2021 ’de Vizyona Girecek Yerli Türk Filmleri (2021 Sinema Filmleri)

2021’de vizyona girecek yerli filmler, vizyondaki filmler, vizyondaki yerli filmler, gelecek filmler, vizyona giren filmler, vizyona girecek filmler, 2021 yerli Türk filmleri, 2021 sinema filmleri ve 2021 Türk filmleri, 2021 Filmleri Listesi, 2021 çıkacak filmler aramalarınız için yorumguncel.com’da kalın.

19.12.2020
2021 ’de Vizyona Girecek Yerli Türk Filmleri (2021 Sinema Filmleri)

2021’de vizyona girecek yerli filmler, vizyondaki filmler, vizyondaki yerli filmler, gelecek filmler, vizyona giren filmler, vizyona girecek filmler, 2021 yerli Türk filmleri, 2021 sinema filmleri ve 2021 Türk filmleri, 2021 Filmleri Listesi, 2021 çıkacak filmler aramalarınız için yorumguncel.com’da kalın.

2020 yılı tüm dünyada sinema dünyası için beklenmedik derecede kötü geçen bir yıl oldu. Pandemi nedeniyle sinemalara gitmek uzunca bir süre hayal oldu bizim için. 2020’de vizyona girmesi beklenen Türk filmlerini bu yıl sinemada değil streaming platformu dediğimiz online dizi film izleme platformlarında izleyebildik ama sinemaları da çok özledik. 2021 ‘de Vizyona Girecek Yerli Türk Filmleri ‘nde izleyebileceğimiz birçok keyifli, korku ya da animasyon film yer alıyor. Umarız bu yıl sinema keyfinin tadını çıkardığımız bir yıl olur diyor ve 2021’de vizyona girecek yerli filmler sıralamamıza başlıyoruz 🙂

Not: Bazı filmlerin konusu, oyuncuları ya da yönetmeni belirsizken listemizi hazırladığımız için eksik bilgiler olabilir, filmlerle ilgili açıklamalar yapıldıkça yazımız güncellenecektir.

2021’de Vizyona Girecek Yerli Türk Filmleri

Zalo

1 Ocak 2021 / Komedi
Yönetmen Necati Aslan
Oyuncular: Sermiyan Midyat, Kıvanç Baran Arslan, Ersel Şibil

Zalo Konusu: Yönetmen koltuğunda Necati Aslan’ın oturduğu komedi türündeki “Zalo” filminin oyuncu kadrosunda Sermiyan Midyat, Kıvanç Baran Arslan, Ersel Şibil, Zafer Kora, Halil Kumova gibi isimler yer alıyor.

Aykut Enişte

8 Ocak 2021 / Komedi
Yönetmen Onur Bilgetay
Cem Gelinoğlu, Melis Babadağ, Müfit Kayacan

Aykut Enişte Konusu: Yönetmen koltuğunda Onur Bilgetay’ın oturduğu “Aykut Enişte 2” filminin oyuncu kadrosunda Cem Gelinoğlu, Melis Babadağ, Müfit Kayacan, Lale Başar, Hakan Yılmaz gibi isimler yer alıyor.

El-Zebir

8 Ocak 2021 / Korku
Yönetmen Sinan Uzun
Oyuncular: Mustafa Kara, Cemalettin Çekmece, Ada Mural

EL-Zebir Konusu: Tuğba, evlilik hazırlığında olan genç bir kadındır. Çocukken yaşadığı tuhaf olaylardan muzdarip olan Tuğba, yeniden aynı olayları yaşamaya başlar. Düğün zamanı yaklaştıkça yaşadığı olayların şiddeti gittikçe artar. Çünkü Zebir, Tuğba’yı ele geçirmiştir. Genç kadının nişanlısı Yaşar, yaşanan olayları çözmeye çalıştıkça kendisinin de tehlikede olduğunu anlar. Tuğba’nın ailesi, bir çözüm bulmak ümidiyle daha önceden yardım aldıkları Halim Hoca’ya yeniden gitmeye karar verir. Durumu anlamaya çalışan Halim Hoca, yaşananların geçmişte yapılan bir büyü ile ilgili olduğunu fark eder. Tuğba’nın yaşadıklarından kurtulabilmesinin tek yolu, genç kadına yapılan büyünün bozulmasıdır.

