2020 En iyi Çin Dizileri (En iyi 10 dizi)

2020 En iyi Çin Dizileri, yeni Çin dizileri, Çin Dizileri 2020, Çin yapımı en yeni diziler, yeni Çin dizileri, çin dizileri listesi, 2020 en iyi drama, 2020 best chinese drama, 2020 en iyi çin dizileri, 2020 chinese drama, gibi aramalarınıza yorum güncel’den yanıt bulabilirsiniz.

19.11.2020
2020 En iyi Çin Dizileri (En iyi 10 dizi)

2020 En iyi Çin Dizileri, yeni Çin dizileri, Çin Dizileri 2020, Çin yapımı en yeni diziler, yeni Çin dizileri, çin dizileri listesi, 2020 en iyi drama, 2020 best chinese drama, 2020 en iyi çin dizileri, 2020 chinese drama, gibi aramalarınıza yorum güncel’den yanıt bulabilirsiniz.

2021 yapımı yeni Çin dizileri listemiz hazır! Okumak için buyrun!

2020 yılında Çin yapımı bir çok yeni dizi yayınlandı. Halen yayınlanmakta olan ve bu yıl yayınlanması merakla beklenen bir çok yeni Çin dizisi var. Biz de yorum güncel olarak sitemizde de yer verdiğimiz 2020 yılı en iyi Çin dizilerini sizler için listeledik. Türkiye’de oldukça ilgi ile beklenen ve merak edilen yeni Çin dizilerini listemizden bulabilirsiniz. Yeni çıkan ve çıkacak olan Çin yapımı dizileri yorum güncel’den güncel olarak takip edebilirsiniz.

1- Begin Again

Pratik nedenlerle sahte bir ilişkiyi gerçeğe dönüştüren otoriter bir kadın CEO ile sıcak bir doktorun hikayesini anlatıyor. “Yaparım” larını değiştirdikten sonra, aşık olmayı öğrenirken hayatlarının yeni bir bölümüne başlarlar. Lu Fangning, ev mobilyası işinde büyük bir şirket olan Luning Group’un genel müdürüdür. Lu Fangning her şeye sahip bir kadın- yetenekli, güzel ve zengin. Otuzlu yaşlarına yaklaşan Lu Fangning, aile baskılarına yenik düşer ve birlikte çocuğu olacağı bir kocaya acilen ihtiyacı olduğuna karar verir. Tesadüfen, cerrah Ling Rui önünde belirir. Ling Rui sadece güzel görünmekle kalmıyor, aynı zamanda melek gibi bir kalbe sahip, bu da onu Lu Fangning’in gözünde mükemmel bir aday yapıyor. Hayatına giden yolu planlar ve sonunda karı koca olurlar. Lu Fangning, sonunda kendi yolundaki hatayı fark eder ve daha iyi olmaya çabalar. Ancak evliliği sürdürmek göründüğü kadar kolay değildir.

2- Professional Single

Doğduğundan beri bekar olan Yuan Qian ve Qin Shen, muhtemelen istedikleri için ömür boyu bekar kalacak iki kişidir. Bir sanat okulunun zemininde geçen hikaye, sanatsal ideallerini sürdürmek için birçok zorluğun üstesinden gelen öğrencileri takip ediyor. Qin Shen, heykeltıraş olmayı hayal eden bir öğrencidir. Bölümlerinde birinci sınıf öğrencisi, okullarında tanrı düzeyinde bir varoluş gibidir. – soğuk,disiplinli ve mükemmeliyetçi. Bununla birlikte, kızlar onun için hiçbir şey ifade etmiyor ve flört etmeyi tamamen bir zaman kaybı olarak görüyor. Yuan Qian, yan taraftaki sevimli kız görünümündedir ama dik başlı bir kişiliğe sahiptir. Ağzı açık ve kararlıdır ki, bir şeye karar verdiğinde onu kimse durduramaz. Bununla birlikte, diğer insanların eksikliklerini o kadar çok seçme eğilimindedir ki hiçbir erkek onu etkileyemez.

3- Mr Perfect and Miss Almost

Bu hikaye soğuk ve buzlu “erkek tanrı” profesörü Zhang Sinian ile sakin ve güneşli Yun Shu’nun hikayesine odaklanıyor. Yun Shu, özellikle titiz Sinian’ı ilk buluşmadan sonra, onun üniversite hocası olduğunu öğrendiğinde şok oldu. Bir dizi tesadüfi karşılaşma yoluyla ikisi, sözleşmeli bir evlilik yapmayı kabul etti. Aralarındaki duygular büyüdükçe, çevrelerindeki insanlarla ilişkilerini nasıl koruyacaklar?

