2021 En iyi korku filmleri listesi (En iyi 10 film)

21.01.2022
2021 En iyi korku filmleri listesi (En iyi 10 film)

2021 En iyi korku filmleri, gerilim filmleri, yerli korku filmleri, en iyi korku filmleri, ekşi, imdb, netflix, türk korku filmleri, yabancı korku filmleri gibi aramalarınıza YORUM GÜNCEL’den yanıt bulabilirsiniz.

2021 En iyi korku filmleri hakkında

2021 yılı dizi ve film sektörü açısından oldukça hareketli bir yıl oldu. Pandemi nedneiyle ertelenen bir çok film bu yıl yayınlandı. Bu yıl korku ve gerilim filmleri açısından da başarılı ve verimli bir yıl oldu. İşte sizler için hazırladığımız 2021 yılında vizyona giren ya da dijital platformla tarafından yayınlanan En iyi korku filmleri listesi:

2021 En iyi korku filmleri listesi (YOGÜ Listeler)

Sessiz Bir Yer 2 (A Quiet Place-Part II)

Göremeyen fakat, sese karşı çok hassas olan dünya dışı yaratıkların istilasında sessiz kalarak hayatta kalmayan çalışan Abbott ailesi, dışarıda başka tehditlerin de olduğunu fark eder.

Korku Sokağı – 1666 (Fear Street: Part 3-1666)

Shadyside kasabasında, 1666 yılında başlayan Sarah Fier lanetinin hikayesi açığa çıkar ve 1994 yılına kadar dayanan bu lanet çözüm yoluna girer.

The Conjuring-The Devil Made Me Do It

Paranormal uzmanlar Ed ve Lorraine Warren çifti, şeytan tarafından ele geçirildiği için birini öldürmeye zorlandığını iddia eden genç bir adamın davasını araştırmaya başlar.

Ratu Ilmu Hitam

Hasta ziyaretinde bir araya gelen aile fertleri, buluştukları çocukluk evlerinin geçmişinden ve başlarına geleceklerden habersizdirler.

The Night House

Vefat eden kocası ile ilgili karanlık sırları ortaya çıkarmaya başlayan bir kadın, aslında hiçbir şeyin göründüğü gibi olmadığını anlar.

Habis (Malignant)

Madison, korkunç cinayetlerin şok edici görüntüleriyle uyandığı bu rüyaların aslında gerçekten olduğunu keşfettikçe çektiği eziyet daha da artar. Polisle birlikte araştırmalara başlayınca da sonunda akıl almaz bir gerçekle yüzleşir.

Şeker Adam’ın Laneti (Candyman)

Bir üniversitede yerel efsaneler üzerine tez çalışması yapan genç bir adam, eski bir batıl inanç haline gelen Candyman’i araştırmaya karar verir.

My Heart Can’t Beat Unless You Tell It To

Dwight ve Jessie, yalnızca insan kanıyla yaşayan hasta erkek kardeşleri Thomas’ı hayatta tutmak için tehlikeli bir yola girerler.

Spiral Testere Devam Ediyor (Spiral-From the Book of Saw)

Şehrin kanlı ”Testere” geçmişini hatırlatan gizemli cinayetleri çözmeye çalışan dedektif ve ortağı, soruşturmayı ilerlettikçe kendilerini katilin oyununun merkezinde bulurlar.

Soho’da Bir Gece (Last Night in Soho)

Bir gün kendisini 1960’ların Londra’sında bulan modacı Sandy, burada hayranı olduğu şarkıcı Jack ile tanışır. Ancak, çok geçmeden 1960’ların Londrası’nın hiç de göründüğü gibi olmadığını fark eder.

YORUMLAR

canlı tv izle