Deputy Dizi | Konusu | Oyuncuları | Yorumları

Deputy dizi, konusu, oyuncuları, karakterleri, İMDb puanı, yorumları, incelemesi, FOX dizileri, fragmanı, izle, 2.sezon ne zaman gibi aramalarınıza yorum güncel’den yanıt bulabilirsiniz.

27.07.2020
Deputy Dizi | Konusu | Oyuncuları | Yorumları

Deputy dizi, konusu, oyuncuları, karakterleri, İMDb puanı, yorumları, incelemesi, FOX dizileri, fragmanı, izle, 2.sezon ne zaman gibi aramalarınıza yorum güncel’den yanıt bulabilirsiniz.

Dizi hakkında

Dizi, 2 Ocak 2020’de Amerikan FOX kanalında yayınlanmaya başladı. İlk sezonu ile yayınlanan dizi Mart ayında yayınlanan 13.bölümü ile tamamlandı. İMDb‘de 6,1’lik puana sahip oldu. Aksiyon, suç türündeki dizi, Will Beal tarafından tasarlandı. Dizinin kadrosunda, Stephen Dorff, Yara Martinez, Brian Van Holt, Bex Taylor-Klaus ve Shane Paul McGhie gibi isimler yer aldı. Her bölümü 44 dakikada oluşan dizinin yönetmenliğini de Will Beal üstleniyor. Dizi Atlanta Georgia’da çekildi.

Deputy konusu

Deputy, şerif Bill Hollister’ın maceralarını konu ediyor. Ülkenin en büyük polis deperatmanlarından biri olan Los Angeles emniyetinin amirinin ani ölümünden sonra onun yerine dedektif Bill Hollister getirilir. Suçluları yakalamak için her şeyi göze alan kanun adamı Bill Hollister, görevine artık şerif olarak devam edecektir. Beklenmedik bir anda liderlik etmeye başlayan Hollister, bu süreçte kendisini türlü maceraların içinde bulur. Kapıları tekmelemede çok rahat olan ancak bir personel toplantısında tamamen kaybolan bir kariyer avukatı Bill Hollister, şerif öldüğünde Los Angeles County’nin şerifine dönüşüyor. Los Angeles polis departmanından sorumlu şerif öldürülünce olayı çözmesi için yerine yetenekli ve değişik bir tarzı olan yeni bir şerif atanıyor. Bunun üzerine gelişen polisiye olaylar üzerinden hikaye devam ediyor.

Deputy oyuncuları ve karakterleri (cast)

Dizinin kadrosunda, Stephen Dorff, Yara Martinez, Brian Van Holt, Bex Taylor-Klaus ve Shane Paul McGhie gibi isimler yer aldı.

Stephen Dorff – Sheriff Bill Hollister
Yara Martinez – Dr. Paula Reyes
Brian Van Holt – Detective Cade Ward
Bex Taylor-Klaus – Deputy Brianna Bishop
Shane Paul McGhie – Deputy Joseph Harris
Danielle Moné Truitt – Charlie Minnick
Mark Moses – Undersheriff Jerry London
Natalia Cigliuti – Teresa
Valeria Jauregui – Maggie Hollister
Danny Rico Soto – Bobby Perez
Josh Helman – Deputy Carter
Gianna Gallegos – Camilla

Deputy 2.sezon ne zaman yayınlanacak?

Dizinin 2.sezonu ile ilgili yayıncı FOX diziyi iptal ettiğini açıkladı. İMDb’de verilere göre dizi 13.bölümü ile tamamlanmış olarak gözüküyor.

Dizi fragmanı

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

canlı tv izle