Jessica Jones Dizi | Konusu | Oyuncuları | Yorumları

Jessica Jones Dizi, konusu, kaç sezon, cast, oyuncuları, 4.sezon ne zaman, karakterleri, Netflix dizileri, IMDb puanı, incelemesi, yorumları, Ekşi, fragmanı, izle, gibi aramalarınıza yorumguncel.com’dan yanıt bulabilirsiniz.

03.10.2020
Jessica Jones Dizi | Konusu | Oyuncuları | Yorumları

Jessica Jones Dizi, konusu, kaç sezon, cast, oyuncuları, 4.sezon ne zaman, karakterleri, Netflix dizileri, IMDb puanı, incelemesi, yorumları, Ekşi, fragmanı, izle, gibi aramalarınıza yorumguncel.com’dan yanıt bulabilirsiniz.

Jessica Jones Dizi hakkında

20 Kasım 2015’te Netflix‘te yayınlanmaya başlayan Marvel dizisidir. Brian Michael Bendis ve Michael Gaydos’ın aynı adlı çizgi romanından uyarlandı. Melissa Rosenberg tarafından ekrana uyarlanan yapım, Her sezonu 13 bölümden oluşan yağım 2015, 2018 ve 2019 yıllarında yayınlandı. Dizi Netflix ile Marvel’ın anlaşmazlığı sonrası iptal edildi. Toplam 3 sezon 39 bölümden oluşan yapımın kadrosunda Krysten Ritter, Rachael Taylor, Eka Darville, Carrie-Anne Moss, John Ventimiglia ve David Tennant gibi isimler yer alıyor. Dizi IMDb‘de 189 bini aşkın kişi tarafından oylandı ve 7,9’luk puana sahip oldu. Karakter Daredevil ile bağlantılı olan karakter aynı zamanda The Defenders dizisinde de yer aldı.

Jessica Jones Konusu

Dizinin konusu, Bir süper kahraman olarak kısa süreli görevinin trajediyle sona erdiğinden beri Jessica Jones, New York, Hell’s Kitchen’da ateşli, alaycı bir özel dedektif olarak kişisel hayatını ve kariyerini yeniden inşa ediyor. Kendinden nefret etme ve kötü bir TSSB vakasıyla boğuşan Jessica, olağanüstü yeteneklerini ihtiyacı olanlar için beklenmedik bir şampiyon olarak kullanarak, şeytanlarla içten ve dıştan savaşır. Kimyasal bir sızıntı sonucu Jessica Jones, insanüstü bir güce ve dirence, ek olarak da ses hızına yakın hızlarda uçma yeteneğine sahip olur.

Jessica Jones s Oyuncuları ve karakterleri (Cast)

Dizinin kadrosunda, Krysten Ritter, Rachael Taylor, Eka Darville, Carrie-Anne Moss, John Ventimiglia ve David Tennant gibi isimler yer alıyor.

Krysten Ritter – Jessica Jones
Rachael Taylor – Trish Walker

Eka Darville – Malcolm Ducasse
Carrie-Anne Moss – Jeri Hogarth
John Ventimiglia – Detective Eddy Costa
David Tennant – Kilgrave
Rebecca De Mornay – Dorothy Walker
J.R. Ramirez – Oscar Arocho
Janet McTeer – Alisa Jones
Wil Traval – Will Simpson
Benjamin Walker – Erik Gelden
Jeremy Bobb – Gregory Sallinger
Tiffany Mack – Zaya Okonjo
Rachel McKeon – Char

Jessica jones yorumları

3.sezonunu beğendiğim, jessica’nın texas’a bilet alıp her şeye veda etmek üzere olduğu güzel bir diziydi. finalin son sahnesinde gitmekten vazgeçip geri döndüğünde üzülmüş, sakız gibi uzatacaklar belli oldu demiştim kendi kendime. neyse ki netflix iptal etmiş diziyi lol. iyi oldu tadında bitti işte.

  • Desprado (Ekşi Sözlük)

fiziksel gücü yüksek bir özel dedektifi konu alan dizidir. siyahi barmen abimiz tarafından kütür kütür kütürdetildiğini görünce gözümde ki süper kahraman imajı da bitmiştir. biz süper kahramanların döşemesine alışıgız.

  • bishaunen (Ekşi Sözlük)

netflix’te iptal olmasına en çok üzüldüğüm marvel dizisi. sanırım disney’in lisans anlaşmasını sonlandırma çabasının sonucu, yapacak bir şey yok.

  • ssg (Ekşi Sözlük)

Dizi fragmanı

YORUMLAR

canlı tv izle