2022 yılında final yapacak diziler hangileri? (Fenomen 10 dizi)

22.02.2022
2022 yılında final yapacak diziler hangileri? (Fenomen 10 dizi)

2022 yılında final yapacak diziler,2022 yılında final yapacak olan diziler, 2022 final yapacak diziler, hangi diziler son sezonu ile çıkacak, final yapacak diziler gibi aramalarınıza YOGÜ Listelerinin hazırladığı içeriğimizden ulaşabilirsiniz.

2022 yılında final yapacak diziler

2022 yılında Koronavirüs pandemisi nedeniyle uzun süredir yeni sezonu ile yayınlanmayan diziler yeni sezonları ile geri dönerken, bazı diziler için de veda vakti. Bu yıl ekranlara veda edecek diziler arasından yıllardı yayınlanan fenomen diziler de yer alıyor. 2010 yılından bu yanan yayınlanan ve her sezonu merakla beklenen The Walking Dead de bunlardan biri. Bir diğer fenomen ise kuşkusuz Peaky Blinders. Cillian Murphy’nin hayat verdiği Tom Shelby karakteri ile öne çıkan dizi de bu yıl veda edecek yapımlar arasında yer alıyor. Breaking Bad efsanesinin spinn of dizisi Better Call Saul’da final yapmaya hazırlanan dizilerinden. Final sezonu ile veda edecek diziler listemizde diğer öne çıkan diziler ise This is Us, Animal Kingdom, Killing Eve, Ozark..

Gelin 2022 yılında ekranlara veda edecek diziler listemizde birlikte göz atalım.

2022 yılında final yapacak diziler listesi

1-The Walking Dead

The Walking Dead 11.sezon 11.bölüm ne zaman yayınlanacak, ne zaman çıkacak, yayın tarihi, konusu, oyuncuları, AMC Dizileri, Ekşi, fragmanı, izle gibi aramalarınıza YORUM GÜNCEL’den yanıt bulabilirsiniz.

31 Ekim 2010 tarihinde yayın hayatına başlayan ve bir dönem dizi piyasasını alt üst eden fenomen dizi 11.sezonluk serüvenine bu yıl son verecek. Kimi diziseverler dizinin başrol oyuncusu Andrew Lincoln’ün diziden ayrılması ile birlikte diziyi izlemeyi bıraksa da hali hazırda diziyi takip eden seyirici sayısı azımsanmayacak boyutta. Yine de tadında bırakmak için son şansları olduğu düşünenler de yok değil.

2-Peaky Blinders

BBC ve Netflix ortak yapımı olan dizi 12 Eylül 2013’te yayınlanmaya başlamıştı. Şu ana kadar 5 sezonu yayınlanan dizi yayınlanan her sezonunda kendisinden söz ettirmeyi başardı. Yansıtılan moda anlayışı ve dönem işleyişi ile ön plana çıkan dizi 6.sezonu ile ekrana veda edecek olan yapımlardan.

Final sezonundan sonra dizinin beyazperdede filminin çekileceğini de ekleyelim.

3-Better Call Saul

better-call-saul-6-sezon-ne-zaman-yayinlanacak

Efsane dizi Breaking Bad’in finalinin ardından spinn of dizisi olarak başlayan Better Call Saul, 2015 yılından bu yana her sezon iyi bir izlenme oranı ile adından söz ettirdi. Breaking Bad’in öne çıkan karakterlerinden Avukat Saul Goodman’ı merkezine alan dizi de bu yıl veda edecek olan yapımlar arasından. Dizi, Breaking Bad’in işlediği konulardan önce yaşananları anlatıyordu.

4-His Dark Material

His Dark Materials 2.sezon ne zaman çıkacak, 2.sezon ne zaman yayınlanacak, 2.sezon yayın tarihi, 2.sezon ne zaman, ikinci sezon ne zaman, konusu, oyuncuları, karakterleri, fragmanı, izle gibi aramalarınıza yorumguncel.com'dan yanıt bulabilirsiniz.

