I Know This Much Is True! Dizisi İlk Bakış | Konu – Fragman

20.03.2020
I Know This Much Is True! Dizisi İlk Bakış | Konu – Fragman

Mark Ruffalo’nun başrolde olduğu I Know This Much Is True dizisinden yeni fragman yayınlandı. Blue Valentine The Place Beyond teh Pines filmleri ile sinema dünyasında adını duyuran Derek Cianfrance dizinin yönetmen ve senaristliğini üstleniyor. Filmin başrollerinde Marvel evreninin Hulk karakteri olarak tanıdığımız Mark Ruffalo yer alıyor. Ruffalo bundan önce de Dark Water (Karanlık Sular) filminde yer almıştı.

I Know This Much Is True Konusu

Yeni bir mini dizi olarak karşımıza çıkan I Know This Much Is True’da Wally Lamb isimli roman yazarının aynı isimli romanında uyarlanmış. Dizinin öne çıkan ismi Mark Ruffalo, Dominick ve Thomas ismindeki ikiz kardeşleri canlandıracak. Dizinin konusunda ise 20. Yy Amerika’sı ele alınarak ihanet, fedakarlık ve affedilme temaları izleyeceğiz. Bu tema üzerinden bu ikiz kardeşlerin paralel hayatları mercek altına alınacak. Dizide bir yandan ikiz kardeşlerin günümüz hayatına odaklanılırken diğer yandan flashback sahneleri ile Dominick’in geçmişine ışık tutuyor..

Oyuncu Kadrosu – Oyuncuları

Derek Cianfrance’in yazıp yönettiği dizinin oyuncu kadrosunda Mark Ruffalo ile beraber Melissa Leo, Imogen Poots, Juliette Lewis, Kathryn Hahn, Rosie O’Donnell, Archie Panjabi gibi önemli isimler yer alıyor. Melissa Leo, ikizlerin annesi Ma’ya hayat verirken; Kathryn Hahn, Dominick’in eski eşi Dessa Constantine’i, Imogen Poots ise Dominick’in şu anki kız arkadaşı Joy Hanks’i canlandırıyor.

Dizi Kaç Bölüm Olacak?

HBO kanalında yayınlanacak olan mini dizi I Know This Much Is True’da 6 bölümden oluşuyor. Dizinin en dikkat çekici detayı ise Mark Ruffalo’yu iki ayrı karakter olarak izleyecek olmamız. Ruffalo dizide Dominick ve Thomas isimli ikiz kardeşlere hayat veriyor.

Dizi Ne Zaman Yayınlanacak?

HBO kanalının yeni mini dizi projesi olan I Know This Much Is True, 27 Nisan’da yayın hayatına başlayacak. Ancak son dönemde Koronavirüs nedeniyle birçok dizinin ertelendiği göz önüne alınırsa dizinin yayın tarihinin ertelenme ihtimali de olası. Gelişmeleri Instagram hesabımız üzerinden buradan takip edebilirsiniz.

I Know This Much Is True’nun Fragmanı

https://www.youtube.com/watch?v=BO_4DGnmMKk
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

canlı tv izle