Luke Cage Dizi | Konusu | Oyuncuları | 3.sezon var mı?

Luke Cage dizi, konusu, oyuncuları, karakterleri, cast, IMDb puanı, yorumları, incelemesi, bitti mi, fragmanı, izle gibi aramalarınıza yorumguncel’den yanıt bulabilirsiniz.

24.09.2020
Luke Cage Dizi | Konusu | Oyuncuları | 3.sezon var mı?

Luke Cage dizi, konusu, oyuncuları, karakterleri, cast, IMDb puanı, yorumları, incelemesi, bitti mi, fragmanı, izle gibi aramalarınıza yorumguncel’den yanıt bulabilirsiniz.

Dizi hakkında

Dizi, 30 Eylül 2016’da Netflix‘te yayınlanmaya başlayan, Marvel’ın Netflix için hazırladığı dizi serilerinden biridir. İlk sezonu 2016’da, 2.sezonu 2018’da yayınlandı. Her sezonu 13 bölümden oluşan yapım, Marvel’in Netflix ile olan anlaşmasını iptal etmesinin ardından dizi iptal oldu. Disney+’ın açılması ile birlikte dizilerin bu platformda devam edeceği açıklanmıştı ancak dizinin akıbeti ile ilgili yeni bir gelişme henüz yok. Dizinin odaklandığı karakter, yine Netflix’te yer alan ve 4 Netflix dizisinin karakterlerinin bir arada yer aldığı The Defender adlı mini dizide de yer aldı. Aksiyon, dram, süper kahraman türünde yer alan yapım, Cheo Hodari Coker tarafından tasarlandı. Archie Goodwin’ın aynı adlı eserinden uyarlanan dizinin her bölümü 45 ila 60 dakika arasında değişiyor. Dizinin başrolünde Mike Colter yer alırken, ona Mahershala Ali, Simone Missick, Theo Rossi, Erik LaRay Harvey, Rosario Dawson ve Alfre Woodard gibi isimler dizide eşlik ediyor. Diziye konu olan Marvel’ın ünlü karakteri ‘Power Man’ olarak da biliniyor. Eğlence sektörünün önde gelen inceleme sitesi IGN’ye göre, Luke Cage en çok sevilen 100 çizgi roman karakteri arasında. yapım, IMDb’de 114 bini aşkın kişi tarafından oylandı ve 7,3’lük puana sahip oldu.

Luke Cage konusu

Dizinin konusu, Luke, cezaevinde maruz kaldığı ve sabotaja uğrayan deneyler sonucu insan üstü güçlere ve kurşun geçirmez deriye sahip olur. Harlem’da yeni bir hayat kurmaya çalışırken, şehirde kötülerle mücadele etmek ve geçmişiyle yüzleşmek zorundadır.Kapüşonlu, uslanmaz bir eski mahkum adını temize çıkarma ve mahallesini kurtarma mücadelesi verir. Kavga peşinde değildir, ama mahallelinin bir kahramana ihtiyacı vardır. Harlem’in kurşun geçirmez koruyucusu Luke Cage; rüşvetçi siyasetçilere, merhametsiz gangsterlere ve eski günlerden tanıdığı kötü niyetli kişilere karşı mücadele veriyor.

Luke Cage oyuncuları ve karakterleri (Cast)

Dizinin kadrosunda Mike Colter, Mahershala Ali, Simone Missick, Theo Rossi, Erik LaRay Harvey, Rosario Dawson ve Alfre Woodardgibi isimler yer alıyor.

Mike Colter – Luke Cage
Simone Missick – Misty Knight
Mahershala Ali – Cornell ‘Cottonmouth’ Stokes
Theo Rossi – Hernan ‘Shades’ Alvarez
Alfre Woodard – Mariah Dillard
Justin Swain – Detective Mark Bailey
Sean Ringgold – Sugar
John Clarence Stewart – Alex Wesley
Karen Pittman- nspector Priscilla Ridley
Ron Cephas Jones – Bobby Fish
Jeremiah Craft – D.W. Griffith
Mustafa Shakir – John ‘Bushmaster’ McIver
Rosario Dawson – Claire Temple

Luke Cage 3.sezon ne zaman yayınlanacak?

Dizi, Netflix-Marvel anlaşmasının sürpriz bir biçimde bitmesi ile birlikte iptal edilmişti. Ancak, Marvel’ın Disney+ ile çalışmaya başlaası ile dizilerin burada devam edebileceği ihtimali üzerinde duruluyordu. Fakat konu ile ilgili henüz yeni bir açıklama yok.

Dizi fragmanı

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

canlı tv izle