BBC one ve HBO ortak yapımı olan fantastik dram dizisi de 3.sezonu ile final yapacak yapımlar arasında yer alıyor. Dizi pandemi sonrası 2.sezonu ile dönmüş ve izleyicilerden geçer not almayı başarmıştı. 3.sezon ile birlikte dizi 2022 yılında ekranlara veda edecek.

5-Killing Eve

8 Nisan 2018’de BBC America tarafından yayınlanmaya başlayan ve ardından Netflix’in de yatırım yaptığı dizi 4.sezonu ile bu yıl ekranlara veda etmeye hazırlanıyor. İngiliz kara komedi-dram dizisi tarzıyla ön plana çıkarken, dizinin oyuncuları Sandra Oh ve Jodie Comer’in de ününe ün kattı.

6-Ozark

Ozark 4.sezon 2. kısım ne zaman yayınlanacak, ne zaman çıkacak, olacak mı, gelecek mi, yayın tarihi, konusu, oyuncuları, yorumları, Ekşi, fragmanı, izle gibi aramalarınıza YORUM GÜNCEL'den yanıt bulabilirsiniz.

Netflix’in en çok sevilen orijinallerinden biri olan dizi 2017’den bu yana yayın hayatını sürdüren diziler arasında. Pandemi nedeniyle 2 yıldır seyircisinden uzak kalan dizi 4.sezonu ile Ocak 2022’de dönmüştü. iki kısım halinde yayınlanacak olan dizinin 4.sezon 2.kısımı aynı zamanda dizinin final sezonu olacak.

7-This is Us

This is Us dizi, konusu, oyuncuları, karakterleri, IMDb puanı, cast, yorumları, incelemesi, 5.sezon ne zaman yayınlacak, fragmanı, izle, gibi aramalarınıza yorum güncel'den yanıt bulabilirsiniz.

2016 yılından bu yana yayınlanan dizi NBC’nin ön plan çıkan dizisi 6.sezonu ile yayın hayatını tamamlayacak diziler arasında yer alıyor. Dizinin sezon sezonu 22 Mart 2022’de yayınlanacak final bölümü ile tamamlanacak.

8-Animal Kingdom

14 Haziran 2016’da TNT’de yayın hayatına başlayan ve yayınlandığı dönemde televizyon dizileri arasında kendine bir yer edinen dizi geçen yıl 6. ve son sezon onayını almıştı. Dizinin 6.sezonu için net tarih henüz belli olmasa da 2022 yılı içerisinde yayınlanacağı kesin.

9-After Life

After Life 4.sezon ne zaman çıkacak, ne zaman yayınlanacak, yayın tarihi, gelecek mi, bitti mi, olacak mı, konusu, oyuncuları, karakterleri, fragmanı, izle gibi aramalarınıza YORUM GÜNCEL'den yanıt bulabilirsiniz.

Rick Gervais’ın yazıp, yönettiği ve oynadığı dizi, ilk olarak 8 Mart 2019’da Netflix tarafında yayınlandı. Dizinin 2.sezonunun ardından pandemi nedeniyle uzun bir ara verilmişti. Dizi 2022 Ocak ayında yayınlanan 3.sezonu ile yayın maratonunu tamamlamış oldu.

10- Discovery of Witches

A Discovery of Witches dizi, konusu, oyuncuları, karakterleri, cast, yorumları, incelemesi, cast, incelemesi, IMDb puanı, 3.sezon ne zaman, fragmanı, izle gibi aramalarınıza YORUM GÜNCEL'den yanıt bulabilirsiniz.

Sky One tarafından 2018’de yayın hayatına başlayan ve 2021 yılında 2.sezonu ile uzun bir aradan sonra geri dönen dizi bu yıl ise final sezonu ile veda ediyor. Teresa Palmer, Matheew Goode gibi isimlerin yer aldığı dizi 7 Ocak 2022’de yayınlanan 3.sezonu ile ekranlara veda etti bile.

YORUMLAR

canlı tv izle