Jak zostać gwiazdą Film | Konusu | Oyuncuları | Netflix

Jak zostać gwiazdą filmi, (Fierce, Ostra 2020) konusu, oyuncuları, karakterleri, cast, yorumları, incelemesi, Hangi ülke filmi, Netflix filmleri, IMDb, fragmanı, izle gibi aramalarınıza yorumgüncel’den yanıt bulabilirsiniz.

30.11.2020
Jak zostać gwiazdą Film | Konusu | Oyuncuları | Netflix

Jak zostać gwiazdą filmi, (Fierce, Ostra 2020) konusu, oyuncuları, karakterleri, cast, yorumları, incelemesi, Hangi ülke filmi, Netflix filmleri, IMDb, fragmanı, izle gibi aramalarınıza yorumgüncel’den yanıt bulabilirsiniz.

Film hakkında

2 Ekim 2020‘de Polonya’da yayınlanan 2020 yapımı Polonya filmidir. Film, ülkesinden yayınlanmasının ardından Netflix ile uluslararası arenada yayınlanmaya başlayacak. Toplam 1 saat 48 dakikalık süreye sahip olan yapım, komedi ve müzik türünde olacak. Filmin yönetmenliğini Anna Wieczur-Bluszcz üstlenirken, senaryosunu Piotr Jasek ve Julia Kaminska kaleme aldı. Filmin oyuncu kadrosunda Julia Kaminska, Tomasz Karolak, Adrian Majewski, Maria Pakulnis, Michal Piprowski, Katarzyna Sawczuk ve Wojciech Solarz gibi isimler yer alıyor. Yapım ülkesinde yayınlandı ve IMDb‘e 5,0′lık puana sahip oldu. Filmin orjinal dizli Lehçe. Film Fierce ve Ostra isimleri ile de biliniyor. Netflix Türkiye filmi Türkiye’de orjinal adı ile yayınlanacak.

Jak zostać gwiazdą konusu

Filmin konusu, Kabiliyetli bir genç şarkıcı popüler bir yetenek yarışmasında hızla herkesin dikkatini çeker. Ancak onun asıl hedefi, jüri üyesi olan babasının sevgisini kazanmaktır. Tartışmalı TV programı “Müzik Yarışı” Polonya’nın her yerinde müzik yetenekleri aramaktadır. Eşsiz bir jüri, tüm kapıları kimin açacağına ve kimin kafasında bir kova soğuk su olacağına karar verecektir. Bir zamanlar popüler olan şarkıcı Olo, sosyal medya kraliçesi Ewa ve Polonyalı cazın ilk kadın ismi Urszula Dudziak. Yarışmada Ola’nın memleketinde düzenlenen elemelerde bir kavga çıkar. Asi bir gencin annesine, bir jüri üyesi küstahca ve öfkeli, davranır. Skandal, reyting açısından Ostra’nın gösterinin bir sonraki aşamasına geçip geçemeyeceğine karar veren yapımcının lehinedir. Yakında, patlayıcı bir mizaca ek olarak, kızın da harika bir sesi olduğu ortaya çıkacaktır. Ancak, başarının bir bedeli vardır ve popülerlik göründüğü kadar hoş değildir. Genç sanatçı önce, gerçek bir düello ve karakter testi, sahnede rakiplerle ve gösteri dünyasının acımasız dünyasıyla yüzleşmek zorunda kalacak, ama en önemlisi kendi duygularıyla mücadele edecektir.

Jak zostać gwiazdą oyuncuları ve karakterleri (Cast)

Filmin oyuncu kadrosunda Julia Kaminska, Tomasz Karolak, Adrian Majewski, Maria Pakulnis, Michal Piprowski, Katarzyna Sawczuk ve Wojciech Solarz gibi isimler yer alıyor.

Julia Kaminska – Ewa Dykty / ‘Music Race’ jürisi
Tomasz Karolak – ‘Music Race’ yapımcısı
Adrian Majewski – Antek
Maria Pakulnis – Marta’s grandmother
Michal Piprowski – Franek
Katarzyna Sawczuk – Marta ‘Ostra’ Ostrowicz
Wojciech Solarz – Öğretmen
Anita Sokolowska – Malgosia
Barbara Wypych – Yapımcı asistanı
Maciej Zakoscielny – Olo Zawistowski / ‘Music Race’ jürisi
Urszula Dudziak – Kendisi / ‘Music Race’ jürisi
Krzysztof Ibisz – Kendisi / Host of the ‘Music Race’

Film fragmanı

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

canlı tv izle