Vida Dizi | Konusu | Oyuncuları | 4.sezon ne zaman?

15.06.2020
Vida Dizi | Konusu | Oyuncuları | 4.sezon ne zaman?

Vida dizi, konusu, oyuncuları, (tv series) karakterleri, kaç bölüm kaç sezon, 3.sezon olacak mı, Lyn kim, Emma kim, nerede yayınlanıyor gibi aramalarınıza yorum güncel’den yanıt bulabilirsin.

Dizi hakkında

Dizi, 6 Mayıs 2018’de fenomen dizi Spartacus’ün yayınlandığı kanal olarka tanınan ABD’nin özel kanallarından biri olan Starz’da yayınlanmaya başladı. 2020 yılında yayınlanan 3.sezonu ile toplamda 26 bölümden oluşuyor. İlk sezonu 6 bölüm olarak tasarlanan dizinin 2. ve 3.sezonları 10’ar bölüm olarak yayınlandı. İMDb’de 7,1’lik puana sahip olan dizi, 2020 yılından sezonları yayınlanan en iyi diziler listesine girmeyi başardı. Dizi kentsel dönüşüm, feminizm, cinsel ayrımcılık ve eşcinsel evlilik gibi konular üzerine eğilimi ile dikkat çekiyor. Tanya Saracho’un yönetmenliğini yaptığı dizinin başrollerinde Mishel Prada, Melissa Barrera, Karen Ser Anzoategui gibi isimler yer alıyor. Komedi Dram türündeki dizinin bölüm süreleri ise 30 dakikadır.

Vida dizi konusu

Dizide Los Angeles’ın doğu kısmından iki birbirine hiç benzemeyen ve anlaşamayan Meksikalı-Amerikan kız kardeşin hikayesi anlatılıyor. İki kız kardeş annelerini kaybetmenin acısının yaşarken bir yandan da annelerinin gerçek kimliğini öğrenmenin şokunu yaşar. Kardeşlere annelerinden Los Angeles’da bir yer miras kalmıştır. Birbirinden tamamen farklı karakterdeki kardeşler burada bir bar açıp birlikte çalışmaya karar verir. Kız kardeşler birçok zorlukla mücadele ederken bilmedikleri birçok sırla da yüzleşmek zorunda kalır. Şartlar kardeşlerin eski mahallelerine dönmelerine neden oluyor ve burada annelerinin kimliğiyle ilgili şok edici bir gerçekle yüzleşiyorlar.

Vida dizi oyuncuları ve karakterleri

Melissa Barrera – Lyn
Mishel Prada – Emma
Ser Anzoategui – Eddy
Chelsea Rendon – Mari
Carlos Miranda – Johnny
Roberta Colindrez – Nico
Tonatiuh – Marcos
Elizabeth De Razzo – Yoli
Adelina Anthony – Rocky

Vida Dizi fragmanı

Vida 4.sezon ne zaman?

Dizinin 4.sezonu ile ilgili henüz net bir bilgi yok. Ancak Starz’ın 4.sezon onayını vermesi bekleniyor. Dizinin onayı alması halinde 2021 Mayıs ayında yayında olması bekleniyor.

Dizi yayıncısı: Starz
Sezon Sayısı: 3
Durumu: Devam ediyor

YORUMLAR

canlı tv izle