Oto yıkamacıda kanlı hesaplaşma.. Ölü sayısı 2’ye yükseldi!
Antalya’nın Alanya ilçesinde bir oto yıkama işletmesinde çıkan silahlı kavga can aldı. Olayda ağır yaralanan bir kişinin daha yaşamını yitirmesiyle ölü sayısı 2’ye yükselirken, bir yaralının ise tedavisinin sürdüğü öğrenildi.
Olay, Alanya’nın Fığla Mahallesi Bağcı Caddesi üzerindeki bir oto yıkama dükkanında meydana geldi. İddiaya göre iş yerinde bulunan kişiler arasında henüz bilinmeyen bir nedenle başlayan tartışma kısa sürede büyüyerek silahlı kavgaya dönüştü.
Silah seslerini duyan çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine bölgeye çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Olayda Ahmet Çatar, Adem Tüysüzoğlu ve H.T. silahla vurularak yaralandı. Yaralılar, sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından ambulanslarla hastanelere kaldırıldı.
Hastanede tedavi altına alınan yaralılardan Ahmet Çatar olayın ardından hayatını kaybederken, durumu ağır olan Adem Tüysüzoğlu da doktorların tüm müdahalelerine rağmen kurtarılamadı. Böylece olayda yaşamını yitirenlerin sayısı 2’ye yükseldi.
Silahlı kavgada yaralanan H.T.’nin ise hastanedeki tedavisinin sürdüğü ve hayati tehlikesinin devam ettiği öğrenildi.
Polis ekipleri olayın nedenine ilişkin geniş çaplı soruşturma başlattı.