Sahilinde korkunç olay: 3 kardeş ölü bulundu, kayıp 4. kardeşten haber var!
Kocaeli’nin Darıca ilçesinde sahilde peş peşe bulunan 3 kişinin aynı aileden kardeşler olduğu ortaya çıktı. Gülşah Sakar, Muhammed Ali Sakar ve Belinay Sakar hayatını kaybederken, kayıp olarak aranan dördüncü kardeş Bilgenur Sakar sağ bulundu. Üç kardeşin ölüm nedeni otopsi sonucunda netlik kazanacak.
Kocaeli’nin Darıca ilçesinde sahilde yaşanan esrarengiz olayda üç kardeş hayatını kaybetti. Kıyıda peş peşe bulunan cansız bedenlerin 24 yaşındaki Gülşah Sakar, 17 yaşındaki Muhammed Ali Sakar ve 15 yaşındaki Belinay Sakar’a ait olduğu belirlendi.
Olayın ardından aynı aileden bir kardeşin daha kayıp olduğunun anlaşılması üzerine başlatılan arama çalışmalarında Bilgenur Sakar sağ olarak bulundu.
SAHİLDE PEŞ PEŞE 3 CANSIZ BEDEN BULUNDU
Olay, Darıca ilçesindeki Cevher Dudayev Parkı mevkisinde meydana geldi. Sahilde hareketsiz halde bulunan kişileri gören vatandaşlar durumu 112 Acil Çağrı Merkezi’ne bildirdi.
İhbar üzerine bölgeye polis, sağlık, itfaiye ve Sahil Güvenlik ekipleri sevk edildi. Sağlık ekiplerinin yaptığı kontrollerde üç kişinin de hayatını kaybettiği belirlendi.
HAYATINI KAYBEDENLERİN KARDEŞ OLDUĞU ORTAYA ÇIKTI
Ekiplerin yaptığı kimlik tespitinde cansız bedenlerin Gülşah Sakar (24), Muhammed Ali Sakar (17) ve Belinay Sakar’a (15) ait olduğu belirlendi. Üç kişinin kardeş olduğunun anlaşılması olayın boyutunu daha da çarpıcı hale getirdi.
Kardeşlerin cenazeleri, kesin ölüm nedenlerinin belirlenmesi amacıyla Gebze Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.
DÖRDÜNCÜ KARDEŞ İÇİN EKİPLER HAREKETE GEÇTİ
Üç kardeşin ölümünün ardından aynı aileden Bilgenur Sakar’ın da kayıp olduğu bilgisine ulaşıldı. Bunun üzerine ekipler bölgede kapsamlı arama çalışması başlattı.
Yürütülen çalışmalar sonucunda Bilgenur Sakar’ın sağ olarak bulunması aileye ilişkin endişeli bekleyişte sevindiren tek gelişme oldu.
İLK İNCELEMEDE DARP VE BOĞUŞMA İZİNE RASTLANMADI
Hayatını kaybeden üç kardeşin cansız bedenleri üzerinde yapılan ilk incelemelerde darp veya boğuşma izine rastlanmadığı öğrenildi.
Üç kardeşin nasıl ve neden hayatını kaybettiği yapılacak otopsinin ardından kesinlik kazanacak.
Güvenlik güçlerinin olayın meydana geliş şeklini aydınlatmak için başlattığı çok yönlü soruşturma devam ediyor.
