2022 En iyi Kore Dizileri (En iyi 10 dizi)

22.06.2022
2022 En iyi Kore Dizileri (En iyi 10 dizi)

2022 En iyi Kore Dizileri, yeni Kore dizileri, Kore Dizileri 2022, Kore yapımı en yeni diziler, yeni kore dizileri, Kore dizileri listesi, 2022 en iyi drama, 2022 best korean drama, gibi aramalarınıza yorum güncel’den yanıt bulabilirsiniz.

2022 En iyi Kore Dizileri (YOGÜ Listeleri)

2022 yılında Kore yapımı bir çok yeni dizi yayınlandı. Halen yayınlanmakta olan ve bu yıl yayınlanması merakla beklenen bir çok yeni Kore dizisi var. Biz de yorum güncel olarak sitemizde de yer verdiğimiz 2021 yılı en iyi Kore dizilerini sizler için listeledik. Yeni çıkan ve çıkacak olan Kore yapımı dizileri yorum güncel’den güncel olarak takip edebilirsiniz.

2022 En iyi Kore Dizileri

1- A Bussiness Proposal

Dizinin konusu, No Go Jin, özel eğitim alanındaki en popüler matematik öğretmeni ve GOTOP Education’ın CEO’sudur. Henüz lise düzeyinde bir eğitime sahip olmasına rağmen tüm başarısını aşırı zekası sayesinde elde etmiştir. Yakışıklı bir görünüme, yüksek IQ’ya ve zenginliğe sahip mükemmel bir adama benziyor. Aynı zamanda narsisttir. Bir gün aniden öldürüleceği konusunda uyarılır.

2- Ghost Doctor

Dizinin konusu, Cha Young Min ameliyatta üstün becerilere sahip dahi bir doktordur, ancak kibirli ve bencildir. Bir gün bir kazaya karışır ve bu nedenle ruhu başka bir doktorun vücuduna, Seong Tak’a sahip olur. Bu iki doktor, zıt kişilikleri ve tıbbi yetenekleriyle tamamen zıttır.

3- From Now Showtime

Dizinin konusu, Cha Cha-Woong en popüler sihirbazlardan birisidir. Fantastik sihir becerileri ile sahnede ve televizyonda canlı performanslar sergilemektedir. Birçok kişi tarafından havalı ve karizmatik bir sihirbaz olarak görünsede, kindar sözleri ve keskin diliyle de çokça tanınmaktadır. Ayrıca hayaletleri görebilmesi ve onlarla iletişim kurabilmesi gibi gizli bir yeteneği vardır. Cha Cha-Woong hayaletlerden korkmadığı gibi onlara ne yapmaları gerektiğini söyleyerek manipüle ediyor ve onları kullanıyordur. Bir gün Cha Cha-Woong (Park Hae-Jin), alışılmadık yetenekleriyle işine hevesli bir kadın polis memuruyla tanışır. Hayaletlerin yardımıyla birlikte vakaları çözmeye çalışırken aralarında romantik bir ilişki gelişir.

4- Crazy Love

Dizinin konusu, No Go Jin, özel eğitim alanındaki en popüler matematik öğretmeni ve GOTOP Education’ın CEO’sudur. Henüz lise düzeyinde bir eğitime sahip olmasına rağmen tüm başarısını aşırı zekası sayesinde elde etmiştir. Yakışıklı bir görünüme, yüksek IQ’ya ve zenginliğe sahip mükemmel bir adama benziyor. Aynı zamanda narsisttir. Bir gün aniden öldürüleceği konusunda uyarılır.

5- A Superior Day

Dizinin konusu, Lee Ho Cheol sıradan bir itfaiyecidir. Bir seri katil hakkında haberler yüzeye çıkmaya başladığında, bir yabancı He Cheol’e yaklaşır ve ona komşusu Kwon Shi Woo’nun muhtemel suçlu olduğunu söyler. Lee Ho Cheol, bu yabancının kiralık katil olduğundan habersizdir. Kısa süre sonra Lee Ho Cheol kendini tehlikeli bir şekilde ikisi arasında bulur.

