Kristen Stewart’lı Seberg Filmi Konusu | Oyuncuları

22.12.2019
Kristen Stewart’lı Seberg Filmi Konusu | Oyuncuları

Son dönemde adı sıkça Charlie’nin Melekleri ile anılan Kristen Stewart 2020 yılında çıkacak olan Seberg filminin başrolünde yer alıyor. Seberg filmi konusu, oyuncuları, yönetmeni, izle, vizyon tarihi, trailer, ilk fragman ve afiş gibi filme dair merak ettiğiniz her şey yorumguncel.com’da.

Son zamanların aktif oyuncusu ve Seberg filminin de başrolünde yer alan Kristen Stewart yeni Fransız Dalgası’nın ikonik ismi Jean Seberg ‘e hayat verdiği filmden ilk fragman ve afiş geldi.

Biyolojik/Dram türündeki filmin yönetmen koltuğunda daha önceden ‘Una’ filminin yönetmeni olarak bildiğimiz Benedict Andrews oturuyor, filmin senaryosunu ise Joe Shrapnel ve Anna Waterhouse üstleniyor.

Seberg Film Konusu

İlk duyurulduğunda Against All Odds adı ile piyasaya çıkacağı söylenen film Seberg, 1960’lar teması taşıyan bir film. 1960’larda Los Angeles’da yaşayan Seberg yaşadığı dönemde Amerika’daki sivil haklar hareketine katılır. Filmde Seberg’in aktivist Hakim Jamal ile ilişkisi sebebiyle J. Edgar Hoover ve FBI tarafından hedefe alınmasını konu alıyor. Seberg’in Hoover ve adamları tarafından sürekli gözlem altında tutulması ve taciz edilmesini ile hem kişisel hem de kariyeri etkilenmeye başlamaktadır.

Oyuncu Kadrosu

Başrolünde Kristen Stewart’ın rol aldığı ve Jean Seberg karakterine hayat verdiği filmde bir çok ünlü isimde yer alıyor. 2019 yılında çıkan ve çok konuşulan film Joker’de gördüğümüz güzel oyuncu Zazie Beetz veAvengers filmlerinden Falcon karakteri ile tanıdığımız Anthony Mackie’defilmde yer alıyor. Ayrıca filmde Jack O’Connell, , Colm Meaney, Margaret Qualley, Vince Vauhn, Stephen Root ve Yvan Attal gibi isimler de var.

Film Vizyona Girmeden Önce 76. Venedik Film Festivali’nde Gösterilecek!

Başrolünde Kristen Stewart’ın olduğu filmin ilk gösterimini 76. Venedik Film Festivali’nde yapacak.  Toronto ve Londra gibi önemli festivalleri de ziyaret edecek olan film 13 Aralık’ta Amerika sinemalarında gösterime girecek. Filmden ilk afiş ve fragman ise 13 Kasım’da yani filmin ikonu olan Jean Seberg’in doğum gününde yayınlanmıştı.

 Seberg filmi Ne Zaman Çıkacak? – Vizyon Tarihi

Jean Seberg’in hayat hikayesinin anlatıldığı film, festivallerdeki gösterimlerinin ardından Amerika’da 13 Aralık’ta vizyona girecek. Amazon’un yapımını üstlendiği film Türkiye’de ise 7 Şubat 2020’de vizyondaki yerini alacak.

*Christopher Nolan’ın Yeni filmi Tenet ’tan İlk Fragman Yayınlandı

**Marvel’ın Bomba İsimlerle Dolu Yeni Evreni: The Eternals

YORUMLAR

canlı tv izle