Komşularına dehşeti yaşattı: Takıntılı olduğu kadının annesini bıçakladı!

17.08.2026
Komşularına dehşeti yaşattı: Takıntılı olduğu kadının annesini bıçakladı!

İstanbul Sultangazi’de yaklaşık bir yıldır aynı apartmanda yaşayan bir kadına takıntılı olduğu öne sürülen Harun H., kadının annesi Ünzile Ş.’yi apartman bahçesinde bıçakladı. Olaya müdahale etmeye çalışan engelli bir kişiyi de bardak fırlatarak yaralayan şüpheli tutuklandı. Saldırı anları ve sonrasında yaşananlar güvenlik kameralarına yansıdı.

İstanbul’un Sultangazi ilçesinde bir apartmanın bahçesinde yaşanan bıçaklı saldırı mahalle sakinlerine korku dolu anlar yaşattı.

Olay, Cumhuriyet Mahallesi’ndeki Öğretmenler Sitesi’nde meydana geldi. İddiaya göre Harun H., yaklaşık bir yıldır aynı apartmanda yaşayan bir kadına yönelik takıntılı davranışlar sergiliyordu.

APARTMAN BAHÇESİNE BIÇAKLA İNDİ

Apartmanda yaşayan kadınlar ve çocuklar bahçede çay içmek için bir araya geldi. Bu sırada elinde bıçakla bahçeye indiği belirtilen Harun H., komşularıyla birlikte oturan Ünzile Ş.’ye saldırdı.

Karnından bıçaklanan kadın ağır şekilde yaralanırken, çevredekiler saldırıya müdahale etmeye çalıştı.

Şüpheli, kendisini engellemeye çalışan kanser hastası engelli bir kişiye de bardak fırlattı. Başından yaralanan kişinin yarasına dikiş atıldığı öğrenildi.

Ünzile Ş. ise sağlık ekiplerinin müdahalesinin ardından hastaneye kaldırıldı. Yaklaşık bir hafta tedavi gören kadın daha sonra taburcu edildi.

SALDIRIDAN SONRA EVE GİDİP ÜZERİNİ DEĞİŞTİRDİ

Olayın ardından yaşananlar da dikkat çekti. İddiaya göre Harun H., saldırı sonrası evine dönerek üzerini değiştirdi. Ardından yeniden dışarı çıkan şüpheli, mahalle çıkışındaki bir noktada polis ekiplerini bekledi.

Polis tarafından gözaltına alınan Harun H., işlemlerinin ardından tutuklandı.

Şüphelinin saldırı öncesinde binadan çıkışı, olaydan sonra yeniden apartmana gelişi ve yaralı Ünzile Ş.’nin sağlık ekipleri tarafından ambulansa taşındığı anlar güvenlik kameraları tarafından kaydedildi.

“BİZİ 1 SENEDİR RAHATSIZ EDİYORDU”

Ünzile Ş.’nin kızı Zeliha Ş., şüphelinin yaklaşık bir yıldır ailesini rahatsız ettiğini öne sürdü.

Zeliha Ş., Harun H.’nin annesinin daha önce kendilerini uyardığını belirterek, “Bu kişi bizi 1 senedir rahatsız ediyordu. Annesi bir gün kapımıza gelip, oğlunun takıntılı olduğunu, kız kardeşimin resmini bilgisayarda çizdiğini söyleyerek ‘Kızınızı koruyun’ şeklinde babamı uyardı” ifadelerini kullandı.

Aile, şüphelinin daha önce de benzer bir olaya karıştığını öne sürerken, gerekli cezayı almasını istediklerini belirtti.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Yorum Güncel