2022 En iyi Çin Dizileri (En iyi 10 dizi)

21.08.2022
2022 En iyi Çin Dizileri (En iyi 10 dizi)

2022 En iyi Çin Dizileri, yeni Çin dizileri, Çin Dizileri 2021, Çin yapımı en yeni diziler, yeni Çin dizileri, çin dizileri listesi, 2022 en iyi drama, 2022 best chinese drama, 2022 en iyi çin dizileri, 2022 chinese drama, gibi aramalarınıza yorum güncel’den yanıt bulabilirsiniz.

2022 En iyi Çin Dizileri listesi

2022 yılında Çin yapımı bir çok yeni dizi yayınlandı. Halen yayınlanmakta olan ve bu yıl yayınlanması merakla beklenen bir çok yeni Çin dizisi var. Biz de yorum güncel olarak sitemizde de yer verdiğimiz 2021 yılı en iyi Çin dizilerini sizler için listeledik. Türkiye’de oldukça ilgi ile beklenen ve merak edilen yeni Çin dizilerini listemizden bulabilirsiniz. Yeni çıkan ve çıkacak olan Çin yapımı dizileri yorum güncel’den güncel olarak takip edebilirsiniz.

1 – Be My Princess

Dizinin konusu, Ming Wei, oyunculuğu seven yarı zamanlı bir çevirmendir. Beklenmedik bir şekilde ödüllü aktör Mu Ting Zhou’nun yaklaşmakta olan dramasının kadın başrol oyuncusu olarak seçildi. Orada Mu Ting Zhou ile Ming Hanedanlığında bir prenses ve bir usta arasındaki aşk hikayesini canlandırıyor. Mu Ting Zhou’nun hafızasını kaybetmesine neden olan bir kazadan sonra, sadece dramada prenses olarak candan koruduğu Ming Wei’yi hatırlar. Mu Ting Zhou’nun anılarını kurtarmasına yardım etmek için Ming Wei, hayatına bakmaya başlar.

2- Nothing But You

Dizinin konusu, Zhao Jiang Yue, bir teknoloji firmasının biraz zalim başkanıdır. İşe ve çalışanlarına saçma olmayan yaklaşımıyla tanınır. Firma, kullanıcıları sadece üç ay içinde bir partnerle eşleştirmeyi vaat eden bir flört uygulaması yayınladı. Aynı zamanda kalp işlerinde de biraz bilgisizdir. Ancak şirketi kazanan aile, şirketin sahibi olan iş grubunun varisi Gu Jia Xin’in Zhao Jiang Yue’nin geçici asistanı olarak katılması için düzenlemeler yapınca, işte işler rahatsız olmaya başlar.

3- Why Women Love

Dizinin konusu, Zhao Jiang Yue, bir teknoloji firmasının biraz zalim başkanıdır. İşe ve çalışanlarına saçma olmayan yaklaşımıyla tanınır. Firma, kullanıcıları sadece üç ay içinde bir partnerle eşleştirmeyi vaat eden bir flört uygulaması yayınladı. Aynı zamanda kalp işlerinde de biraz bilgisizdir. Ancak şirketi kazanan aile, şirketin sahibi olan iş grubunun varisi Gu Jia Xin’in Zhao Jiang Yue’nin geçici asistanı olarak katılması için düzenlemeler yapınca, işte işler rahatsız olmaya başlar.

4- Believe in Love

Dizinin konusu, Lu Yue Er, çalışkan, cesur ve kibar, 17 yaşında şirin bir şehir kızıdır. Aynı zamanda iyimser, sorumlu ve kolay giden biridir. Yue Er’in uğrunda acı çekmekten korkmadığı ve ‘yabani ot’ kadar inatçı olduğu güçlü ilkeleri vardır.

Hua Yi Nan, Huajian’ın 20 yaşındaki yakışıklı Lordudur. Halk arasında popüler olsa da, gizli bir karanlık tarafı vardır.

