TanıtımBayi

Bomba yasak aşk iddiası.. Ormana götürüp kadın kıyafeti giydirerek şantaj yaptılar!

05.08.2026
Bomba yasak aşk iddiası.. Ormana götürüp kadın kıyafeti giydirerek şantaj yaptılar!

Tekirdağ’ın Kapaklı ilçesinde bir kişiyi, arkadaşının eşiyle ilişki yaşadığı iddiasıyla ormanlık alana götürerek zorla kadın kıyafetleri giydirdiği, özür videosu çektirip sosyal medyada paylaştığı öne sürülen 6 şüpheli jandarma ekiplerince gözaltına alındı.

Olay, Kapaklı ilçesine bağlı Pınarça Mahallesi İkizgöl mevkisindeki ormanlık alanda meydana geldi. İddiaya göre, Ö.A. isimli kişi, arkadaşının eşiyle ilişki yaşadığı gerekçesiyle bir grup tarafından tehdit edilerek ormanlık alana götürüldü.

Burada mağdura zorla kadın kıyafetleri giydirildiği ve cep telefonu kamerasıyla özür dilemeye zorlandığı anların kayda alındığı öne sürüldü. Daha sonra söz konusu görüntülerin sosyal medya üzerinden paylaşıldığı belirtildi.

Görüntülerin yayılması üzerine Kapaklı İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri olayla ilgili geniş çaplı çalışma başlattı. Yapılan saha araştırmaları ve teknik incelemeler sonucunda olaya karıştığı belirlenen Ö.C., B.E., İ.K., E.Ö., D.Y. ve E.S. düzenlenen operasyonla yakalanarak gözaltına alındı.

Jandarmadaki işlemleri tamamlanan 6 şüpheli, geniş güvenlik önlemleri altında Çerkezköy Adliyesi’ne sevk edildi.

Olayla ilgili başlatılan adli soruşturma sürüyor.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.