Hep Yek 4: Altan Bela Okuma

15 Ocak 2021 / Komedi

Hep Yek filminin dördüncü devam halkası olan “Hep Yek 4: Altan Bela Okuma”, beladan uzak duramayan Altan ile Gürkan’ın maceralarını konu ediyor.

Plaza

22 Ocak 2021 / Dram
Yönetmen Anıl Gelberi
Oyuncular: Onur Berk Arslanoğlu, Deniz Altan, Adnan Devran

Plaza Film Konusu: Emre, atanamamış öğretmenlerden biridir. Mesleğini yerine getiremeyen Emre, ailesinin de yönlendirmesiyle güvenlik görevlisi olmak için eğitim alır. Genç adam önce bir bankada güvenlik görevlisi olarak çalışmaya başlar. Ancak bankada kendisinden memnun kalınmaması üzerine yıllardır atıl olarak duran bir plazada görevlendilir. 27 katlı plazanın içinde kendisinden başka kimse yoktur. Emre, 12 saat boyunca tek başına kalacağı bu plazada beklenmedik durumlarla karşı karşıya kalır.

4N1K Düğün

22 Ocak 2021 / Romantik, Komedi
Oyuncular: Henüz kadro belirlenmedi.

4N1K Düğün, Büşra Yılmaz’ın aynı isimli kitabından uyarlanan 4N1K filminin üçüncü devam halkasıdır.

Cühenna Nova Prospekt

29 Ocak 2021 / Korku
Yönetmen Gurbet Gurur Cantürk, Rafet Ögeday Erdoğan
Oyuncular: Can Yavuz, Arifhan Durmuş, Semih Uyulgan

Cühenna Nova Prospekt, paranormal olayların izini süren iki adamın hikayesini konu ediyor. Osmanlı döneminde Bulgaristan’daki cadı olaylarını sone erdirmekle görevlendirlien Efraim Efendi, görevinden dönerken yanında bir cadıyı da getirir. Efraim Efendi’nin cadı ile yerleştiği köyde yaşayanlar, çifti öldürüp cadının ruhunu köye hapsederler. Aradan geçen yılların ardından bahsi geçen köyde bir çiftin kaybolması, paranormal olayları araştıran Nova Prospekt ekibi Can ve Arifhan’ın harekete geçmesine neden olur. Çiftin kaybolmasının sırrını çözmeye çalışan ekip, kendilerini büyük bir tuzağın içinde bulur.

Enna: Kara Büyü

5 Şubat 2021 / Korku
Yönetmen Burak Çelik

Korku türündeki “Enna: Kara Büyü” filminin yönetmen koltuğunda Burak Çelik oturuyor.

Mini Fenomen

5 Şubat 2021 / Bilinmiyor
Yönetmen Umut Ertek
Oyuncular: Atilla Emirhan Kırık, Talha Tosun, Özcan Melek

Yönetmen koltuğunda Umut Ertek’in oturduğu “Mini Fenomen” filminin oyuncu kadrosunda Atilla Emirhan Kırık, Talha Tosun, Özcan Melek, Öykü Şahin, Sait Yüksel gibi isimler yer alıyor.

Pilavüstü Aşk

12 Şubat 2021 / Romantik
Yönetmen Bülent Terzioğlu
Oyuncular: Hande Katipoğlu, Ferit Aktuğ, Ayhan Ta

Konusu: Elvan Kaşıkçızade, ünlü bir restoran zincirinin tek varisidir. Rıdvan Merinos ise yaptığı pilavla İstanbul gece tayfasının ve taksicilerin vazgeçilmezidir. Elvan ve Rıdvan’ın yolu aynı amaç doğrultusunda kesişir ve ikili kendilerini beklenmedik durumların içinde bulur.