5 – The Autumn Ballad

Dizinin konusu, Qiu Yan adında esprili bir genç kızın ve soğuk yüzlü dük Liang Yi’nin, birbirleriyle fikir ve cesaretle savaşmaktan, birbirlerini anlamaya ve eşlik etmeye giden hikayesi.

Qiu Yan, Qiu Malikanesi’nin en az tercih edilen en büyük kızıdır. Kendi çabasına ve bilgeliğine güvenerek adım adım mutluluğu yakalamayı başardı.

6- Dine With Love

Dizinin konusu, yemek yapmayı bilmeyen hatta mutfağı bile olmayan Yu Hao’nun hikayesini anlatıyor. Yarattığı yemek platformu için bir yemek realite şovuna sponsor oldu ve kendi başına ortaya çıktı. Ancak öncelik verimliliktir, bunun için yemek yapmayı öğrenmekle zaman kaybetmek istemez, bu yüzden bir yedek ile çekim yaparak gösteri ekibini rahatsız eder.

Su Ke Lan tehlikedeyken halkla ilişkiler müdürü olarak atandı, krizle başa çıkmak için halkla ilişkiler işini devraldı ve Yu Hao’nun mutfak öğretmeni oldu. Onu mutfağa götürdü ve yavaşça kalbine girmeye başladı.

7 – Assistant of Superstar

Dizinin konusu, Wang Yu Xi inanılmaz derecede yakışıklı ve çılgınca popüler bir süperstar olabilir, ancak bu parlak dış görünüşün altında derinlere gömülü bir sır yatıyor: O hiçbir zaman gerçekten kaliteli bir eğitim almadı. Hal böyle olunca da günlerini, okuma yazma bilmeyenlerin sınırlarına yakın, rahatsız edici bir şekilde yaşayarak geçirir. Yu Xi genellikle eksikliklerini gizleyebilirken, sefil bir şekilde başarısız olduğu zamanlar vardır; en sonuncusu, yaklaşmakta olan bir projede önemli bir rol için yaptığı berbat röportaj. Bir öğretmene olan ihtiyacı artık apaçık ortadayken, şirketinin ona bir tane bulmaktan başka seçeneği yoktur, ancak arayışın herkesin hayal ettiğinden daha zor olduğu kanıtlanmıştır.

8 – Oh My Lord

Dizinin konusu, Öngörülemeyen Lord QianSui Bai Li ile evlenmeye zorlanan akıllı ve neşeli kız Chen You You’nun aşk hikayesini anlatıyor.

Bai Li, şehir lordu tarafından son derece güvenilen büyük hadımdır. Tahmin edilemez Lord QianSui, soğuk bir kişiliğe sahiptir ve Fuxian Şehrindeki ilk yakışıklı adam olmuştur. Aynı yıl yaşanan haksız davanın gerçeğini öğrenmek için sahte hadım olarak kimliğini gizledi. Bu arada Chen You You, mutlu ve özgür bir hayat için gerçekten can atan, ancak ailesi ona karşı çok katı olan zeki ve neşeli bir kızdır.

9 – To Fly With You

Dizinin konusu, Buz patenini seven bir kız olan Shen Zheng Yi, bir kış sporları yarışmasına katıldıktan ve ilerledikten sonra hedefini buldu. Annesinin arkasından, profesyonel bir kısa pist sürat patencisi olmak için Zhu Feng Spor Kulübüne girmeyi denemeye karar verir. Mesleki eğitim almadığı için hem fiziksel hem de zihinsel olarak zorlu zorluklar yaşar; ve sonunda kulübe girmeyi başardı.

10 – Star Crossed Lovers

Dizinin konusu, Çizgi roman hayali olan bir kız olan Tian Jue, uzun yıllardır çok çalışıyor. Sonra bir gün, yabancı bir adamla tesadüfen öpüştükten sonra, onunla telepatik bir bağlantı geliştirir. Daha sonra bu garip adamın çizgi romanlarından An Bai Ye’nin kahramanı olduğunu fark eder. Ancak, o sadece onun çizgi roman karakteri değil, aynı zamanda gerçek bir uzaylı.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

canlı tv izle