2020 En iyi Kore Dizileri (En iyi 10 dizi)

2020 En iyi Kore Dizileri, yeni Kore dizileri, Kore Dizileri 2020, Kore yapımı en yeni diziler, yeni kore dizileri, Kore dizileri listesi, 2020 en iyi drama, 2020 best korean drama, gibi aramalarınıza yorum güncel’den yanıt bulabilirsiniz.

27.07.2020
2020 En iyi Kore Dizileri (En iyi 10 dizi)

2020 En iyi Kore Dizileri, yeni Kore dizileri, Kore Dizileri 2020, Kore yapımı en yeni diziler, yeni kore dizileri, Kore dizileri listesi, 2020 en iyi drama, 2020 best korean drama, gibi aramalarınıza yorum güncel’den yanıt bulabilirsiniz.

2020 yılında Kore yapımı bir çok yeni dizi yayınlandı. Halen yayınlanmakta olan ve bu yıl yayınlanması merakla beklenen bir çok yeni Kore dizisi var. Biz de yorum güncel olarak sitemizde de yer verdiğimiz 2020 yılı en iyi Kore dizilerini sizler için listeledik. Yeni çıkan ve çıkacak olan Kore yapımı dizileri yorum güncel’den güncel olarak takip edebilirsiniz.

2020 En iyi Kore Dizileri

Train

Dizi, Seo Do-Won değer verdiği bir kişinin ölümündeki gerçeği bulmak amacıyla farklı bir paralel dünyaya geçmiştir. Mücadeleci ve korkusuz biri olan Seo Do-Won, Babasının günahlarını ödeyebilmek ve bir seri katilin cinayetine kurban giden değer verdiği kişinin ölümün arkasındaki sır perdesini aralayabilmek için iki farklı paralel evrende gidip gelmektedir. Geçiş yaptığı diğer paralel dünyada ise babasının günahları nedeni ile istikrarsız bir hayat süren bir karaktere sahiptir.savcı olan Han Seo-Kyung, duygularını ifade etmekten çekinmeyen dürüst bir kişiliğe sahiptir. Seo Do-Won’un geçiş yaptığı diğer paralel dünyada ise soğuk ve duygusuz bir dedektiftir. Bilimsel araştırma biriminin bir üyesi olan Lee Jung-Min, Seo Do-Won’un çocukluk arkadaşı ve aynı zamanda ilk aşkıdır.

Memorials

Dizi, ‘İlçe Halk Konseyi’ acemi üyesi Koo Se-Ra ile ilkelerine bağlı bir memurun eo Kong-Myung yolsuzluk yapan politikacıları açığa çıkarmak için birlikte çalışmaya karar verir. İkili hummalı çalışmaları içinde mücadele ederken, zaman geçtikçe yavaş yavaş kalplerini birbirlerine kaptırmaya başlarlar. Kon Se-Ra’nın ne bir statüsü ne de fazla parası vardır. Ancak, kendine güveni oldukça fazladır. Yerel ilçe ofisine, sürekli sivil şikâyette bulunduğu ve bir çözüme ulaşana kadar şikâyette bulunmaya devam ettiği için memurların baş belasıdır. Bir gün, ‘İlçe Halk Konseyi’nin bir üyesi olma fırsatı yakalar. Seo Kong-Myung, işini her zaman iyi ve kurallara uygun olarak yapar. Ancak, diğer insanların işlerinde yaptıkları hataları her seferinde onların yüzlerine vurduğu için kimse onunla çalışmak istememektedir. Koo Se-Ra ile karşılaştıktan sonra hayatı ve yaptığı iş oldukça garip bir hal almaya başlar.

It’s Okay to Not Be Okay

Dizi, Psikiyatri bölümünde çalışan Moon Kang-Tae ile popüler ama antisosyal kişilik bozukluğu olan Go Mun-Young’un etrafında dönmektedir. Moon Kang-Tae adamın aşka ayıracak vakti yoktur. Go Mun-Young ise aşk hakkında hiçbir şey bilmemektedir. Ancak, ikisi birbirlerini tanıdıkça yakınlaşır ve aşk sayesinde zorlukların üstesinden gelecektir. Kayıp ruhlarını ve kimliklerini yeniden keşfetmeye başlayacaklardır.

