When I Was Most Beautiful Dizi | Konusu | Oyuncuları

When I Was Most Beautiful Dizi, konusu, oyuncuları, karakterleri, İMDb puanı, yorumları, incelemesi, fragmanı, izle, kaç bölüm, yeni Kore dizileri, (내가 가장 예뻤을때) gibi aramalarınıza yorumgüncel’den yanıt bulabilirsiniz.

22.08.2020
When I Was Most Beautiful Dizi | Konusu | Oyuncuları

When I Was Most Beautiful Dizi, konusu, oyuncuları, karakterleri, İMDb puanı, yorumları, incelemesi, fragmanı, izle, kaç bölüm, yeni Kore dizileri, (내가 가장 예뻤을때) gibi aramalarınıza yorumgüncel’den yanıt bulabilirsiniz.

Dizi hakkında

Dizi, 19 Ağustos 2020’de yayınlanmaya başlayan yeni Kore dizilerinden biridir. Toplam 32 bölümden oluşan dizi, When I Was The Prettiest ve My Prettiest Moments gibi isimlerle de yayınlanıyor. Dizinin yayın maratonu 8 Ekim 2020’de yayınlanacak bölümü ile tamamlanacak. MBC tarafından yayınlanacak olan dizi, Çarşamba ve Perşembe günleri yayınlanacak. Dizinin yönetmenliğini Oh Kyung-Hoon üstlenirken, dizinin senaryosunu Jo Hyoun-Kyoung ise kaleme alıyor. Dizinin her bölümü 35 dakikadan oluşuyor. Dizinin kadrosunda Lim Soo-Hyang, Ji Soo, Ha Seok-Jin, Hwang Seung-Un ve Choi Jong-Hwan gibi isimleryer alıyor.

When I Was Most Beautiful konusu

Dizinin konusu, Oh Ye Ji bir seramik sanatçısıdır. Saf bir kalbi ve amansız bir iyimserliği var ve durum ne olursa olsun pes etmeyi reddediyor. Sıradan mutluluğu bulmayı hayal ediyor ama kaderin acımasız bir dönüşünde iki erkek kardeşi Seo Hwan ve Seo Jin ile bir aşk üçgeninde mahsur kalır. Bir mimari tasarımcı olan Seo Hwan, ilk görüşte Oh Ye Ji’ye aşık olan masum bir genç adamdır. Duyguları, ağabeyi Seo Jin ile anlaşmazlığa neden oldu, ancak kaderindeki ilk aşkından vazgeçemezdi. Seo Jin bir yarış arabası sürücüsü ve ralli ekibinin lideridir. O soğukkanlı ve dışarıdan çekingen ama arzuladığı şeyin peşinde koşmada acımasız. Oh Ye Ji ile babasının atölyesinde ilk kez karşılaştığında, içgüdüsel olarak ona çekici geldiğini hissediyor. Bir femme fatale olarak tanımlanan Carry Jung, Seo Jin’in eski kız arkadaşı ve pazarlama ortağıdır. Karizmatik, ama aynı zamanda eski sevgilisini de yoğun bir şekilde kıskanıyor ve bencil ve egoist bir çizgisi var. Ralli takımına sponsor olduğu Seo Jin’e tutkulu bir sevgi duyuyor ve ayrıldıktan sonra bile onu bırakamıyor.

When I Was Most Beautiful oyuncuları ve karakterleri (cast)

Dizinin kadrosunda Lim Soo-Hyang, Ji Soo, Ha Seok-Jin, Hwang Seung-Un ve Choi Jong-Hwan gibi isimler yer alıyor.

Lim Soo-Hyang – Oh Ye-Jin
Ji Soo – Seo Hwan
Ha Seok-Jin – Seo Jin
Hwang Seung-Un – Carry Jung
hoi Jong-Hwan – Seo Sung-Gon
Park Ji-Young – Kim Yeon-Ja
Joo In-Young – Hong Il-Hwa
Jeon Yu-Lim – Jung Da-Woon
Son Bo-Seung – Baek Jung-Il
Kim Mi-Kyung – Kim Go-Woon
Shin Yi – Oh Ji-Young
Jung Eun-Pyo – Lee Kyeong-Sik

Kim No-Jin – Lee Chan-Hee
Lee Dong-Ha – Ryu Seung-Min
Lee Jae-Yong – Başkan Bang
Kim Tae-Gyeom – Kang Ki-Seok
Jung Wook-Jin – Park Woo-Geun
Kwon Hyuk – Kim Yeon-Cheol
Seo Eun-Woo – Yoon Ji-Yang
Lee Seung-Il – Song In-Ho
Lee Joo-Mi – tamirci

Dizi fragmanı

YORUMLAR

  1. Recep Dilekmen dedi ki:

    12. Bölüm piyano başında baba ile kızın konuşma sahnesinde çalan fon müziği harika. Müziğin adını bulamadım.

    1. Recep Dilekmen dedi ki:

      Dizi: Do you Like Brahams?

canlı tv izle