Gölge ve Kemik Yorum ve Sosyal Medya Tepkileri

Gölge ve Kemik yorum, dizi yorum, Shadow and Bone ekşi, imdb, yorum, yorumlar, oyuncu, cast, izle, türkçe dublaj, dizi, yorum, inceleme, kaç bölüm, ne demek, netflix, 2.sezon gibi aramalarınız için yorumguncelcom’u takip edebilirsiniz.

23.04.2021
Gölge ve Kemik Yorum ve Sosyal Medya Tepkileri

Gölge ve Kemik yorum, dizi yorum, Shadow and Bone ekşi, imdb, yorum, yorumlar, oyuncu, cast, izle, türkçe dublaj, dizi, yorum, inceleme, kaç bölüm, ne demek, netflix, 2.sezon gibi aramalarınız için yorumguncelcom’u takip edebilirsiniz.

Netflix’in 2021 yılı en çok izlenen ve top 10 listesini adım adım tırmanan yeni yapımı Gölge ve Kemik isimli dizi oldu. 23 Nisan 2021 tarihinde yayınlanmaya başlayan 8 bölümlük dizi Leigh Bardugo’nun Shadow and Bone and Six of Crows eserinden uyarlandı. Peki son zamanlarda en çok aranan ve izlenen dizilerden biri olan yapım hakkında izleyenler neler söyledi? Dizi izlenmeye değer mi? Yoksa tam bir vakit kaybı mı?

O zaman hızlıca bu sorularımıza yanıt bulmak için Gölge ve Kemik yorum ve sosyal medya tepkilerine göz atalım. Haydin başlıyoruz!

Gölge ve Kemik Dizi Konusu

Dizinin konusu, Yetim bir haritacı olan Alina Starkov, savaştan parçalanmış dünyasının kaderini değiştirebilecek bir gücü açığa çıkardığında, karanlık güçleri karşısında bulur. Leigh Bardugo imzalı romandan uyarlanan fantastik dizi, “Lights Out”, “Arrival” ve “Bird Box” gibi yapımlardan tanıdığımız Eric Heisserer tarafından ekrana taşınıyor. Yazarın ünlü Grisha evreninde geçen “Shadow and Bone” konu olarak, ikiye bölünmüş bir evrende vahşi yaratıklara komşu olarak yaşayan insanları takip ediyor. İki ülkeyi birleştirebilecek sihirli bir gücün varlığını keşfeden bir asker, kendisini zorlu bir savaşın ortasında buluyor.

Gölge ve Kemik Dizi | Konusu | Oyuncuları | Netflix

Gölge ve Kemik Yorum ve Sosyal Medya Tepkileri

https://twitter.com/backinthefall/status/1385683676672012288?s=20
https://twitter.com/cheshirezone/status/1385681097913245707?s=20
https://twitter.com/rumysssaa/status/1385675754906832898?s=20
https://twitter.com/mihriamagunes/status/1385663723075932164?s=20
https://twitter.com/glmsr_krc1/status/1385650326930399232?s=20
https://twitter.com/sukalkavan/status/1385647434869714945?s=20
https://twitter.com/behindblueyes8/status/1385612110407811078?s=20

Gölge ve Kemik Yorum Ekşi Sözlük

yıldız oyuncular olmadan da kaliteli dizi yapılabileceğini gösteren bir yapım olmuş. fantastik sevenlerin sıkılmadan izleyebileceği kalitede.

kadın başrolü aşırı derecede aybüke pusat’a benzettim.

  • vangogh

unutmamak için ön peşin buraya yazıyorum fantastik bir dizi.
fantastik dizi izleyecek moduma geldiğimde bir göz kestirebilirim. ilk izlenimler genelde güzel diziye karşı.

  • berk1905

ultra derecede tırt ve aşırı ergenflix dizisi.

ilk bölümü izleyince şaşırdım, hayret netflix big-budget dizi yapmaya başlamış, bu ilk bölümle world building yapıp gelecek bölümlerde yardıracaklar galiba sonunda la diye devamını da izledim. ama hemen ikinci bölümden dizi o kadar son derece yavaş, son derece vasat hikaye anlatımıyla son derece sikko bir evrenin son derece bilmemize hiç gerek olmayan karakterlerinin vs sikik hayat hikayeleri tanıtımıyla geçiştirilerek yerlerde süründürülmüş ki yani bunun ne derece vasatlık olduğu kelimelerle anlatılamaz.

  • don drapper

shadow and bone icerigi nedeniyle asssssiri dandiklesmis olsa da, six of crows duology tarafi icin verdikleriyle beni benden almis dizi.

freddy carter, kit young ve anita suman on numara casting olmus. matthias’la nina’yi oynayan elemanlarin adini hatirlamiyorum ama onlar da cok iyi. jesper mukkkkkkemmel bir karakter, eglenceyi yaratan da genelde o zaten.

  • the universe is a hologram

dizi gölge ve kemik serisinin 1. kitabinin aynisi olmus,kitap sayisina gore ,3 kitap var,3 sezon olacak,yazarin diger kitap serisi olan kargalar meclisinden de karakterleri almislar ve hic fena olmamis hatta gecisler ve detaylar cok iyi olmus,ozellikle mekanlar ve kiyafetler,izleyin.

  • poe13

şahane bir dizi.

benzer bir tadı en son firefly dizisinden almıştım. bitmesin diye azar azar izleyeyim diyorum ama ilk günden bitirecek gibiyim maalesef.

  • hnnn

netflix araya zenci karakterleri yerleştirmiş. bir tane de trans karakter. bacaklardan başlıyor göstermeye maşallah derken bir bakıyorsun trans ve üstüne üstelik zenci. ismi de poppy.

  • yomrali

şuanlık üç bölüm izledim.güzel ve sürükleyici giden bir dizi yapmışlar gibi gözüküyor.lakin kitabını okumadığım için ne kadarını yansıtmışlar,ne kadar çarptırmışlar bilemiyorum.

  • sc8634

*Sizin dizi hakkında yorumunuzu ne? Bize mutlaka yazın!

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

canlı tv izle