6- My Liberation Notes

Dizinin konusu, sinir bozucu ve boğucu hayatlarından kaçmak isteyen üç kardeşin kasabalarına gelen gizemli bir yabancı ile yaşayacakları enteresan olayları konu alıyor. ailesinin en küçük çocuğu olan Yum Min Jung, İçe dönük bir karakteri olmasından dolayı hayatını her zaman yalnız hissederek geçirdi. Bu duruma daha fazla dayanamayan Yum Min Jung, sonunda kendini kasvetli, monoton hayatından “kurtarmak” için bir değişiklik yapmaya karar verir. Yum Min Jung’un ağabeyi ve ailelerinin ortanca çocuğu olan Yum Chang Hee, Aslında o şehre taşınmayı ve daha heyecanlı bir dünya yaşamayı istemektedir. Ancak hayatı planlarına ve isteklerine göre ilerlemez. Herhangi bir amacı ve hırsı olmayan Yum Chang Hee, olgunlaşmamış biri olmasına rağmen söylediği şeyler her zaman mantıklıdır.

7- Love All Play

Dizinin konusu, bir badminton takımı olan Eunice’te oynayan bir erkek ve bir kadının badminton tutkusunu ve sevgisini konu almaktadır. Park Tae Joon (Chae Jong Hyeop), badminton malzemeleri mağazası olan ailesinin yanında büyüyen ve sporu sadece iş olarak gören birisidir. Ancak Park Tae Yang’u (Park Joo Hyun) etkileme isteği sayesinde badminton tutkusu yeniden alevlenir.

8- Twenty Five Twenty One

Hayallerin ulaşılmaz göründüğü bir zamanda büyük tutkuların peşine düşen genç bir eskrimci, yaşamını yeniden kurmak isteyen çalışkan ve genç bir adamla tanışır.

Na Hee Do, lise eskrim takımının bir üyesidir. Güney Kore mali krizi nedeniyle, lise eskrim takımı dağılır. Tüm zorlukların üstesinden gelerek milli eskrim takımının bir üyesi olur.

9- Forecasting Love and Weather

Dizinin konusu, Tropik gecelerden daha sıcak ve yerel şiddetli yağmurlardan daha öngörülemez olan Ulusal Hava Durumu Servisi’nin ofisindeki iş ve aşk hakkında romantik bir drama.

Jin Ha Kyung, her şeyi kitabına göre yapan ve kişisel ve profesyonel hayatlarını ayrı tutmak konusunda titiz davranan zeki ve son derece organize bir kişidir. Soğuk tavrı nedeniyle, işyerinde çok az arkadaşı var ve “kendi seçimiyle dışarıdan biri” haline geldi.

10- Kiss Sixth Sense

Dizinin konusu, birini öptüğünde onun geleceğini görme yeteneğine sahip Ye Sul (Seo Ji Hye), yanlışlıkla patronu olan Cha Min Hoo’yu (Yoon Kye Sang) öper ve onunla yatakta beraber oldukları bir görüntü görür. Hayatı bu görüntüden sonra tamamen alt üst olur.

Zeu Ad’daki Planlama Ekibi 1’deki en iyi hesap yöneticisi Hong Ye Sool, proje yöneticisi olarak yoluna devam ediyor. Tek bir sırrı var: Birini öptüğünde geleceği görebiliyor. Bir gün, Ye Sool’un dudakları yanlışlıkla onun kötü takım şefi Min Hoo’nun dudaklarıyla buluştuktan sonra, gelecekte kendini onunla yatakta görür. Ye Sool geleceğiyle karıştırırken, eski erkek arkadaşı Pil Yo birlikte yeni bir proje üzerinde çalışmak için ortaya çıkar ve Yesool’a onunla üç kez çıkma teklif eder. Bu romantik ofis komedisi, birincil odak noktası iş olan Ye Sool’un etrafında dönüyor.

(BONUS) Alchemy of Souls

Dizinin konusu, Yaşamını kör bir kadının bedeninde sürdüren bir büyücü, kaderini değiştirmek için ondan yardım isteyen, prestijli bir aileye mensup bir adamla karşılaşır.

Drama kurgusal bir ülkede, hayata geri dönen ruhlar etrafında dönmektedir. Tarihte veya haritalarda olmayan bir ülke olan kurgusal Daeho ulusunda geçen fantastik-romantik dizi, “hwanhonsool” (ölülerin ruhunun yaşama dönüşü) ile insanların ruhlarını değiştiren sihir nedeniyle kaderleri çarpışan insanların hayatlarını sergilemektedir.

2023 En iyi Kore Dizileri (en çok izlenen)

YORUMLAR

  1. sinem dedi ki:

    emeğinize sağlık teşekkürler, izlemediklerimi izleyeceğim

canlı tv izle