2022 Netflix Filmleri – En çok beklenen 14 film

21.02.2022
2022 Netflix Filmleri – En çok beklenen 14 film

2022 Netflix Filmleri listesi, 2022 yılında çıkacak en iyi netflix filmleri, en çok beklenen netflix filmleri, 2022 netflixte çıkacak filmler listesi gibi aramalarınıza YOGÜ listelerin hazırladığı listemizden ulaşabilirsiniz.

2022 Netflix Filmleri hakkında

İlk dijital streaming platform olma özelliği ile ön plana çıkan Netflix şimdilerde de başrol oyuncuları ile şov yapacağı filmlerle gelerek bizleri şaşırtmaya devam ediyor. 2021 yılında Red Notice, Don’t Look Up, Power of the Dog gibi filmleri ile dikkat çekmiş ve yüzler hatta milyonlar tarafından izlenmişti. Daha da ötesi Red Notice şu ana kadar Netflix’te en çok izlenen film içeriği olmayı da başardı. Ardından da Don’t Look onu listede yakalamıştı.

2022 yılında Netflix filmleri içinde neler yok neler? 2022 yılında Netflix filmleri ile başrollerinde Ryan Reynolds, Jason Momoa, Adam Sandler, Henry Cavel, Jennifer Lopez, Millie Bobby Brown, Jonah Hill, Daniel Craig ve Marg Walhberg ve daha onlarca tanıdık simayı izleyeceğimiz filmlerle fantastik işlerle bomba gibi geliyor. Bizde sizler için merakla bekleyeceğimiz ve henüz duyurulan 2022 yılında yayınlanacak 86 Netflix dizi ve filmleri içinde en çok ön plana çıkan 14 filmi derledik.

Siz bu filmlerden hangilerini merak ediyorsunuz? Yorumlarda buluşalım. 😉

2022 Netflix Filmleri – En çok beklenen 14 film listesi

1-The Adam Project

Zamanda yolculuk ederken kazara 2022 yılına zorunlu iniş yapan savaş pilotu Adam Reed, kendi 12 yaşındaki hâliyle iş birliği yaparak geleceği kurtarmaya çalışır.

Oyuncuları: Ryan Reynolds, Mark Ruffalo, Jennifer Garner

Çıkış Tarihi: 11 Mart 2022

2-The Mother

Tehlikeli saldırganlardan kaçarken, bir suikastçı daha önce bıraktığı kızını korumak için saklandığı yerden çıkar.

Oyuncular: Jennifer Lopez, Gael García Bernal, Joseph Fiennes, Omari Hardwick, Paul Raci

Çıkış Tarihi: 2022 sonları

3-Day Shift

8 yaşındaki kıvrak zekalı kızına iyi bir hayat sağlamak isteyen çalışkan, mavi yakalı bir baba. Sıradan San Fernando Vadisi havuz temizleme işi, gerçek gelir kaynağı için bir paravandır: vampir avlamak ve öldürmek.

Oyuncuları: Dave Franco, Jamie Foxx, Steve Howey, Scott Adkins, Natasha Liu Bordizzo, Meagan Good

Çıkış Tarihi: Belli Değil

4-The Gray Man

Kıdemli bir CIA ajanı olan Court Gentry, kendi teşkilatı tarafından ihanete uğrar ve onu kaçak olmaya zorlar. Teşkilattaki eski bir meslektaşı olan Lloyd Hansen, onu yakalaması için gönderilir.

Oyuncuları: Ryan Gosling, Chris Evans, Ana de Armas, Jessica Henwick ve Wagner Moura

Çıkış Tarihi: Temmuz 2022

5-Spider Head

Yakın gelecekte, hükümlülere cezalarını kısaltmak için tıbbi denek olarak gönüllü olma şansı sunulmaktadır. Aşk duygularını üretebilen yeni bir ilaç için böyle bir konu, duygularının gerçekliğini sorgulamaya başlar.

Oyuncuları: Chris Hemsworth, Miles Teller, Jurnee Smollett, Nathan Jones, Tess Haubrich

Çıkış Tarihi: Belli Değil

6-Slumberland

Genç bir kız, Slumberland’ın rüya dünyasının gizli bir haritasını keşfeder ve eksantrik bir kanun kaçağının yardımıyla, rahmetli babasını tekrar görebilme umuduyla rüyalar arasında dolaşıp kabuslardan kaçar.

