Memorials Dizi | Konusu | Oyuncuları – Kore Dizileri

03.07.2020
Memorials Dizi | Konusu | Oyuncuları – Kore Dizileri

Memorials dizi, konusu, oyuncuları, karakterleri, kaç bölüm, kaç sezon, yorumları, incelemesi, yayın günleri, fragmanı, izle, (출사표) gibi aramalarınıza yorum güncel’den yanıt bulabilirsiniz.

Dizi hakkında

Dizi, 2020 yılı Kore dramaları içerisinde 1 Temmuz itibari ile yayınlanan yeni içeriklerden biridir. Romantik komedi türündeki yapım toplamda 32 bölümden oluşuyor. Çarşamba ve Perşembe günleri haftada 2 bölüm olarak yayınlanacak olan dizi, KBS2 tarafından yayınlanıyor. Dizi ayrıca Into The Ring ve The Ballot gibi isimlerle de yayınlanıyor. Yönetmenliğini Hwang Seung-Ki’nin üstlendiği dizinin senaryosunu ise, Moon Hyun-Kyeong kaleme alıyor. Dizinin başrollerinde ise Nana, Park Sung-Hoon ve Yoo Da-In yer alıyor.

Memorials konusu

Dizi, ‘İlçe Halk Konseyi’ acemi üyesi Koo Se-Ra ile ilkelerine bağlı bir memurun eo Kong-Myung yolsuzluk yapan politikacıları açığa çıkarmak için birlikte çalışmaya karar verir. İkili hummalı çalışmaları içinde mücadele ederken, zaman geçtikçe yavaş yavaş kalplerini birbirlerine kaptırmaya başlarlar. Kon Se-Ra’nın ne bir statüsü ne de fazla parası vardır. Ancak, kendine güveni oldukça fazladır. Yerel ilçe ofisine, sürekli sivil şikâyette bulunduğu ve bir çözüme ulaşana kadar şikâyette bulunmaya devam ettiği için memurların baş belasıdır. Bir gün, ‘İlçe Halk Konseyi’nin bir üyesi olma fırsatı yakalar. Seo Kong-Myung, işini her zaman iyi ve kurallara uygun olarak yapar. Ancak, diğer insanların işlerinde yaptıkları hataları her seferinde onların yüzlerine vurduğu için kimse onunla çalışmak istememektedir. Koo Se-Ra ile karşılaştıktan sonra hayatı ve yaptığı iş oldukça garip bir hal almaya başlar.

Memorials oyuncuları ve karakterleri

Dizinin başrollerinde ise Nana, Park Sung-Hoon ve Yoo Da-In yer alıyor.

Nana – Koo Se-Ra
Park Sung-Hoon – Seo Kong-Myung
Yoo Da-In – Yoon Hee-Soo
Han Joon-Woo- Kim Min-Jae
Ahn Nae-Sang – Jo Maeng-Deok
Bae Hae-Sun – Won So-Jung
Kim Mi-Soo – Kwon Woo-Young
Shin Do-Hyun – Jang Han-Bi
Ahn Kil-Kang – Koo Young-Tae
Jang Hye-Jin – Kim Sam-Sook
Choi Go – Choi Ja-Ryong
Yun Ju-Sang – Bong Chu-San
Oh Dong-Min – Go Dong-Chan
Seo Jin-Won – Sim Jang-Yang
Park Sung-Geun – Lee Dae-Cheol
Kim Hyun-Mok – Jung Yong-Kyu
Lee Seo-Hwan – Heo Deok-Goo
Lee Chang-Jik – Shi Dan-Kyu
Han Dong-Kyu – Jang Ha-Woon
Yu Seong-Ju – Yang Nae-Sung
Shin Joo-Hyup – Oh Byeong-Min
Park Mi-Hyun – Son Eun-Sil

Dizi fragmanı

Yayın günleri: Çarşamba – Perşembe

Yayıncısı: KBS2

Dizinin orjinal adı: 출사표

YORUMLAR

canlı tv izle