4- Love in Time

Bilinmeyen bir yazar, bir aile krizini çözmek için bir yatırım şirketinin üst düzey bir yetkilisiyle sözleşmeli evlilik yapar. İkisi lise boyunca “düşman” oluyor. Sahte evlilikleri sırasında ikisi birbirlerini yavaş yavaş anlamaya başlar ve yavaş yavaş aşık olur

5- Love is Sweet

Jiang Jun, gözyaşlarına alerjisi olan ve Ekonomi ve psikolojide çift derecesi olan bir kızdır. Ailesinin üstün geçmişinden dolayı serbest ve idealisttir. Mezun olduktan sonra hayallerini sürdürdüğü bir hayırseverlik organizasyonunda çalışmıştır. Ama, babasının ani kazası onu bir ikilemle karşı karşıya bırakır. Sonunda, babasının ölürken ondan istediği dileği yerine getirmek için en iyi yatırım şirketinde çalışmaya karar verir. MH’de, çocukluk ve oyun arkadaşı Yuan Shuai ile karşılaşır Ama, şu anki Yuan Shuai artık onun nazik koruyucusu değil, rakibidir. “Kurt içgüdüsü kültürünün” yaygın olduğu MH’de, biri Jiang Jun’a karşı komplo kurarken, başka biri onu bir göz kamaştırıcı olarak görür. Bununla birlikte, nazik doğası ve detaylara olan ilgisinin yanı sıra yüksek empati duygusu ve yargı duygusuyla, Jiang Jun sonunda hem kariyerinde hem de kişisel yaşamında başarıya ulaşır.

6- The Night of the Comet

İki kişinin hayatı, onları sonunda gerçek aşkı bulacakları paralel bir dünyaya götüren bir kuyruklu yıldızın gelişi nedeniyle yönlerini değiştirir. Lin Sen O kadar keskin bir adamdır ki, küçüklüğünden beri iş dünyasında bir şeytan olarak bilinir. 30 yaşında, zaten otoriter bir CEO olmuştur. Bai Xiao Xin, 20 yaşında, drama kraliçesi olan ilginç biridir. Gece ve gündüz kadar farklı olan Bai Xiao Xin, Lin Sen He’nin şovunda bir konser verdiğinde yolları kesişir. Ne yazık ki, trajedi vurur ve Lin Sen Bai Xiao Xin’i bir kazadan kurtarmaya çalışırken, sürekli değişen bir zaman ve mekana çekilir.

7- You are My Destiny

Bahamalar’a giden bir yolcu gemisinde, farklı dünyalardan iki kişi şans eseri karşılaşarak onları birbirlerinin kaderine dönüştürür. Fare gibi ve iddiasız yönetici asistanı Chen Jia Xin, yakışıklı, eğitimli ve çekici Wang Xi Yi’nin varisi ile büyük bir tuvalet malzemeleri şirketiyle tanışır. Yanlış kimlikler, karaya çıktıklarında daha fazla temas kurmalarını sağlayan, doğaçlama bir gecelik ilişkilerini karmaşıklaştırmaya hizmet ediyor. Aile baskıları, sahip olunan hamilelikten kaynaklanır.Jia Xin, boşanma hükmü ile evlilik sözleşmesi yapmayı kabul etti. Bir kez doğan çocuk, sevdiği kadın, dansçı ve uzun süredir sevgilisi Shi Anna ile evlenecek olan Xi Yi ile birlikte kalacak. Karışma ve yanlış iletişim trajik bir olaya yol açar. Kalbi kırılan Jia Xin, duygularından kaçar ve Xi Yi, arkadaşı ve sanat komisyoncusu Dylan’ın bulunduğu Macaristan’a gider. Önümüzdeki üç yıl boyunca, tanınmış bir akıl hocasının vesayeti sayesinde kendini bir çömlekçi olarak tanıtacak. Dylan her zaman destekleyicidir ve kendisini Jia Xin için duygular geliştirirken bulur. Jia Xin’den ayrılma, Xi Yi’nin bir aile arzulamaktan emin olan birine dönüştüğünü bulur.

