2021 yılında çıkan en iyi yerli internet dizileri

15.02.2022
2021 yılında çıkan en iyi yerli internet dizileri

2021 yılında çıkan en iyi yerli internet dizileri, Türk internet Dizileri 2020 Yeni internet dizileri Türk, 2021 internet dizileri, Yerli internet dizileri, en çok izlenen internet dizileri: türk, internet dizileri Netflix, gibi aramalarınıza YOGÜ Listelerin hazırlığı listemizde bulabilirsiniz!

2021 yılında çıkan en iyi yerli internet dizileri

2021 yılında online dizi ve film içeriklerine kolayca ulaşmamızı sağlayan platformlar bizi yeni yerli içeriklerden de mahrum bırakmadı. Blu Tv, Netflix, Gain, Exxen ve Puhu Tv’den başrollerinde izlemeyi sevdiğimiz bir çok içerik çıktı. Bizde değerli okuyucularımız için izlerken en çok keyif aldığımız 2021 yılının en iyi online dizilerini derledik. Hadi gelin o dizilere birlikte göz atalım.

2021 en iyi yerli internet dizileri listesi

1- Gibi (Exxen)

Dizinin konusu, Yılmaz ve İlkkan, sürekli olarak birbiriyle didişmekte olan iki arkadaş. En büyük özellikleri ise sıradan hayatlarını altüst edecek bir şeyler yapmayı her zaman becermek. Küçücük olayları inanılmaz bir ustalıkla büyütüyor, işleri saç baş yolduracak seviyeye getiriyorlar. Onlar her gün yaşadığımız talihsizliklerin, tuhaf olayların ve çaresizliklerin cisimleşmiş hali. Yılmaz ve İlkkan’ın 12 farklı hikayeden oluşan macerasına hazır olun.

2- 10 Bin Adım (Gain)

Dizinin konusu, Senaryosunu Devin Özgür Çınar’ın kaleme aldığı yönetmen koltuğunda ise Duygu Güzelmeriç’in oturduğu dizide, her seferinde yürüyüş kararı sınanan, bütün küçük hesapları bozulan, hiçbir kestirme yolu kısa olmayan iki yol arkadaşının her şeye rağmen her gün adım sayarı çalıştırıp yürümeleri esnasında başlarına gelen beklenmedik olaylar konu alınıyor.

3- Saygı (Blu tv)

Dizinin konusu, Behzat Ç.’nin karanlık ve devlet işleri ile içli dışlı olan karakteri Ercüment Çözer’i merkezine alıyor. Derin devlet ile ilişkileri olan aynı zaman psikopatlık konusunda da kimsenin eline su dökemediği Ercüment’in hayatına dair yeni detaylar görmeyi umuyoruz. SAYGI – ‘Bir Ercüment Çözer Dizisi’, Behzat Ç. – “Bir Ankara Polisiyesi” dizisinin anti-kahramanı olan Ercüment Çözer’in hayatına odaklanıyor. Toplumun yozlaşmasına karşı kendi adalet sistemini uygulayan Ercüment Çözer’in hayatı, kendisi ile aynı amaca yönelik hareket ettiğini düşündüğü iki genç ile tanıştığında bambaşka bir hal alır.

4- Kulüp (Netflix)

Dizinin konusu, 1950’lerin İstanbulu’nda yaşanan siyasi kargaşanın ortasında, Musevi bir anne hapisten çıktıktan sonra kızıyla tekrar bağlantı kurmak için uğraşır.

Eski bir mahkum olan Matilda, 1955 yılının en önemli gece kulüplerinden birinde çalışır. Matilda’nın kızı Raşel, o hapisten çıkana kadar varlığından bihaberdir. Kızı ile arasında güzel bir ilişki kurmaya çalışan Matilda, Raşel’i Pera’nın belalısı olan Fıstık İsmet’ten uzak tutmak için çabalar. Matilda aynı zamanda patronu olan Orhan, gece kulübü yöneticisi Çelebi ve sanatçı Selim’in egoları ile de mücadele etmeye çalışır. Kulübe ayak basmasıyla ortama farklı bir ruh katan Matilda, çalışanlar için cehennem olan kulübü bir yuva haline getirir.

5- Doğu (Blu tv)

Dizinin konusu, hiçbir konuda başarılı olamayan genç bir adamdır. Kimse tarafından desteklenmeyen Doğu’nun hayali komedyen olmaktır. Doğu, hayatında pek de gülünecek bir şey olmasa da hayalini gerçekleştirmek için çabalar.

Ailesinin zoruyla istemediği bir bölümü okuyan ve üniversitedeki 7. yılını doldurmasıyla o bölümden hiç mezun olamayacağının sinyallerini açıkça veren zeki ama tembel Doğu’nun komedyen olma yolculuğunu konu alıyor. Diziden yayınlanan ilk tanıtım, üniversitede geçen uzun yıllarının ardından mezun olamadan okuldan atılma tehlikesi yaşayan Doğu’nun çaresiz ve komik olan hayatından bir kesiti seyircilere sunuyor.

6- İlk ve Son (Blu tv)

Dizinin konusu, İlkleri unutulmaz, sonları kaçınılmazdı. Deniz ve Barış’ın ilişkilerindeki tutku dolu anlardan ayrılıklarına kadar uzanan, çoğu zaman imkansız bir serüvenidir.

