TanıtımBayi

Yaşlı adam kapıyı çalan kişi ile görüşmeye indi, o günden beri kayıp!

04.02.2026
Yaşlı adam kapıyı çalan kişi ile görüşmeye indi, o günden beri kayıp!

Bursa’da gece yarısı kapı zilinin çalmasının ardından evden çıkan 77 yaşındaki emekli polis Ali Fuat Uzunoğlu’ndan bir haftadır haber alınamıyor. Şüpheli kayıp üzerine polis ekipleri geniş çaplı araştırma başlattı.

Olay, Osmangazi ilçesine bağlı Selamet Mahallesi’nde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, eşiyle birlikte üç katlı bir binanın üçüncü katında yaşayan, üç çocuk ve beş torun sahibi Ali Fuat Uzunoğlu’nun 29 Ocak gecesi kapı zili çaldı. Zili çalan kişiyle konuşmak için aşağıya inen Uzunoğlu, o andan sonra ortadan kayboldu.

Yaşlı adamdan haber alamayan eşi, durumu çocuklarına bildirdi. Ailenin ihbarı üzerine olay polise yansırken, ekipler ev ve çevresinde detaylı inceleme yaptı. Emekli polis memurunun şüpheli şekilde kaybolması üzerine üç ayrı şubeden özel ekiplerin katılımıyla çok yönlü tahkikat başlatıldığı öğrenildi.

“Babam evden camiye, camiden eve giden biriydi”

Ali Fuat Uzunoğlu’nun oğlu Murat Uzunoğlu, olay anına ilişkin şu bilgileri paylaştı:
“Babam zili duyunca pencereden bakmış ama kimseyi görememiş. Anneme ‘kim diye bakıp geliyorum’ demiş. Bildiğimiz tek şey aşağıya indiği. O andan sonra bir daha kendisinden haber alamadık. Zili kim ya da kimler çaldı, kapının önünde biri var mıydı, bir araç bulunuyor muydu bilmiyoruz. Telefonunu da evde bırakmış. Polis ekipleri evi, alt kattaki boş daireyi ve dükkânı defalarca aradı ancak herhangi bir iz bulunamadı.”

Vatandaşlara çağrı

Oğlu Murat Uzunoğlu, babasını gören ya da yerini bilenlerin 112 Acil Çağrı Merkezi’ne ya da 0505 335 42 23, 0545 636 55 79, 0505 776 35 60 numaralı telefonlara bilgi vermesini isteyerek, “İnsaniyet namına yardım bekliyoruz” dedi.

Ali Fuat Uzunoğlu’nun bulunması için çalışmalar sürüyor.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.