Aile kavgası kanlı bitti: Kayınbiraderini vurdun tutuklandı!
Bursa’nın İnegöl ilçesinde aile bireyleri arasında çıkan tartışma kanlı bitti. Kayınbiraderini tabancayla bacağından vuran 66 yaşındaki enişte, çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.
Olay, dün saat 19.00 sıralarında Süleymaniye Mahallesi Ferah Sokak’ta bulunan 2 katlı bir evin ikinci katında meydana geldi. Edinilen bilgilere göre Fahrettin S. (45), boşanma aşamasında olan ablası Nergiz B.’ye ait eşyaları almak için ablasının eşi Nurefeddin B. (66)’nin evine gitti.
Eşyaların alınması sırasında taraflar arasında çıkan tartışma kısa sürede kavgaya dönüştü. Kavga sırasında Nurefeddin B., yanında bulunan tabancayla kayınbiraderine ateş etti. Fahrettin S. sol bacağından yaralanırken, enişte ise tekme ve yumruklarla darp edildi.
İhbar üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Yaralı Fahrettin S., ambulansla İnegöl Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Yaralının sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.
Darp sonucu yaralanan Nurefeddin B. ise özel bir hastanede tedavi altına alındı. Polis ekipleri tarafından yapılan aramada 3 adet ruhsatsız tabanca ele geçirilirken, şüpheli gözaltına alındı.
Emniyetteki ifadesinde, “Eski eşimin erkek kardeşi eve gelip eşyaları almak istedi. Tartışma çıktı, beni darp etti. Kendimi korumak için ateş ettim” dediği öğrenilen Nurefeddin B., çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.
