TanıtımBayi

Evinde silahlı saldırıya uğrayan kadın hayatını kaybetti!

18.06.2026
Evinde silahlı saldırıya uğrayan kadın hayatını kaybetti!

Gaziantep’in İslahiye ilçesinde evine giren kimliği henüz belirlenemeyen kişi ya da kişiler tarafından silahlı saldırıya uğrayan 59 yaşındaki Saniye Yaşar, kaldırıldığı hastanede yaşamını yitirdi. Olayla ilgili geniş çaplı soruşturma başlatıldı.

Edinilen bilgilere göre olay, İslahiye ilçesinde meydana geldi. Saniye Yaşar’ın yaşadığı evden silah seslerinin yükseldiğini duyan çevre sakinleri durumu 112 Acil Çağrı Merkezi’ne bildirdi. İhbar üzerine bölgeye polis ve sağlık ekipleri sevk edildi.

Olay yerine ulaşan ekipler, Saniye Yaşar’ı evinde silahla vurulmuş halde buldu. Sağlık görevlilerinin ilk müdahalesinin ardından ağır yaralı olarak İslahiye Devlet Hastanesi’ne kaldırılan Yaşar, doktorların tüm çabalarına rağmen kurtarılamadı.

Yaşar’ın cenazesi, ölüm nedeninin kesin olarak belirlenmesi amacıyla otopsi yapılmak üzere Gaziantep Adli Tıp Kurumu morguna gönderildi.

Saldırıyı gerçekleştiren kişi ya da kişilerin olayın ardından kaçtığı öğrenilirken, polis ekipleri şüphelilerin yakalanması için çalışma başlattı. Çevredeki güvenlik kameralarını incelemeye alan ekipler, görgü tanıklarının ifadelerine de başvurarak olayın aydınlatılması için soruşturmayı sürdürüyor.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.