1923 Dizi | Konusu | Oyuncuları | Paramount+

20.12.2022
1923 Dizi | Konusu | Oyuncuları | Paramount+

1923 dizi, konusu, oyuncuları, 2.sezon ne zaman, karakterleri, cast, yorumları, ekşi, incelemesi, imdb puanı, fragmanı, izle gibi aramalarınıza yorumöguncel.com’dan yanıt bulabilirsiniz.

Dizi hakkında

20 Aralık 2022‘de Paramount Plus tarafından yayınlnan Paramount Plus orijinal dizisidir. Dizinin ilk sezonu 8 bölümden oluşuruyor. 60 dakikalık bölümlere sahip olan yapım drama ve western türünde yer alıyor.

Yellowstone dizisinin yan dizisi olarak bailayan yapımın yönetmenliğini Ben Richardson üstlenirken, senaryosunu Taylor Sheridan kaleme aldı.

Dizinin oyuncu kadrosunda Helen Mirren, Harrison Ford, Brandon Sklenar, Julia Schlaepfer, Jerome Flynn, Darren Mann ve Brian Geraghty gibi isimler yer alıyor.

Yapım IMDb‘de bin 500’e yakın oy aldı ve 8,4‘lük puana sahip oldu.

1923 dizi konusu

Dizinin konusu, Yellowstone kökenli hikayenin bir sonraki bölümü, Dutton ailesinin yeni neslini tanıtıyor ve pandemiler, tarihi kuraklık, Yasağın sonu ve Büyük Buhran’ın hepsinin Mountain West’i ve orayı yuvaları olarak adlandıran Dutton’ları rahatsız ettiği yirminci yüzyılın başlarını araştırıyor.

Yellowstone’un öncesinde geçen 1923, Amerika Birleşik Devletleri’ndeki Yasak ve Büyük Buhran döneminde yaşayan Dutton ailesinin hikayesini konu ediyor. Aile reisi Jacob ve karısı Cara çiftliklerini yönetirken, tarihi kuraklık, salgın hastalıklar gibi çağın zorluklarıyla yüzleşmek zorunda kalır.

1923 dizi oyuncuları ve karakterleri (Cast)

Dizinin oyuncu kadrosunda Helen Mirren, Harrison Ford, Brandon Sklenar, Julia Schlaepfer, Jerome Flynn, Darren Mann ve Brian Geraghty gibi isimler yer alıyor.

Helen Mirren – Cara Dutton,
Harrison Ford – Jacob Dutton,
Brandon Sklenar – Spencer Dutton,
Julia Schlaepfer – Alexandra,
Jerome Flynn – Banner Creighton,
Darren Mann – Jack Dutton,
Brian Geraghty – Zane Davis,
Aminah Nieves – Teonna Rainwater,
Michelle Randolph – Elizabeth “Liz” Strafford,
James Badge Dale – John Dutton Sr.
Jennifer Ehle – Sister Mary,
Robert Patrick – Sheriff William McDowell,

Fragmanı

YORUMLAR

canlı tv izle