2021 En iyi Çin Dizileri (En iyi 10 dizi)

2021 En iyi Çin Dizileri, yeni Çin dizileri, Çin Dizileri 2021, Çin yapımı en yeni diziler, yeni Çin dizileri, çin dizileri listesi, 2021 en iyi drama, 2021 best chinese drama, 2021 en iyi çin dizileri, 2021 chinese drama, gibi aramalarınıza yorum güncel’den yanıt bulabilirsiniz.

31.03.2021
2021 En iyi Çin Dizileri (En iyi 10 dizi)

2021 En iyi Çin Dizileri, yeni Çin dizileri, Çin Dizileri 2021, Çin yapımı en yeni diziler, yeni Çin dizileri, çin dizileri listesi, 2021 en iyi drama, 2021 best chinese drama, 2021 en iyi çin dizileri, 2021 chinese drama, gibi aramalarınıza yorum güncel’den yanıt bulabilirsiniz.

2021 En iyi Çin Dizileri listesi

2021 yılında Çin yapımı bir çok yeni dizi yayınlandı. Halen yayınlanmakta olan ve bu yıl yayınlanması merakla beklenen bir çok yeni Çin dizisi var. Biz de yorum güncel olarak sitemizde de yer verdiğimiz 2021 yılı en iyi Çin dizilerini sizler için listeledik. Türkiye’de oldukça ilgi ile beklenen ve merak edilen yeni Çin dizilerini listemizden bulabilirsiniz. Yeni çıkan ve çıkacak olan Çin yapımı dizileri yorum güncel’den güncel olarak takip edebilirsiniz.

1 – Hello Mr Gu

Zıt kişiliğe sahip bir CEO olan kahraman ve başı dertte olan kadın kahraman, birbirlerini görmekten mutsuzdur. Farklı özelliklere ve yaşam deneyimlerine sahiptirler, ancak tesadüfen sözleşmeli evlilik konusunda bir anlaşma yapmak zorundadırlar. Sahte çift “yatmaya” başlar. Sorunlar ve problemlerle sonunda iyi arkadaş ve hatta sevgili olurlar. Şirket CEO’su olan Bay Gu ile eski zengin bir aile kızı sözleşmeli bir evlilik yaparlar. Birbirine zıt iki kişilik sürekli çatışma halindedir. Bu iki kusurlu ruh birbirini iyileştirir ve güzel aşk başlar.

2 – Sunshine of My Life

Tang Ming Xuan, oldukça başarılı Ming Yuan Fashion Group’un işkolik genel müdürüdür. İşiyle evli, mükemmel bir profesyonel ve bekar kalmaya karar verdi, böylece zamanını ve çabasını iş çabalarının aksamadan devam etmesini sağlamaya odaklayabilir. Ancak bir tasarım fuarında Tang Fei ile tanıştığı gün hayat sonsuza dek değişir. O canlı bir gençgeleneksel nakış tutkusu olan bir kadın ve Avrupa’da eğitim alarak becerilerini geliştirmeyi planlıyor. Birlikte vakit geçirmeyi sevmelerine rağmen, kendi uzun vadeli planlarını değiştirme fikrini düşünmeyi reddediyorlar. Sonunda, Tang Fei’nin Paris’e doğru yola çıkması gerektiği ve Tang Ming Xuan’ın Çin’de kaldığı iş planları üzerinde çalıştığı gün gelir. Ama aşk bu kadar kolay bir kenara itilmeyecek. Ve bir Avrupa moda girişimi başlatma fırsatı ortaya çıktığında, ikili yeniden bir araya gelmeye hazırlanıyor – iş ortakları olarak … ve belki daha fazlası.

3 – You Are My Hero

Hareketli metropol hastanesinde yeni bir asistan olan Mi Ka’nın hayatı sıkıcı olmaktan uzaktır. Düzenli bir hasta akışı ve tamamlanması gereken çeşitli eğitim egzersizleriyle, Mi Ka’nın iş dışında hiçbir şey için çok az zamanı var, ama umursamıyor. İnsanlara yardım etme ve hayat kurtarma şansı, tüm istediği şeydi ve sonunda bunu yapmanın bir yolunu bulduğu için mutlu.rüyalar gerçek olur. Başkalarına yardım etmek için yeni bir fırsat doğduğunda gönüllü olan Mi Ka, hastane ve polis SWAT ekibi arasında hayatını sonsuza dek değiştirecek bir kararla ortak bir acil kurtarma eğitimi tatbikatına katılır.

4 – The Most Beautiful You in the World

Qiao Yibai, ortaokulda evden kaçtığında, varlıklı bir aileden gelen genç genç, kendi başına biraz zorba olan Wang Yuhuan’ın evinde kaldı. Onun yüzünden Qiao Yibai isyankar yollarını değiştirmeye zorlanır. Ancak bir aksilik onları yedi yıl boyunca ayırır. Bir daha asla görüşemeyeceklerini düşünen iki kişi aktif hale geldi.ses dublaj dairesi. Popüler bir kadın merkezli romandan uyarlanan bir sesli drama olan İmparatoriçe Changhuan, onları internet üzerinden bir araya getiriyor. Gerçek hayatta, Yuhuan ve Qiao Yibai tesadüfen tanışır. Birinci sınıftaki askeri eğitim için fotoğraf ekibinin bir parçası olmaya sürüklenir. Öte yandan, Qiao Yibai eğitmen olmaya zorlanıyor. Yuhuan’ın bir akvaryum balığı hatırası olduğu göz önüne alındığında, Qiao Yibai’nin yedi yıl önce zorbalık yaptığı çocuk olduğunu anlayamaz. Qiao Yibai’nin gözünde geçmişini unutmuş bir kalp kırıcı olduğunu çok az biliyor.

