TanıtımBayi

Korkutan kaza: 21 aylık bebek balkondan düştü!

05.06.2026
Korkutan kaza: 21 aylık bebek balkondan düştü!

Siirt’te bir apartmanın birinci katındaki balkondan düşen 21 aylık Ali Asaf Ü., yaklaşık 7 metrelik yükseklikten zemine çakıldı. Yüreklerin ağza geldiği o dehşet anları çevredeki bir iş yerinin güvenlik kamerasına saniye saniye yansırken, hastaneye kaldırılan minik Ali Asaf’tan iyi haber geldi.

Yaklaşık 7 Metreden Betona Düştü

Olay, akşam saatlerinde Kooperatif Mahallesi Turan Beyazıt Caddesi’nde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, evlerinin balkonunda bulunan 21 aylık Ali Asaf Ü., henüz bilinmeyen bir nedenle dengesini kaybederek yaklaşık 7 metre yükseklikten aşağı düştü.

Durumu İyi, Tedbiren Yoğun Bakımda

Olayı fark eden ailesi, zaman kaybetmeden talihsiz bebeği özel bir araçla Siirt Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne yetiştirdi. Hastanede hemen doktorlar tarafından kontrol altına alınan minik Ali Asaf’ın sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi. Küçük çocuğun, hayati tehlikesinin bulunmadığı ancak tedbir amaçlı olarak yoğun bakım servisinde müşahede altında tutulduğu bildirildi.

Olay Anı Kamerada: Minik Ali Asaf’ın balkondan düşme anı, çevredeki bir esnafın güvenlik kamerası tarafından anbean kaydedildi. Görüntülerde talihsiz çocuğun hızla zemine düştüğü anlar yer alıyor.

Emniyet güçleri, yaşanan üzücü olayla ilgili geniş çaplı bir soruşturma başlattı.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.