Backstreet Rookie (Ji Chang-Wook yeni dizi)

Dizi, 24 saat açık bir markettin, yarı zamanlı çalışanı (Kim You-Jung) ile o marketin işletmecisinin (Ji Chang-Wook) arasındaki romantik ilişkiye odaklanıyor. Choi Dae-Hyun, aralarında Jung Saet-Byeol’un da bulunduğu bir grup liseli kız öğrenciye rastlar. Baş belası gibi görünen liseli kızlar, Choi Dae-Hyun’dan kendileri için marketten sigara almasını ister. Choi Dae-Hyun onlar için sigara alır. Ayrıca, Jung Saet-Byeol onun telefon numarasını alır ancak hiçbir zaman Choi Dae-Hyun’u aramaz. 4 yıl sonra, bu ikili, bir markette çalışan-patron olarak tekrar karşılaşacaktır. Bu karşılaşma ikisinin de hayatını değiştirir.

Dinner Mate

Dizi, Kim Hae-Kyung ile Woo Do-Hee arasındaki karmaşık ilişkiyi konu almaktadır. Bir psikiyatrist olan Kim Hae-Kyung Hastalarını yaygın olmayan bir teknik ile tedavi etmektedir. Hastalarını birlikte yedikleri yemekler sırasında gözlemlemekte ve onları dinlemektedir. Woo Do-Hee İlk kez, 20’li yaşlarının başında birisi ile çıktıktan sonra kalbi çok kırılır ve ardından yaşadığı ilişkide ihanete uğrar. Birbirlerini tanımayan bir adam ve bir kadın, bir şekilde birlikte bir akşam yemeği yerler. Daha sonra, haftada bir araya gelerek birlikte akşam yemeği yemeğe başlarlar.

Sweet Munchies

Gece geç saatlerde atıştırmalık bir restoranda çalışan şef Park Jin-sung (Jung Il-woo), babasının ilaç giderlerini ödeyebilmek için para bulmakta zorlanmaktadır. Düzenli müşterilerinden biri olan bir televizyon yardımcısı yönetmeni Kim Ah-jin ( Kang Ji-young ), yemek programında yıldız gösterebilecek eşcinsel bir aşçı tanıyıp tanımadığını sorduğunda, cinsel yönelimi hakkında yalan söylemeye karar verir. Park Jin Sung ve Kang Tae Wan (Lee Hak Joo) ile bir aşk üçgenine yakalanır.

Mystic Pop-Up Bar

Dizi, Kore’de pojangmachada adı verilen yiyecek-içecek satılan seyyar tezgâhın etrafında yaşanan gizemli olayları ele alıyor ‘Ssanggab Cart Bar’ adlı pojangmachadan sadece yaşayan insanlar değildir. Ölüler de ‘Ssanggab Cart Bar’ın müşterileridir. ‘Ssanggab Cart Bar’ın müşterileri, yemek yerken kendileri hakkında konuşur ve iç yaralarını iyileştirmeye çalışır.

Old School Intern

Mezun olduktan sonra ilk işine giren Ka Yeol-Chan, patronu tarafından türlü zorluk ve haksızlıklarla karşı karşıya kalır. Patronunun onu çok zorlaması sonrası işi bırakan Chan, yeni bir şirkette çalışmaya başlar. Yeni şirketinde başarılı olmaya başlayan baş karakterimiz kendisine yeni bir stajyer almak ister. Ancak stajyer olarak aldığı kişi, ona ilk işinde türlü zorluklar çıkaran patronu olacaktır. Ka Yeol-Chan bu ilahi adalatte yaşadıklarını ona yaşatacak yoksa kendi yolunun kendisi mi çizecektir?

Once Again

Dizi, Song ailesinin yaşamını konu almaktadır. Song ailesinin çocukları çalkantılı bir dönem yaşamaktadır. Song ailesi anne baba ve dört çocuktan oluşan bir ailedir. Baba Song Yeong-Dal tutumlu bir babadır. Anne Cha Hwa-Yun ise paraya önem veren biridir. Çocukların ise kendilerini oyaladıkları işleri vardır. Ancak hayatlarında yaşadıkları sorunlarını aileleri ile çözme yoluna gideceklerdir.

The King: Eternal Monarch

İki farklı evrende geçen dizi, İnsanların dünyasında bir şeytan paralel evrene geçmeye çalışmaktadır. Bunun farkında olan Kore İmparatoru Lee Gon, paralel dünyay açılan kapıları tutmaya çalışır. Başka bir paralel evrende Güney Kore Cumhuriyeti’nde yaşayan Dedektif Jung Tae-Eul (Kim Go-Eun) insanların ve sevdiklerinin hayatlarını korumaya çalışır.

YORUMLAR

  1. Melis dedi ki:

    Umarım türkçe dublaj olur ve çok bölümlü

canlı tv izle