5 – Word of Honor

Zhou Zi Shu, kraliyet ailesini korumakla görevli bir örgütün lideri olarak görevinden ayrıldıktan sonra dövüş sanatları dünyasında bir komploya karışır. Ebeveynlerinin intikamını almak için Hayalet Vadisi’nden kaçan gizemli dövüş sanatçısı Wen Ke Xing ile tanışır. Hızlı arkadaş olurlar ve sahibine jianghu üzerinde nihai güç verecek efsanevi bir hazine bulma macerasına atılırlar.

6 – The Sword and The Brocade

Ming Hanedanlığı döneminde geçen hikaye, General Xu Lingyi ile cariyenin kızı Shiyiniang’ın görücü usulü bir evlilikten başlayan romantizmi etrafında dönüyor. Düşük bir statüyle doğmuş olmasına rağmen, Luo Shiyiniang son derece iddialı ve bir kadının vizyonunun ev halkıyla sınırlı kalmaması gerektiğine inanıyor. Nakış becerilerine özgürlüğe bir bilet olarak güvenmeyi umuyor. Bununla birlikte, bir zamanlar saygın olan Luo ailesi bir düşüş halindedir.

7 – Love Unexpected

Üç yıl önce korkunç bir kaza annesinin hayatına mal olduğunda, Xu Nuo şoku hiçbir zaman tam olarak telafi edemedi. O günden beri Xu Nuo o kadar şiddetli bir duygusal bozuklukla yaşıyor ki, duygularıyla tüm bağını kaybetti. Gülmeyi, ağlamayı ve hatta sevmeyi beceremeyen Xu Nuo’nun, başkalarıyla empati kurma yeteneğini kaybettiği için diğer insanlarla bağlantı kurması mümkün değildir. Herhangi bir suçluluk veya pişmanlık duygusu hissetmekten aciz, kurumsal birleşme ve satın almalar söz konusu olduğunda acımasız bir uzman haline geldi. Bir işi yaptırmasıyla bilinmesine rağmen, vahşi teknikleri onu birkaç hoşnutsuz bireyin hedefi haline getirdi. Bir korumaya ihtiyaç duyulduğunda, Xu Nuo zorlu işe alma görevine başlar. İş için yarışan pek çok başvuru sahibi arasında, gizlice profesyonel bir savaşçı olma hayali kuran ekonomi uzmanı Ke Si Yi de var.

8 – Make My Heart Smile

Bir grup genç üniversite öğrencisinin, birbirlerinin şirketlerinin teşvikiyle olgunlaşıp gençlik hayallerini gerçekleştirirken tanışıp yeni arkadaşlıklar kurmaları ve aşık olmalarının hikayesi. büyüyen bir grup genç üniversite öğrencisini konu alıyor. dostluk ve sevgiyi bulur ve birbirlerinin şirketlerinin teşvikiyle onların hayallerini gerçekleştirirler.

9 – By Stealth Like You

Zhang Muxi, liseden beri Guo Jianan’a aşık olur. Ve şimdi üniversitede, Zhang Muxi tesadüfen Guo Jianan ile tekrar karşılaşır. Ve sonunda onunla sahte bir ilişki içine girer.

10 – My Little Happiness

Cong Rong uzun zamandır bir avukat olmayı hayal ediyordu, ancak annesi kızının yurtdışında finans eğitimi görmeye kesinlikle kararlı. Kızının yurtdışında bir yere başarılı bir şekilde yerleşeceğini uman Cong Rong’un annesi, yanıt olarak “hayır” ı kabul etmez. Annesini hayallerinin peşinden gitmesine izin vermeye ikna edemeyen Cong Rong’un annesinin dilediği gibi yapmaktan başka seçeneği yoktur. Yoksa o mu? Annesini başarıyla ikna ettikten sonrauzak diyarlara doğru yola çıkan Cong Rong, yasal stajyer olarak işe başlamak için gizlice eve döner. İlk vakasını üstlenen Cong Rong, çocukluk arkadaşı Wen Shao Qing ile yüz yüze gelir. Şimdi bir cerrah olan Shao Qing, sadece Cong Rong’un müşterisi değil, aynı zamanda onun ev sahibi ve kapı komşusu. Kaderin sıkılaştırıcı ipleriyle birbirine bağlanan Cong Rong ve Shao Qing, en iyi çabalarına rağmen kendilerini birbirlerine yaklaşırken bulurlar. Hiç bitmeyen bir fikir savaşına giren çocukluk arkadaşları, onları bağlayan bağlara karşı savaşabilirler, ancak kaçınılmaz olana ne kadar süre direnebilecekler?

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

canlı tv izle