Deniz ve Barış’ın 10 yıla yayılan ilişkilerinin hikayesi. 20’li yaşlarının ortasında tanışan iki gencin, boşandıkları güne kadar geçen; bazen güneşli, bazen bulutlu, bazen fırtınalı, bazen imkanlı, çoğu zaman imkansız aşk hikayesi. her ilişkide yaşanan mükemmellik dönemi, sıradanlaşma dönemi ve bitiş dönemine odaklanıyor. Birbirlerini tutkuyla seven Deniz ve Barış, on yıldır birlikte olan bir çiftir. Bu süreç içerisinde ilşikileri bambaşka bir boyuta bürünür.

7- Yeşilçam (Blu tv)

Dizinin konusu, 1960’larda Yeşilçam’ın altın çağında bir yeniden doğuş hikayesi anlatılıyor. 1960’lar Türkiye’sinin gölgesinde altın çağını yaşamaya başlayan Yeşilçam Sineması’ndaki bir yapımcının ayakta kalma hikayesini anlatacak olan ‘Yeşilçam: Bir Sinema Hayvanı’nın ilk tanıtımı izleyicilerle buluştu. Emel Sayın’ın ‘Rüyalar Gerçek Olsa’ şarkısının eşlik ettiği gösterişli tanıtım, izleyenleri 1960’lı yıllardaki bir Yeşilçam filmi galasına götürürken sunulacak görkemli ve nostaljik dünyanın kapılarını araladı. Dizide Çağatay Ulusoy, her şeyini kaybetmiş ancak Yeşilçam’da küllerinden yeniden doğmaya çalışan sinema aşığı yapımcı Semih Ateş’e hayat verecek.

8- Seyyar (Puhu tv)

Dizinin konusu, sürükleyici hikayesi ile herkesi ekran başına kilitleyecek. Yasin Gencer Taksim, Tepebaşı arası nohut pilav satan kendi halinde bir seyyar satıcıdır. Sevgilisi Çiğdem ile birlikte yaşamakta, uzun süredir planladıkları lokantayı açmanın kıyısında, ailesinden ona yadigar özel tarif ile herkesin lezzetine bayıldığı pilavını daha geniş kitlelere pazarlamanın ve hayallerine kavuşmanın tam ucundadır.

Fakat tam da Beyoğlu’na yakışan bir şekilde, gecelerden bir gece her şey alt üst olur. Yasin hiç beklemediği bir şekilde kendini İstanbul’un en karanlık şahsiyetleriyle yan yana bulacak, şehrin labirenti andıran karanlık sokaklarında aydınlık bir gün yüzü görebilmek için daha önce hiç vermediği büyüklükte savaş vermek, hayatta kalabilmek için bir anda patlayıveren bu kavgayı ne kadar yara alırsa alsın kazanmak zoruna kalacaktır.

9- Fatma (Netflix)

Dizinin konusu, Temizlikçi olarak çalışan Fatma’nın hayatı, bir süre önce hapishaneden çıkan kocası Zafer’in aniden ortadan kaybolmasıyla bambaşka bir hal alır. Kocasını aramaya başlayan Fatma, kendisini beklenmedik bir anda bir cinayet işlerken bulur. Bu cinayetten kocasının karanlık bağlantılarının haberdar olması ise Fatma’nın hayatı için büyük tehlike oluşturur. Fatma’nın hayatta kalabilmek için can almaya devam etmekten başka çaresi yoktur. Öldürmeye devam ettikçe bu durumu hayatta yaşadıklarından intikam alma ritüeline dönüştüren Fatma, bir yandan temizlikçi kadın sıfatına gizlenerek cinayet işlemeye devam ederken bir yandan da kocasını bulmaya çalışır.

10- 50 m2 (Netflix)

Dizinin konusu, hayatı için kaçarken kendisini bulmaya çalışan Gölge adlı gizemli bir tetikçinin hikâyesini anlatıyor. Gölge, kendisine uzun süredir kayıp olan babası gibi davranan Servet’in ihanetinin ardından, kendini aniden yabancı bir mahallede 50 metrekarelik bir terzi dükkanında yaşarken bulur. Durum düzelene kadar orada saklanırken, mahalledekilerin kendisini ölen dükkân sahibinin oğlu olduğunu düşündüklerini öğrenir. Ancak, bu kimliği korumanın düşündüğü kadar kolay olmayacağını çabucak anlar. Bu yeni mahallede ne kadar yaşarsa, geçmişine ve gerçek kimliğine dair sırları o kadar çok keşfedecek, etrafındakilere o kadar çok yardım edecek ve bir o kadar başka birine dönüşecektir.

2021 yılında çıkan en iyi yerli internet dizileri (BONUS)

BONUS 1 – Duran (Gain)

Dizinin konusu, Celal ve Mustafa’nın ortak amacı bir yolunu bulup yaşadıkları varoş mahalleden bir an önce kurtulmaktır. Duran (Oktay Çubuk), Muay Thai turnuvasını kazanmak, varlıklı ve ünlü bir dövüşçü olmak ister. Celal (Burak Can Doğan) başarısız denemelerinin ardından bir rap bestesi üstüne çalışmaya başlar. Mustafa (Batuhan Gelener) ise mahallenin nüfuz sahibi çetesine kapağı atmaya çalışır. Altın Eldivenler spor salonunun sahibi eski şampiyon boksör Hakkı (İlyas Salman) için de yaklaşmakta olan turnuva mahallenin nüfuzlu abisi Sedat’a (Erdem Şenocak) olan borçlarından kurtulmak için de tek fırsattır. Hakkı’nın yıllardır görmediği Almanya’da yaşayan torunu Aslı’nın (Bahar Şahin) çalıntı bir elmasla çıkagelmesi ve sonrasında bir kaza sonucu elması kaybetmesi mahalledeki dengeleri altüst eder.

YORUMLAR

canlı tv izle