Lanetli Anlaşma

12 Şubat 2021 / Korku
Yönetmen Atakan Şatıroğlu
Oyuncular: Alp Taş, Aslı Şimşek, Fırat Kaya

Kardeş olan Haluk ve Emin, İzmir’de birlikte yaşar. Çocukken babalarını kaybeden iki kardeş, hiçbir akrabası ile de görüşmez. Ancak bir gün amcaları İbrahim’in öldüğünü ve kendilerine Ege’de bir kasaba bulunan villasını miras bıraktığını öğrenirler. Mirası elden çıkarmaya karar veren Haluk ve Emin, öncesinde kız arkadaşları ile birlikte villada tatil yapmaya karar verir. Ancak tatil için kasabaya geldiklerinde beklenmedik durumlarla karşı karşıya kalırlar.

Vay Babam Vay

19 Şubat 2021 / Komedi
Yönetmen Gökhan Arı
Oyuncular: Onur Yaprakçı, Altan Erkekli, Füsun Demirel

Yönetmen koltuğunda Gökhan Arı’nın oturduğu komedi türündeki “Vay Babam Vay” filminin oyuncu kadrosunda Onur Yaprakçı, Altan Erkekli, Füsun Demirel, Fırat Albayram, Ceyda Kasabalı gibi isimler yer alıyor.

Kitab-ı Cin

26 Şubat 2021 / Korku, Fantastik
Yönetmen Hakan Aydın
Oyuncular: Rasul Kuliev, Derya Acar, Sarkhan Shkhiyev

Konusu: Kitab-ı Cin, cinlerle temasa geçen dört üniversite öğrencisinin yaşadıklarını konu ediyor.

Âkif

12 Mart 2021 / Biyografik
Yönetmen Sadullah Şentürk
Oyuncular: Yavuz Bingöl, Kıvanç Aktan, Murat Han

Konusu: İstanbul işgal altındadır ve insanlar yıllardır savaşın devam etmesiyle direnme ve savaşma gücünü kaybetmektedir. Ankara merkezli bir direniş başlatan Mustafa Kemal kurtuluş için halkı bir araya getirir. Bu sırada işgal devletleri, Anadolu halkını Ankara yönetimine karşı kışkırtmak için İslam üzerinden propaganda yapar. Savaşta işlerini şansa bırakmak istemeyen işgal devletleri, Mustafa Kemal’i öldürme kararı alır ve bunun için Hintli Müslüman Mustafa Sagir görevlendirilir. Mustafa Kemal, işgal devletlerinin propagandasını engellemek ve halkın kurtuluş mücadelesine katılmasını artırmak için Mehmet Akif’i Ankara’ya çağırır. 13 yaşındaki oğluyla birlikte yola çıkan Mehmet Akif, Ankara’ya doğru ilerlerken başına birçok olay gelir. Yaşadıklarından, şahit olduklarında derinden etkilene Mehmet Akif bu süreçte İstiklal Marşı’nı yazmaya çalışır.

İstanbul Muhafızları: Yüzyılın Muhafızları

9 Nisan 2021 / Animasyon
Yönetmen Çağrı Cem Bayraklı

Animasyon türündeki “İstanbul Muhafızları: Yüzyılın Muhafızları” filminin yönetmen koltuğunda Çağrı Cem Bayraklı oturuyor.

Üç Harfliler: Nazar

16 Temmuz 2021 / Korku

Üç Harfliler: Nazar, korku türündeki “Üç Harfliler” filminin devam halkasıdır.

Afife

3 Aralık 2021 / Biyografik
Yönetmen Emir Khalilzadeh
Oyuncular: Mert Fırat, Aslı Bekiroğlu, Selim Bayraktar

Afife, tiyatro sahnesine çıkan ilk Müslüman kadın oyuncu olarak tanınan ve adına tiyatro ödülleri verilen Afife Jale’nin hayat hikayesini konu ediyor.

Rafadan Tayfa 3

24 Aralık 2021 / Animasyon
Yönetmen İsmail Fidan

Film, Rafadan Tayfa ekibinin maceralarını konu ediyor.

2020 ’de Vizyona Girecek Yerli Türk Filmleri (2020 Sinema Filmleri)

YORUMLAR

canlı tv izle