Akrep Dizi | Konusu | Oyuncuları | Star Tv

Akrep dizi, konusu, oyuncuları, karakterleri, cast, yorumları, incelemesi, cast, Star tv dizileri, fragmanı, uyarlandığı dizi, Demet Akbağ dizi, izle gibi aramalarınıza yorum güncel’den yanıt bulabilirsiniz.

05.12.2020
Akrep Dizi | Konusu | Oyuncuları | Star Tv

Akrep dizi, konusu, oyuncuları, karakterleri, cast, yorumları, incelemesi, cast, Star tv dizileri, fragmanı, uyarlandığı dizi, Uyarlama mı?Demet Akbağ dizi, izle gibi aramalarınıza yorum güncel’den yanıt bulabilirsiniz.

Dizi hakkında

Aralık 2020‘de yayınlanmaya başlayacak olan yerli yapım dizidir. Star Tv ekranlarında yayınlanmaya başlayacak olan dizinin bölümleri 120 dakikadan oluşacak. Dizinin yönetmenliğini Gökçen Usta üstlenirken, senaryosunu Erkan Birgören kaleme aldı. Dizinin oyuncu kadrosunda gibi Demet Akbağ, Evrim Alasya, Bekir Aksoy, Yusuf Çim, Aslı Melisa Uzun, Beril Pozam, Demet Gül, Esila Umut, Taha Baran Özbek, Müge Su Şahin, Ahsen Türkyılmaz isimler yer alıyor. Yapımını 1441 Production‘ın üstlendiği dizinin yayın tarihi de belli oldu.

Akrep dizi konusu

Dizinin konusu, Akrep dizisi düşmanını zehirlediği gibi, kendini de sokmayı bilen ‘Akrep’, geçmişin aynasından bugünün savaşını yaşayan iki kadının hikayesini konu alıyor. İhanetin, lanetin, aşkın ve anneliğin savaşı ile dolu bir “Akrep” dövüşü, seyirciyi farklı bir hikayenin içine sokacak. Demet Akbağ, Evrim Alasya, Bekir Aksoy ve Yusuf Çim’in yer aldığı dizide; geçmişin aynasından bugünün savaşını yaşayan iki kadının hikayesi ekrana gelecek.

Akrep dizi oyuncuları ve karakterleri (Cast)

Dizinin oyuncu kadrosunda gibi Demet Akbağ, Evrim Alasya, Bekir Aksoy, Yusuf Çim, Aslı Melisa Uzun, Beril Pozam, Demet Gül, Esila Umut, Taha Baran Özbek, Müge Su Şahin, Ahsen Türkyılmaz isimler yer alıyor.

Demet Akbağ – Perihan
Evrim Alasya – Ferda
Yusuf Çim – Aras
Bekir Aksoy – Fikret
Müge Su Şahin – Merve
Esila Umut – İpek

Ne zaman başlayacak?

Dizi 11 Aralık 2020 tarihinde Star Tv’de yayınlanacak.

Dizi fragmanı

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

canlı tv izle