2023 En iyi Kore Dizileri listesi (En iyi 10 dizi)

16.06.2023
2023 En iyi Kore Dizileri listesi (En iyi 10 dizi)

2023 En iyi Kore Dizileri, yeni Kore dizileri, Kore Dizileri 2023, Kore yapımı en yeni diziler, yeni kore dizileri, Kore dizileri listesi, 2023 en iyi drama, 2023 best korean drama, gibi aramalarınıza yorum güncel’den yanıt bulabilirsiniz.

2023 En iyi Kore Dizileri

2023 yılında Güney Kore menşeili bir çok yeni dizi yayınlandı. Kimisi yayın maratonu boyunca merak edildi, kimileri dijital platformlarda öne çıkan içerikler arasında yer aldı.

2021 ve 2022 yıllarında olduğu gibi YOGÜ Listeler ekibi sizler için 2023 yılının da en iyi Kore dizi içeriklerini hazırladı.

Güney Kore yapımları 2022 yılında olduğu gibi bu yıl da dünya genelinde popülaritesini artırmayı sürdürdü.

2023 En iyi Kore Dizileri listesi

All That We Loved

Dizinin konusu, Aşktan da dostluktan da vazgeçemeyen 18 yaşındaki gençlerin sağlam dostluk ve samimi aşk hikâyesini anlatıyor. Dizi, hafızanın organ nakli alıcılarına aktarıldığını varsayan hücresel hafızanın benzersiz konusunu ele alıyor.

One Day Off

Dizinin konusu, 1990’larda geçen Park Ha Kyung, bir lisede Kore edebiyatı öğretiyor. Park Ha Kyung, sıradan günlerinden kaçmak için Cumartesi günleri bir günlük geziler yapmaya karar verir. Bir günlük gezisinde dolaşıyor, farklı yiyecekler yiyor ve çeşitli insanlarla tanışıyor. Seyahatleri sayesinde rahatlık ve empati gördüğünü fark eder.

Red Balloon

Dizinin konusu, Arzularını gidermeye ve kalp kırıklıklarını yatıştırmaya çalışan dört kişinin hikayesi.

Jo Eun Gang okul öğretmeni olmak istiyor, ancak öğretmenlik sınavını geçemedi. Şimdi özel öğretmen olarak çalışıyor. Sakin görünmektedir ama kalbinde sıcak bir şey vardır. İstediğini elde etmek için her şeyi yapacak bir kişidir.

The Heavenly Idol

Dizinin konusu, İlahi güçleriyle tanınan bir karakter olan Pontifex Rembrary, bir şeytanla savaşırken yeni bir dünyaya taşınır. Popüler olmayan bir idol grubunun üyesi olan Woo Yeon Woo’nun vücuduna sahip ve feci bir canlı performansın ardından grubun kaderini değiştirmesine yardım ediyor. Karizması ve ilahi güçleriyle hayranlar arasında popüler hale gelir, ancak geçmişinden gelen zorluklarla, garip dini gruplarla ve şeytanla mücadele ederek yüzleşir.

The Good Bad Mother

Dizinin konusu, Young Soon, oğlu Kang Ho’yu tek başına büyüten bekar bir anne ve domuz çiftçisidir. Ona olan sevgisine rağmen, katı ebeveynliği Kang Ho’nun onu kötü bir anne olarak görmesine neden oldu. Bir yetişkin olarak Kang Ho soğuk kalpli bir savcı oldu ve annesinden uzak durdu. Ancak beklenmedik bir kaza, memleketine dönmesine ve Young Soon ile yeniden başlamasına neden oldu. Kang Ho’nun sıcak kalbi ve güçlü adalet duygusuyla tanınan çocukluk arkadaşı Mi Joo da kazadan sonra onunla yeniden bağlantı kurarak onun için dönüştürücü bir deneyime yol açtı.

Doctor Cha

Dizinin konusu, Cha Jung Sook, bir üniversite hastanesinde baş cerrah olarak çalışan Seo In Ho ile evlidir. Katı, hassas ve titiz bir kişiliğe sahiptir. Cha Jung Sook, son 20 yıldır tam zamanlı bir ev hanımıdır ve tıpta ikamet ettiği yıllarda doktorluk kariyerinden vazgeçmiştir. Bunca yıldan sonra, tıbbi asistanlık kursuna yeniden başlamaya karar verir.

Delightfully Deceitful

Dizinin konusu, Lee Ro Um, dolandırıcı gibi bir dahidir ve gevezelik yeteneğine sahiptir. Dolandırıcılık yaparak bir servet kazandı. O da hiç empati kurmuyor. Lee Ro Um, Han Moo Young ile ilişki kurar. Han Moo Young avukat olarak çalışıyor. Kişilikleri açısından Lee Ro Um’un tam tersidir. Diğer insanlara karşı büyük bir empati kurar ve onların zihinsel durumlarını gözlemler. Bazen başkalarıyla fazla dalmış durumda. Yaralı insanlara baksa bile, fiziksel anormalliklerle boğuşuyor.

Bo Ra Deborah

Dizinin konusu, Dizi, ünlü bir aşk koçu ve başarılı aşk romanları yazarı Yeon Bo Ra ile gönül meseleleriyle boğuşan büyüleyici bir adam olan Lee Soo Hyuk’un romantik yolculuğunu konu alıyor.

Zeki bir yayıncılık planlayıcısı olan Soo Hyuk, kolay kolay etkilenmez ve başlangıçta Bo Ra hakkında olumsuz bir izlenim edinir. Ancak, hayatları beklenmedik bir şekilde birbirine karışır ve giderek daha fazla ona çekilir.

Big Bet

Dizinin konusu, Cha Mu Sik bir kumarhane barı işletiyor, ancak Ulusal Vergi Servisi’nin baskıları nedeniyle Filipinler’e kaçıyor. Tam teşekküllü bir kumarhane işletmesi kurar ve Filipinler’deki siyaset ve iş çevrelerini kazanma stratejisi geliştirir. Ancak, aniden Min Seok Joon’un ölümünde şüpheli olarak suçlanır ve Kore Masası’ndan Oh Seung Hoon tarafından izlenir. Paranın yanında ihanet kol geziyor. Ayakta kalan son kişi kim olacak?

Star Struck

Dizinin konusu, Aşk uzun süre tutulduğunda … bu duygu çiçek açacak mı?

Seo Han Joon, çocukluk arkadaşı Jo Yoo Jae’ye uzun süredir aşıktır. Duygularına karşılık verilmeyeceğini biliyordu ve bunun bir önemi yoktu çünkü ona itiraf etmeyi aklından bile geçirmemişti. Ama bu kez aşkını ifade etmek istedi.

2022 En iyi Kore Dizileri (en çok izlenen)

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

canlı tv izle