963 tarihinde vizyona girdi. Orijinal adı Charade olan komedi ve romantik türdeki film izeyenlerinden 7,9 imdb puanı topladı. Filmin süresi 1 saat 53 dakikadır.

Öldüren Şüphe Filmi Konusu

Fransız Alpleri’nde tatildeyken, tercüman olarak çalışan gurbetçi bir Amerikalı olan Regina “Reggie” Lampert, arkadaşı Sylvie’ye kocası Charles’tan boşandığını söyler. Paris’e döndüğünde bir polis müfettişi Charles’ın eşyalarını sattığını ve ardından Paris’ten ayrılırken öldürüldüğünü söyler. Kocasının çeyrek milyon dolar parası da kayıptır. Dul kadın, kocasının parasını ararken kocasının geçmişinden birkaç adamlar tanışır. Kayıp para yolculuğunda çelişkiler, yalanlarla karşılaşırken yolculuk romantizme dönüşecektir.

Öldüren Şüphe Film Oyuncuları

Filmin başrolünde Cary Grant ve Audrey Hepburn yer alıyor. Kadroda ayrıca Walter Matthau, James Coburn, George Kennedy, Dominique Minot, Ned Glass ve Jacques Marin de yer alıyor.

Karakterler

Cary Grant – Peter Joshua
Audrey Hepburn – Regina Lampert
Walter Matthau – Hamilton Bartholomew
James Coburn – Tex Panthollow
George Kennedy – Herman Scobie
Dominique Minot – Sylvie Gaudet
Ned Glass – Leopold W. Gideon
Jacques Marin – Insp. Edouard Grandpierre
Paul Bonifas – Mr. Felix
Thomas Chelimsky – Jean-Louis Gaudet

Film Fragmanı

Öldüren Şüphe Film Yorumları

1963 yılının sosyal yaşamını izlemek için bile izlenebilir bu film. çok kaliteli iyileştirilmiş versiyonu var. 1963 yılında sanki bugünde dolaşıyormuş gibi dolaşıyorsunuz. yeni tanıştığınız bir hanımefendiye cep telefonu nonuzu vermek yerine isminizi veriyorsunuz ki şehir rehberinden numaranızı bulup arayabilsin.

  • ah minel aski ve halatihi

cary grant’in sonunda roger thornhill ya da george kaplan çıkmasından şüphelendiğim, north by northwest-vari, alfred hitchcock filmlerini andıran; gizemi, komediyi ve aşkı bir arada bulunduran harikulade film.
paris’in güzelliği bir yana, audrey hepburn aşırı sevimlilikten neredeyse ölmek üzeredi

  • bana krakatoa derler

ne olduğu bilinmeden izlendiginde baska bir tat verebilecegini dusundugum romangizedi. ilk kez bir audrey filmi izlemeye karar verdigim ve yalan yok guzelligini merak ettigim icin acip izledigim bir filmken, beklentilerimin uzerinde bir amerikan filmi izlemis oldum. gizem ve gerilim tarafinin bu kadar ayarlanmis bir sekilde servis edilisi de ayri bir tat. cary grant ve audrey hepburn’un bagimsiz sinema tadinda flortlesmeleri de filme cok leziz bir hava kattigi gibi, tam bir alpha male filmi de denebilir. 10/9

  • sen ne anlatiyon la

izlediğim en iyi casus filmlerinden.
walter matthau barındırıyor ve her zamanki gibi yardırıyor abimiz.
cary grant’in karakterinin çılgın attırdığı bir film. beklenmeyen yerden gelen sürpriz filmin her yerinden geliyor.

  • asi topraklarin asi cocugu

TRT 2 filmleri için bizi takip edin;

Kuşlar Dönünceye Dek Film Konusu | Oyuncuları | Karim

YORUMLAR

canlı tv izle