2022 IMDb en yüksek oy alan diziler

09.01.2023
2022 IMDb en yüksek oy alan diziler

2022 IMDb en yüksek oy alan diziler, en çok oy alan yapımlar, 2022 en iyi diziler, 2022’nin en iyi dizileri, IMDb’de en yüksek puan alan diziler gibi aramalarınıza yorumguncel.com’dan yanıt bulabilirsiniz.

2022 IMDb en yüksek oy alan diziler listesi IMDb tarafından yayınlandı. Listede 5 yeni dizi 5 de devam eden ya da final sezonu yayınlanan dizi yer aldı. Listede Netflix dizilerinin yoğunluğu ise dikkat çekti.

2022 IMDb en yüksek oy alan diziler listesi

Stranger Things

Epik gitar soloları ve yeni bir büyük kötülük, hayranların “Stranger Things”in dördüncü sezonu için Netflix’e geri dönmesinin yaklaşık üç yıl sürdüğünü unutturdu. Vecna’nın muhtemelen 2024’te düşecek olan 5. Sezon için geri dönmesi bekleniyor.

House of the Dragon

“Game of Thrones” prequel dizisi, HBO tarihindeki yeni bir orijinal dizi için en büyük prömiyer izleyicisini çekerek kapıdan çıkar çıkmaz izlenme rekorları kırdı. Şaşırtıcı olmayan bir şekilde, “House of the Dragon” neredeyse anında ikinci sezon yenilemesini başlattı.

Better Call Saul

İzleyiciler, yaratıcı Vince Gilligan’ın, Jimmy McGill’in çoğunlukla zararsız olan Slippin ‘Jimmy’den vicdansız Saul Goodman’a uzanan yolculuğunun sona ermesiyle inişe geçtiği konusunda hemfikirdi. Şovun son bölümü yayınlandıktan sonra 1,8 milyon izleyici çekti.

The Lord of the Rings: The Rings of Power

Yüzük Kardeşliği olaylarından bin yıldan daha önce geçen bir hikayeyle, hayranların Prime Video’nun genişleyen Tolkien uyarlamasına olan ilgisi, diziyi IMDbPro Film ve TV sıralamasında zirveye taşıdı ve art arda on kez İlk 10’da kalmasını sağladı. haftalar.

Euphoria

Tartışmalı hit dizi, Sezon 2’yi tüm zamanların en çok izlenen ikinci HBO programı olarak bitirdi. Bir sezonun duygusal hız treni, Zendaya’nın ikinci Emmy galibiyetiyle sonuçlandı ve onu ödül şovu tarihindeki en genç çifte kazanan yaptı.

The Boys

Bu yüzsüz süper kahraman gönderisinin 3. Sezonu, izlenme oranında %17 artış gördü ve ahlaksızca şiddet içeren prömiyerden bir hafta sonra dördüncü sezon için yenilendi. Daha sonra, “Gen V” yan serisi, “The Boys” evrenini Vought yönetimindeki bir üniversiteyi içerecek şekilde genişletecek.

Moon Knight

Altı bölümlük Disney+ serisi, daha önce gördüğümüz hiçbir şeye benzemiyordu, MCU’nun manzarasını Mısır tanrılarının tanıtılmasıyla genişletti ve dissosiyatif kimlik bozukluğuyla mücadele eden bir anti kahramanı keşfederken daha ciddi bir dönüş yaptı.

The Sandman

Neil Gaiman çizgi romanının hayranları, kült klasiğin ekran uyarlamasını görmek için 25 yıl bekledi. Bu yıl Netflix nihayet IMDb’de 1 numaraya yükselen ve 393 milyon saat izlenen ve artmakta olan bir dizi ile teslim etti.

Ozark

Marty ve Wendy Byrde’nin kara para aklama talihsizlikleri, “Ozark” hayranlarını dört sezon boyunca Meksikalı uyuşturucu karteli ile işlerin nasıl sonuçlanacağını bilmeye yönelik hararetli bir ihtiyaçla bağladı. Son bölümler, unutulmaz Ruth Langmore rolünde Julia Garner’dan sürükleyici bir son ve Emmy ödüllü bir performans sergiledi.

Inventing Anna

İzleyiciler, çıkış haftasında Shonda Rhimes’ın “Inventing Anna” adlı parçasını 1,2 milyar dakika izledi. Ancak olumlu söylentiler ve Julia Garner’ın Instagram’a layık dolandırıcıyı elektrikli tasviri sayesinde, bu sayı sonraki hafta üçe katlanarak 3,3 milyara ulaştı.

YORUMLAR

canlı tv izle