Oyuncuları: Jason Momoa, Kyle Chandler, India de Beaufort, Chris O’Dowd, Humberly González

Çıkış Tarihi: Belli Değil

7-Enola Holmes 2

Enola Holmes 2, Sherlock Holmes’un asi genç kız kardeşi Enola’nın maceralarını konu ediyor.

Oyuncuları: Millie Bobby Brown, Henry Cavill, Louis Partridge

Çıkış Tarihi: Belli Değil

8-Hustle

Yıkılmış bir basketbol izci, İspanya’dayken olağanüstü bir sokak basketbolcusu keşfeder ve bu ihtimali NBA’e geri dönme fırsatı olarak görür.

Oyuncuları: Adam Sandler, Queen Latifah, Ben Foster, and Robert Duvall.

Çıkış Tarihi: 10 Haziran 2022

9-Me Time

Karısı ve çocukları uzaktayken yıllardır ilk kez kendine vakit bulan bir babayı konu alıyor. Vahşi bir hafta sonu için bir arkadaşıyla yeniden bağlantı kurar.

Oyuncuları: Mark Wahlberg, Kevin Hart, Regina Hall, Jimmy O. Yang, Tahj Mowry

Çıkış Tarihi: Belli Değil

10-The Good Nurse

Tarihin en üretken seri katillerinden biri olan ve 16 yıllık hemşirelik kariyeri boyunca 400’e yakın hastayı öldürdüğünden şüphelenilen Charles Cullen’ın yakalanmasının ve yakalanmasının gerçek hikayesi, ona “Ölüm Meleği” unvanını kazandırıyor. . Cullen, New Jersey ve Pennsylvania’daki 9 hastaneye yayılmış, 16 yılda 300 kadar hastanın ölümünden sorumlu olmadan önce sorumlu bir bakıcı olduğunu düşünen evli bir babaydı.

Oyuncuları: Jessica Chastain, Eddie Redmayne, Noah Emmerich, Kim Dickens, Nnamdi Asomugha.

Çıkış Tarihi: Belli Değil

11-You People

Çatışan kültürler, toplumsal beklentiler ve kuşak farklılıkları arasında kendilerini modern aşk ve aile dinamiklerini sorgularken bulan yeni bir çift ve ailelerini konu alıyor.

Oyuncuları: Jonah Hill, Julia Louis-Dreyfus, Eddie Murphy, Nia Long, David Duchovny.

Çıkış Tarihi: Belli Değil

12-The Mothership

Bilim kurgu macerası, kocasının kırsal çiftliklerinden gizemli bir şekilde ortadan kaybolmasından bir yıl sonra Sara Morse’u (Berry) takip ediyor. Evinin altında garip, dünya dışı bir nesne keşfettiğinde, Sara ve çocukları kocasını, babasını ve en önemlisi gerçeği bulmak için bir yarışa başlarlar.

Oyuncuları: Halle Berry, Molly Parker, Sydney Lemmon, Omari Hardwick, John Ortiz.

Çıkış Tarihi: Belli Değil

13-The School for Good and Evil

Sophie tüm hayatı boyunca Okul Müdürü tarafından kaçırılmayı ve İyilik ve Kötülük Okulu’nda bir peri masalı kahramanı olmak için eğitilmeyi beklemişti. Ancak, cadı olarak kabul edildiğinden pek çok kişinin hoşlanmadığı Agatha, tek arkadaşından vazgeçmeye hazır değildir ve Sophie’nin gitmesini engellemesi gerekir, bu da ona katılmakla sonuçlanır. İkisi, Masalların ölümcül gizli dünyasına sürüklenirken, Sophie’yi dehşete düşürecek şekilde, kaderlerinin tersine döndüğünü keşfederler. Bu hain dünyadan kaçmayı imkansız bulanlar, tek çıkış yolunun bir peri masalı olduğunu anlarlar.

Oyuncuları: Charlize Theron, Michelle Yeoh, Ben Kingsley, Laurence Fishburne, Rachel Bloom, Kerry Washington.

Çıkış Tarihi: Belli Değil

14 – Knives Out 2

Bıçaklar Çekildi filminin devam halkası olan Knives Out 2’nin yönetmen koltuğunda ilk filmin de yönetmenliğini üstlenen Rian Johnson oturuyor. Filmde dedelktif Benoit Blanc karakterine bir kez daha Daniel Craig hayat veriyor.

Oyuncuları: Daniel Craig, Dave Bautista, Edward Norton, Janelle Monáe, Kathryn Hahn.

Çıkış Tarihi: 2022 sonları

YORUMLAR

canlı tv izle