Deli Dolu 3 (Kissing Booth 3) ne zaman çıkacak?

Deli Dolu 3 (The Kissing Both 3) film, konusu, oyuncuları, Netflix filmleri, ne zaman çıkacak, yayın tarihi, var mı, ne zaman yayınlanacak, haberleri, son gelişmeler gibi aramalarınıza yorum güncel’den yanıt bulabilirsiniz.

28.07.2020
Deli Dolu 3 (Kissing Booth 3) ne zaman çıkacak?

Deli Dolu 3 (Kissing Booth 3) film, konusu, oyuncuları, Netflix filmleri, ne zaman çıkacak, yayın tarihi, var mı, ne zaman yayınlanacak, haberleri, fragmanı, izle, incelemesi, yorumları, son gelişmeler gibi aramalarınıza yorum güncel’den yanıt bulabilirsiniz.

Film hakkında

Netflix’in yayınladığı ve Türkiye’de kısa sürede büyük ilgi gören filmi Deli Dolu film serisinin 3. filminin geleceği öğrenildi. Netflix paylaştığı bir video ile 2. filmi yeni yayınlanan film serisinin 3.filminin çekimlerine başlandığı açıkladı. 2. filmi 24 Temmuz’da yayınlanan serinin yayınlandıktan 4 gün sonra 3. filmin haberinin paylaşılması ise şaşkınlık yarattı. Seyirciler ikinci filmini henüz yeni izlemye başlamışken 3.sünün çekiliyor olması filmseverleri memnun etti. Her ne kadar film eleştirmenleri tarafından olumsuz eleştirilen bir yapım olsa da Netflix abonleri tarafından yoğun ilgi gösterilen filmin 3. halkasının ne zaman yayınlanacağına dair net bir tarhi yok. Ancak Netflix’in 3. filmden yayınladığı Sneak peak videosunda filmin 2021 yılında Netflix’te yayında olmadı bekleniyor.

Deli Dolu 3 (The Kissing Booth 3) konusu

Beth Reekles’ın Wattpad yazılarından ekrana uyarlanan The Kissing Booth serisinin ikinci filminde Elle ve Noah’nın birlikte geçirdiği yaza odaklanıyorduk. Lise son sınıfta olan Elle, Harvard ve Berkeley arasında bir seçim yapmaya çalışıyordu. Yani erkek arkadaşıyla en yakın arkadaşı arasında bir seçim söz konusuydu. The Kissing Booth 3, kahramanlarımızın üniversite hayatlarını görmemize neden olacak gibi.

Oyuncuları ve karakterleri (cast)

Filmin başrollerinde Joey King, Joel Courtney ve Jacob Elordi gibi isimler yer alması bekleniyor.

Netflix’in paylaştığı tanıtım videosu

Deli Dolu 3 (Kissing Booth 3) ne zaman çıkacak?

Filmin, 2021 yılında çıkacağı kesin. Ancak henüz tam tarihi belirsizliğini koruyor. Henüz 2. filminin 24 Temmuz 2020’de yayınlandığını düşünürsek yeni filmin de önümüzdeki yıl yaz aylarında çıkacağını düşünebiliriz.

YORUMLAR

  1. Taisha Ladouce dedi ki:

    This is especially crucial in those who

canlı tv izle