8- My Girl Dizi (2020)

Çocukken Meng Hui korkunç bir kazaya karışır. Yaşamı boyunca o anın fiziksel yaralarını yüzünde yaratmış olsa da, en büyük hasarı veren zihinsel yaralardır. Olayla travmatize olan Meng Hui, rastgele iki farklı kişilik arasında geçiş yapmasına neden olan bir dissosiyatif kimlik bozukluğu geliştirir. Alternatif kişiliğinin ne zaman ortaya çıkacağını asla bilemeyen Meng Hui her şeyle mücadele eder. Hayatını, iki tarafı arasında bir denge bulmak için. Artık büyüyen Meng Hui, kendi küçük ev yapımı kozmetik ürünlerini yaratmaya başlayan bir makyaj sanatçısı olarak çalışmaktadır. Kaderin yapacağı gibi, bölümlerinden birinde büyük bir kozmetik şirketinin CEO’su Shen Yi ile yolu kesişir ve aniden kız arkadaşı olduğunu ilan eder. Bu ani patlama karşısında şoke olmasına rağmen Shen Yi, halka açık bir sahne yapmaktansa birlikte oynayarak yüzü kurtarmanın daha iyi olduğuna karar verir. Shen Yi, bundan kısa bir süre sonra Meng Hui’nin kozmetik endüstrisinde devrim yaratma potansiyeline sahip sıvı bir temel geliştirdiğini keşfettiğinde, görünüşteki yiğitliği için ödüllendirildi.

9- The Chang’an Youth

Shen Yi Yi şehirde yaşıyor ve mükemmel pişirme becerilerine sahiptir. Gençken Shen Die Yi ile arkadaşlık ederken, Die Yi aniden öksürükten ölür ve hayatı bir gizem olarak kalır. Die Yi ile olan dostluğunu ödemek için Yi Yi, Die Yi olarak poz verir ve evlilik sözleşmesini yerine getirmek için Chang’an Lu Xing’e gider. Ayrıca Die Yi’nin hayatının ardındaki gerçeği öğrenmek istemektedir. Evliliği ertelemek için Yi Yi, bir erkek gibi giyinir ve Die Yi’nin nişanlısı Tang Jiu Hua ile birlikte Shangyi Guan’a girer. Ayrıca imparator tarafından kimliğini gizlemesi ve Shangyi Guan’a girmesi için emredilen Yang Zi An ile tanışırlar. Doğu Krallığı’nın büyükelçiliği ile yüz yüze gelirler ve tüm Chang’an’da ünlü olan “Shangyi Guan’ın beş oğlu” nu oluştururlar. Beşlik birlikte zorluklardan kurtulmalı ve krallığa barış getirmelidir.

10- My Unicorn Girl

Sang Tian, ​​hevesli bir patenci. 18 yaşına girdiği gün ailesine, annesinin bir zamanlar gittiği üniversiteye kabul edileceğine dair söz verir. İçeri girmek için, son derece yetkin bir kaykaycı ve öğrencinin as olmasını beklediği bir testi geçmesi gerekir. Ancak, Sang Tian için işler plana göre gitmez ve o sınavda başarısız olur. Korkusuz, Sang Tianpes etmemeye karar verir ve çaresizlik içinde, erkek bir buz hokeyi oyuncusu olarak giyinir ve üniversite takımı için bir deneme maçına katılır. Beklenmedik bir şekilde parlıyor ve erkeklerin buz hokeyi programının bir parçası olarak seçiliyor. Geçmişte kılıcını aştığı genç bir adam olan Wen Bing’in de ekibin bir parçası olduğunu anlayınca işler daha da karmaşıklaşır. Daha da kötüsü, onunla bir yatakhaneyi paylaşması gerektiğini fark eder ve gerçek kimliğini bir sır olarak saklamak için mücadele eder. Buzda, Sang Tian ve Wen Bing, takımlarının yeni keşfedilen başarısının katalizörü olduklarını kanıtlarlar ve takım kendini şampiyonada buldu. İki öğrenci birbirini tanımaya başladıkça, birbirlerine karşı karşılıklı saygı gelişir… ama bu bir gün aşka dönüşebilir mi?

YORUMLAR

  1. Mehmet gezer dedi ki:

    Çin dizisi deyince sadece aşk dizileri mi geliyor aklınıza karate dizilerini diziden saymıyor musunuz o zaman başlığı aşk dizisi yapın da hiç bakmayalım hırtopozlar

canlı tv izle