Tales from the Loop Dizi | Konusu | Oyuncuları | Amazon Prime

Tales from the Loop dizi, dizisi, konusu, oyuncuları, fragman, izle, trailer, yorum, yorumları, review, 2.sezon olacak mı, 2020, Amazon Prime, dizi konusu, konu, imdb, ekşi gibi aramalarınız için yorumguncel.com’da bulabilirsiniz.

28.12.2020
Tales from the Loop Dizi | Konusu | Oyuncuları | Amazon Prime

Tales from the Loop dizi, dizisi, konusu, oyuncuları, fragman, izle, trailer, yorum, yorumları, review, 2.sezon olacak mı, 2020, Amazon Prime, dizi konusu, konu, imdb, ekşi gibi aramalarınız için yorumguncel.com’da bulabilirsiniz.

Dizi Hakkında

İsveçli sanatçı Simon Stålenhag’ın aynı adlı sanat kitabına dayananbir Amerikan bilim kurgu drama web televizyon dizisidir. Amazon Prime Video’da yayınlanan dizinin ilk sezonu 8 bölümden oluşuyor.

Drama ve bilimkurgu türündeki dizi Nisan 2020 tarihinde yayınlandı. Nathaniel Halpern tarafından yaratılan dizinin senaryosunu da Halpern kaleme aldı. Yönetmen koltuğunda ise Cloverfield, Let Me In, Dawn of the Planet of the Apes gibi yapımlarında yönetmeni olan Matt Reeves yaptı.

Imdb’de 7,5 ‘lik bir puana sahip olan dizide Ohio’nun hayali Mercer kasabasında yaşayanların birbiriyle bağlantılı yaşamlarını anlatılıyor.

Tales from the Loop Konusu

Tales From the Loop, evrenin sırrını keşfetmek ve saklı kalmış gerçekleri ortaya çıkarmak için geliştirilen bir makinenin üzerine kurulan kasabanın ve kasabada yaşayan insanların hikayesini konu ediyor.

Tales from the Loop Oyuncuları

Matt Revees’in yönetmen koltuğuna oturduğu Amazon Prime dizisinin başrolünde Daniel Zolghadri yer alıyor. Dizide ona Paul Schneider, Rebecca Hall ve Robert Nahum Allen eşlik etti.

Karakterler

Daniel Zolghadri – Jakob
Paul Schneider – George
Rebecca Hall – Loretta
Robert Nahum Allen – Logan the Bartender
Ato Essandoh – Gaddis
Duncan Joiner – Cole
Jonathan Pryce – Russ
Nicole Law – May
Dan Bakkedahl – Ed
Lauren Weedman – Kate
Dominic Rains – Lucas
Jane Alexander – Klara
Alessandra de Sa Pereira – Beth
Tatiana Latreille – Lauren
Christin Park – Stacey

Fragmanı

Tales from the Loop 2.Sezon Olacak Mı?

Simon Stålenhag’ın aynı adlı sanat kitabına dayanan Amazon antolojisi olan dizinin 2.sezonu için dizinin senarist ve yapımcısı olan Nathaniel Halpern “The Loop’un kendisi aslında bir hikaye anlatma aracıdır. Onunla yapabilecekleriniz biraz sonsuz, bu yüzden ikinci bir sezon geçirmeyi çok isterim.” dedi.

Henüz bir gelişme olmasa da dizinin 2.sezonunun çekilmesi bekleniyor.

Yorum

“3. bölümden sonra ağır saçmalamış dizi.” andreian

“malum ortamlara düşmüş dizi. ilk bölüm gayet iyi. darısı diğer bölümlerin başına.” trumpets

“du bakalım nasıl bi şey çıkacak..
yerimizi alalım…” mathmast

“nihayet ilk sezonu yayınlanmış dizi. matt reeves yapımcı olarak ekipte yer aldığı için umutluyum.” arada yazarim

“şimdiye kadar güzel giden, damakta biraz black mirror, biraz the leftovers, biraz da mr. nobody tadı bırakan bir amazon dizisi.” yollarbenibekler

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

canlı tv izle