Önce arkadaşlarını öldürdüler sonra oturup başında alkol içtiler!
Adana’da aynı evde yaşayan üç arkadaş arasında alkol aldıktan sonra çıkan tartışma ölümle bitti. 33 yaşındaki Emrah Kocaoğlu, aldığı bıçak darbeleri sonucu yaşamını yitirirken, olayla ilgili gözaltına alınan iki şüpheli tutuklandı.
Olay, 20 Ağustos gecesi saat 03.00 sıralarında merkez ilçelerden birinde meydana geldi. İddiaya göre Emrah Kocaoğlu (33), ev arkadaşları Tamer İ. (21) ve Mehmet S. (24) ile birlikte alkol aldığı sırada henüz belirlenemeyen bir nedenle tartışmaya başladı. Küfürleşmeyle büyüyen tartışma kısa sürede kavgaya dönüştü.
Kavga sırasında Emrah Kocaoğlu, vücuduna aldığı bıçak darbeleriyle ağır yaralandı. Kanlar içinde koltuğa yığılan Kocaoğlu olay yerinde hayatını kaybetti. Olayın ardından şüphelilerin, cinayette kullanıldığı değerlendirilen bıçağı evin penceresinden dışarı attığı ve bir süre daha evde kaldıkları öne sürüldü.
Daha sonra 112 Acil Çağrı Merkezi’ni arayan iki şüpheli, evde kilitli kaldıklarını ve anahtarı bulamadıklarını belirterek yardım istedi. İhbar üzerine adrese polis, sağlık ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Kapıyı kırarak eve giren ekipler, Emrah Kocaoğlu’nun cansız bedeniyle karşılaştı.
Cinayet Bıçağı Bahçede Bulundu
Olay yerinde inceleme yapan polis ekipleri, apartman bahçesinde üzerinde kan izleri bulunan bir bıçak ele geçirdi. Cinayette kullanıldığı değerlendirilen bıçak, kriminal inceleme yapılmak üzere Adana Kriminal Polis Laboratuvarı’na gönderildi.
Gözaltına alınan Tamer İ. ve Mehmet S., emniyette verdikleri ifadelerde birlikte alkol aldıklarını doğruladı. Ancak tartışmanın neden çıktığını hatırlamadıklarını öne süren şüpheliler, Emrah Kocaoğlu’nu kendilerinin bıçaklamadığını savundu. İki şüphelinin ifadelerinde suçu birbirlerinin üzerine attığı öğrenildi.
Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen Tamer İ. ve Mehmet S., çıkarıldıkları mahkeme tarafından tutuklanarak cezaevine gönderildi. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.