2023 En iyi Tayland Dizileri listesi (En yeni)

06.06.2023
2023 En iyi Tayland Dizileri listesi (En yeni)

En iyi Tayland Dizileri, en yeni Thai dizileri, Tayland Dizileri 2023, Thai yapımı en yeni diziler, yeni Tayland dizileri, Thailand dizileri listesi, 2023 best thailand drama, 2023 thai drama, gibi aramalarınıza yorum güncel’den yanıt bulabilirsiniz.

2023 En iyi Tayland Dizileri listesi

Tayland yapımı diziler her geçen gün ülkemizde popülerliğini artırmaya devam ediyor. Bu yıl yayınlanan ve yayınlanması beklenen bir çok Tayland yapımı içerik yer alıyor. Biz de YOGÜ listeleri olarak 2023 yılında şimdiye kadar yayınlanan Tayland dizilerinden liste yaptık.

İşte o listemiz:

1- Double Savage

(Dizinin konusu ve oyuncuları için tıklayın!)

Dizinin konusu, Kardeşler Li, Pakorn ve Pawin, Çinli tüccarlardan oluşan bir ailede doğdu. Üçü sevecen, her zaman birbirlerine iyi bakıyorlar. Ancak Pakorn, babası Ko Beng’in eşit sevgisini almıyor. O, durgunluk sırasında doğdu ve bu nedenle, ticaretin toparlanma döneminde doğan ve ailenin altın çocuğu olarak kabul edilen Pawin’in aksine, bir uğursuzluk olarak damgalandı.

2- Phetra Naruemit

(Dizinin konusu ve oyuncuları için tıklayın!)

Dizinin konusu, Genç bir kadın, ruh eşiyle tanıştığı ve geleceğe bağlanan sırları ortaya çıkardığı büyülü bir gemi aracılığıyla bir büyü ile neredeyse 200 yıl öncesine taşınır.

3- Dirty Laundry

(Dizinin konusu ve oyuncuları için tıklayın!)

Dizinin konusu, Bir çamaşırhanede gece vardiyasında çalışan yalnız bir kız olan Neon, aşık olduğu Night’ın dairesinden dikkatsizce bir milyon nakit dolu bir evrak çantasını çalar. Night, çamaşırhanede Neon’un imdadına yetişen bir cinayet gizemi romancısıdır. Hırsızın onun olduğunu anlayıp çantayı geri almaya geldiğinde çanta çoktan kaybolmuştur.

4- The Root

(Dizinin konusu ve oyuncuları için tıklayın!)

Dizinin konusu, Roithongsai, Rangrong’un babası tarafından evlat edinilmiş yetim bir kızdır. Rangrong’un babasının ölümü üzerine ona Rangrong baktı. Roithongsai, Rangrong’un onu bir kız kardeş olarak değil de romantik bir şekilde gördüğünü keşfettiğinde, kaçmaya çalışır. Ancak, Rangrong her zaman yanında olduğu ve onu izlediği için bu görev oldukça zor görünüyor.

5- Marn Bang Jai

(Dizinin konusu ve oyuncuları için tıklayın!)

Dizinin konusu, Fuenglada, babasıyla çok yakın olan güzel bir lise son sınıf öğrencisidir. Okulunun spor şenliği gününde, onu izlemeye giden babası, Taen’in arabasıyla çarpıştı ve öldü.

Taen, bir kızı olan zengin bir dul ve erkek kardeşi Tai ile birlikte yaşıyor. Üvey annesi Soithong’un kumarhane işleten bir adama olan borçlarını ödemek için onu kullanmayı planladığını öğrenince Feunglada ile evlenmeyi teklif eder.

6- You Touched my heart

(Dizinin konusu ve oyuncuları için tıklayın!)

Dizinin konusu, Anyamanee, yalnızca erkekleri onurlandıran bir ailede büyümüş güzel bir kızdır, bu da onu çok güçlükle elde ettiği için sahip olduklarıyla gurur duymasına neden olur.

7- Eclipse of the Heart

(Dizinin konusu ve oyuncuları için tıklayın!)

Dizinin konusu, Pareena’nın hayatı, hayatının güneş ışığı gibi olan babasının ölümüne kadar her zaman güzel ve mükemmel olmuştu. Pareena, babasının ölümünden sonra, onun zamansız ölümünü çevreleyen bir gizemi keşfetti ve böylece gizemi keşfetme ve babasının onurunu geri kazanma yolculuğuna başladı.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

canlı tv izle