Da 5 Bloods Film | Konusu – Oyuncuları (Netflix)

29.05.2020
Da 5 Bloods Film | Konusu – Oyuncuları (Netflix)

Da 5 Bloods film konusu ne soruları arama motorlarında sıkça aranıyor. Da 5 Bloods filmi konusu, oyuncuları, imdb, ekşi, fragman, cast, yorum, yorumları, Spike Lee Netflix gibi aramalarınız için yorumguncel.com’da kalın.

Da 5 Bloods filmini, 2018 yılı Oscar Ödülleri’nde En İyi Film dalının kazanan filmi BlacKkKlasman’ın yönetmeni Spike Lee yönetiyor. Daha önce She’s Gotta Have It dizisinin yapımcıdı olan ve See You Yesterday gibi yapımlarda Netflix ile birlikte çalışan Spike Lee bu kez yeni filmi Da 5 Bloods için hazır.

Filmin senaryosuu Kevin Willmott ve Spike Lee’nin kaleme aldığı film 12 Haziran’da Netflix kütüphanesindeki yerini alacak.

Da 5 Bloods Konusu

Film Vietnam gazisi bir grup gencin masumiyetini kaybedişini ve geride bıraktıkları komutanı bulmak için yeniden ormana geri dönen gazilerin hikayesini konu alıyor.

Otis, Eddie, Paul ve Melvin Afrika kökenli ve Vietnam Savaşı’na katılan 4 Amerikan gazisidir. Savaşta komutanlarını kaybeden Vietnam gazileri onun cesedini de geride bırakırlar. Ancak bu onlar için bir vicdan muhasebesine dönüşür. Bir süre sonra 4 gazi, hem komutanlarının cesedini hem de gömülü hazineyi bulmak için Vietnam’a geri dönmeye karar verir. Paul ve oğlunun da aralarına katıldığı bu serüvende ekip, farklı insanlarla, doğayla ve Vietnam Savaşı’nın neden olduğu yıkım ile mücadele etmesi gerekecektir.

Da 5 Bloods Oyuncuları – Karakterler

Da 5 Bloods filminde Black Panther filmi ile adını duyuran Chadwick Boseman Vietnam gazilerinin savaşta kaybettikleri komutana hayat verecek. Filmde ayrıca daha önce Spike Lee ile birlikte çalışan Delroy Lindo, usta oyuncu Jean Reno gibi tanınmış isimler yer alıyor. Ayrıca The Wire dizisindeki rolü ile tanınan Clarke Peters ve Isiah Whitlock Jr. ile Norm Lewis yer alıyor.

Filmde ayrıca Richard Jewell’daki performansıyla dikkatleri üzerine çeken Paul Walter Hauser,
son olarak With the Wind’de sinemaseverlerin karşısına çıkan Fransız aktris Mélanie Thierry de kadroda. BlacKkKlansman’da önemli bir rol oynayan Jasper Pääkkönen de merakla beklenen filmde rol alıyor.

Da 5 Bloods Yorumları (Ekşi)

“2021 oscarı düzenlenebilirse en iyi film dalında en iddialı filmlerden biri olacaktır. Netflix’in de film alanında şimdiye kadarki en iyi işi olmasını umuyorum. in spike lee we trust.”

“uzun zamandır sağlam bir vietnam filmi görmüyorduk, bu yönden sevindirici. Fakat insan, ırkçılık konusunda mimlenmiş yönetmen abimiz yine bu çizgi üzerinden gidip bir çuval inciri berbat edebilir demeden duramıyor.”

Da 5 Bloods Fragman

12 Haziran’da Netflix’te izleyici ile buluşacak Da 5 Bloods’tan yayınlanan ilk fragmanı buradan izleyebilirsiniz.

YORUMLAR

canlı tv izle