2020 yılında vizyona girmesi iple çekilen filmler

16.12.2019
2020 yılında vizyona girmesi iple çekilen filmler

2020 beklenen filmler sıkça aranıyor. 2020 yılında vizyona girecek filmler, 2020 filmleri, 2020 filmleri vizyon tarihi, Mulan, Sonic, The Eternals, Dr Dolittle, Wonder Woman 1984, Black Widow, Birds of Prey, Topgun Maverick, Hızlıve Öfkeli 9, The Kingsman filmleri vizyon tarihi, konusu aramalarınıza yorumguncel.com’dan yanıt bulabilirsiniz!

Yeni yıl ile birlikte filmseverlerin iple çekeceği filmlerin yayın tarihi ve konusu da belli olmaya başladı. 2020 yılında vizyona yerinin alacak filmleri sizler için derledik.

Marvel, kurduğu yeni evrenin ilk filmlerini sinemaya hazırlarken, DC, en başarılı süper kahraman yapımlarından biri olan Wonder Woman 1984 ve Harley Quinn’in solo filmi Birds of Prey ile beyaz perdede fark yaratacak. Robert Downey’i uzun bir aradan sonra İron Man rolü dışında göreceğimiz Dr.Dolittle filmi ve 1980’lerden sonra ilk kez Topgun serisinin yeni filmi dönecek olan Tom Cruise’un da performansı merakla bekleniyor. İşte sinemaseverlerin 2020 yılında vizyon tarihini iple çekeceği o filmler..

SONİC (ŞUBAT 2020)

Sonic the Hedgehog, Sega’nın Sonic the Hedgehog video oyunu serisine dayanan yaklaşan bir macera komedi filmidir. Film, Jeff Fowler tarafından Patrick Casey, Josh Miller ve Oren Uziel’in senaryosundan ve Casey ve Miller’ın senaryosundan yönetiliyor

MULAN (MART 2020)

Mulan, Niki Caro’in yönettiği, Amerikan ve Amerikan tarihi drama filmi. Rick Jaffa, Amanda Silver, Lauren Hynek ve Elizabeth Martin’in senaryosuyla Walt Disney Pictures’ın yapımcılığını yaptı. Film, Çin’in Hua Mulan efsanesine dayanıyor ve aynı adlı Disney’in 1998 animasyon filminin canlı bir uyarlaması.

BİRDS OF PREY (ŞUBAT 2020)

Yırtıcı Kuşlar, bir mafya babası tarafından kaçırılan genç bir kızın, kurtarılması için verilen mücadeleyi konu ediyor. Harley Quinn, Gotham şehrinde suçla savaşan bir kanun savaşçısı olan Helena Bertinelli ve suçla savaşan bir aileden gelen yakın dövüş ustası Dinah Laurel güçlerini birleştirip, kaçırılan kızı kurtarmak için Black Mask’ karşı zorlu bir mücadeleye girişir.

THE KİNGSMAN (ŞUBAT 2020)

Kral’ın Adamı, Vaughn’un bir hikayesinden Matthew Vaughn’un Karl Gajdusek’le birlikte yazdığı, yönettiği, yapımcısı ve ortak yazdığı bir casus filmi. Dave Gibbons ve Mark Millar’ın yarattığı çizgi roman dizisi Kingsman’a dayanan, Kingsman film dizisinin bir öncüsüdür.

HIZLI VE ÖFKELİ 9 (MAYIS 2020)

Hızlı ve Öfkeli 9, Justin Lin’in yönettiği, başrollerini Vin Diesel, Michelle Rodriguez, Jordana Brewster, Tyrese Gibson, Ludacris, Nathalie Emmanuel, John Cena, Helen Mirren ve Charlize Theron’un paylaştığı Amerikan yapımı aksiyon filmi. Hızlı ve Öfkeli film serisinin dokuzuncu filmidir.

JAMES BOND: ÖLMEK İÇİN ZAMAN YOK (NİSAN 2020)

Ölmek İçin Zaman Yok, Metro-Goldwyn-Mayer ve Eon Productions tarafından üretilen yirmi beşinci James Bond filmi. Filmde James Bond rolüyle beşinci kez Daniel Craig yer alırken yönetmeliğini Cary Joji Fukunaga yapmaktadır.

WONDER WOMAN 1984 (HAZİRAN 2020)

Wonder Woman 1984, Patty Jenkins’in yönettiği, 5 Haziran 2020’de vizyona girmesi planlanan, başrollerini Gal Gadot, Chris Pine, Kristen Wiig, Pedro Pascal, Connie Nielsen ve Robin Wright’ın paylaştığı DC Sinematik Evreni dokuzuncu filmidir.

TOP GUN MAVERİCK (HAZİRAN 2020)

Top Gun: Maverick, 2020 yılında vizyona girecek olan bir Amerikan drama filmi. Yönetmenliğini Joseph Kosinski’ın yaptığı, başrollerini Tom Cruise, Miles Teller, Val Kilmer ve Jennifer Connelly’nın paylaştığı, 1986 yılında vizyona giren Top Gun filminin devamıdır.

BLACK WİDOW (MAYIS 2020)

Marvel’ın Yenilmezler ekibinin yetenekli casusu Natasha Romanoff, nam-ı diğer Black Widow’un solo filmidir. Ünlü kurgusal karakteri, Yenilmezler serisinde olduğu gibi Scarlett Johansson canlandırıyor.

THE ETERNALS (KASIM 2020)

The Eternals”, kozmik varlıklar olan Celestiallar’ın milyonlarca yıl önce insanlar üzerinde deneyler yaparak Eternallar ve Deviantlar’ı yaratma hikayesini anlatıyor. Süper güçlere sahip iki grup, hangi ırkın daha yüce olduğunu kanıtlamak için tarih boyunca birbiriyle mücadele ediyor.

DR DOLİTTLE (OCAK 2020)

Dolittle, 17 Ocak 2020 tarihinde vizyona girmesi planlanan, Stephen Gaghan’ın yönettiği, başrollerini Robert Downey Jr., Antonio Banderas, Michael Sheen, Jim Broadbent ve Ralph Ineson paylaşırken, seslendirenler arasında John Cena, Marion Cotillard, Carmen Ejogo, Ralph Fiennes, Selena Gomez, Tom Holland, Rami Malek, Kumail Nanjiani, Craig Robinson, Octavia Spencer, Emma Thompson ve Frances de la Tour gibi oyuncuların olduğu bir Amerikan Fantastik-Komedi filmidir.

YORUMLAR

canlı tv izle