2020 Vizyona Girecek Yerli Türk Filmleri (2020 Sinema Filmleri | Mart – Nisan)

21.02.2020
2020 Vizyona Girecek Yerli Türk Filmleri (2020 Sinema Filmleri | Mart – Nisan)

2019 Türk yapımı yerli filmin ardından yeni yıl sonrası vizyona girecek yerli filmler, vizyondaki filmler, vizyondaki yerli filmler, gelecek filmler, vizyona giren filmler, vizyona girecek filmler, 2020 yerli Türk filmleri, 2020 sinema filmleri ve 2020 Türk filmleri aramalarınız için yorumguncel.com’da kalın.

2020 yılının Ocak ve Şubat aylarında vizyona giren birçok filmin ardından sıra geldi Mart ve Nisan aylarındaki vizyona girecek filmlerine. 2020’nin yerli filmleri gün geçtikçe artıyor.. İşte 2020 Mart- Nisan aylarında vizyona girecek yerli sinema filmleri..

2020 Yerli Türk Filmleri Listesi |

Şubat 2020 Filmleri

Geçerken Uğradım (28 Şubat 2020)

Oyuncular: Selahattin Taşdöğen, Mihriban Er, Emre Ertunç

Cavit, toptan gıda işi ile uğraşan bir adamdır. Uzun zamandır tatil yapmayan Cavit, sonunda ailesine verdiği tatil sözünü yerine getirmeye karar verir. Aile, denize girme hayali ile İstanbul’dan Antalya’ya gider. Burada geçirdikleri tatilden sonra dönüş yolunda Türkiye’nin gezilmesi gereken yerlerine uğramaya karar veren aile, ilk molasını Afyon’da verir. Aile, burada Cavit’in askerlik arkadaşı Cemil ile ailesinin evine misafir olur. Keyifli vakit geçiren aile, akşam olup yola çıkmaya karar verdiklerinde bunu bir türlü başaramazlar.

Acı Kiraz (28 Şubat 2020)

Oyuncular: Erdal Beşikçioğlu, Belçim Bilgin, Ertan Saban

Kaptan Pengu ve Arkadaşları (28 Şubat 2020)

Sera gazları ve küreseller ısınma buzulların erimesine neden olmaktadır. Kaptan Pengu da eriyen buzullar için elinden geleni yapmaya çalısır. Tam da bu sırada üzücü bir haber alır. En yakın arkadaşı Putuk, eriyen buzuldan düşmüştür ve uçsuz bucaksız denizde kaybolmuştur.

Mart 2020 Filmleri

Zengo (6 Mart 2020)

Oyuncular: Yasemin Sakallıoğlu

Genç bir kadın olan Zerrin, yaşadığı mahallenin kentsel dönüşüme girmesi ile kendisini bir anda lüks bir hayatın içinde bulur. Sonradan görme olmasının yanı sıra eğlenceli bir kadın olan Zerrin, mahallesindeki kadınlara kendi yaptığı tasarımlarını giydirir. Bunun üzerine genç kadın, terzisi ve en yakın arkadaşı olan Fazilet’i de yanına alarak, hayatının değişmesine neden olacak zorlu bir maceraya atılır.

Sabit Kanca: Son Soru (6 Mart 2020)

Oyuncular:  İsmail Baki Tuncer, Fırat Sobutay, Zerrin Sümer

Sabit Kanca, sürekli yarışmalara katılan ve verdiği cevaplarla fenomen haline gelen bir adamdır. Ancak hafıza kaybı yaşayan Kanca artık yarışmalara katılmamaya karar verir. Kanca’nın hayattaki tek amacı, kendisinin sebep olduğunu düşündüğü kaza sonucu tekerlik sandalyeye bağlı olan Zeki’yi iyileştirebilmektir.

Nuh Tepesi (6 Mart 2020)

Oyuncular: Haluk Bilginer, Ali Atay, Mehmet Özgür

Nuh Tepesi, bir yandan babasının isteğini yerine getirmek, diğer yandan da ayrılmak üzere olduğu hamile karısıyla arasını düzeltmek için çabalayan bir adamın hikayesini konu ediyor. Orta yaş krizi ile baş etmeye çalışan Ömer, babasının isteği üzerine onunla birlikte İstanbul’dan memleketleri Bursa’ya doğru yola koyulur. Ömer’in babası, öldüğü zaman köyün tepesinde bulunan, yıllar önce kendisinin diktiğini iddia ettiği bir ağacın altına gömülmek istemektedir. Ömer babasının isteğini kabul etse de, başta muhtar olmak üzere tüm köy halkı bu isteğe şiddetle karşı çıkar.

Müstakbel Damat (13 Mart 2020)

Oyuncular: İlker Ayrık, Erdal Özyağcılar, Hande Soral

Sema ile Hasan evlenme planları yapan bir çiftir. Bunu için harekete geçen Hasan, Kıbrıslı bir ailenin kızı olan Sema’yı istemek için İstanbul”dan Kıbrıs’a doğru yola koyulur. Ancak damat adayı Hasan’ın Kıbrıs’a ayak basması, huzur dolu ada hayatının alt üst olmasına neden olur. Bu zamana kadar adada sakin bir yaşam süren aile, telaşlanınca ortalığını birbirine katan bir adam olan Hasan yüzünden birbirinden tuhaf durumlarla karşı karşıya kalır. 

Malazgirt 1071 (13 Mart 2020)

Oyuncular: Cengiz Coşkun, Vildan Atasever, Haluk Piyes

Malazgirt 1071, Anadolu’nun kapılarının Türklere açılmasını sağlayan Malazgirt Savaşı’nın hikayesini konu ediyor. Yönetmen koltuğunda Bilal Kalyoncu’nun oturduğu filmin oyuncu kadrosunda Vildan Atasever, Cengiz Coşkun, Haluk Piyes, Caner Kurtaran gibi isimler yer alıyor.

Aslan: Hürkuş Kayıp Elmas (13 Mart 2020)

Oyuncular: Kayra Özdemir, Elif Gizem Aykul, Nusret Çetinel

Aslan, uçak mühendisi olmanın hayalini kuran küçük bir çocuktur. Aslan’ın babası Hasan Usta, kahraman bir pilot olan babasından kalan eşyaları Aslan’a vermeye karar verir. Büyük bir heyecanla eşyaları karıştırmaya başlayan Aslan, eşyaların arasında büyük büyük babasının Hürkuş adını verdiği eski uçağının canlanabildiğine dair izlere rastlar. Bunun üzerine harekete geçen Aslan, arkadaşlarını da yanına alarak kayıp kolun ve Hürkuş’un peşine düşer. 

Adanış: Kutsal Kavga (20 Mart 2020)

Oyuncular: İsmail Filiz, Esra Bilgiç, Baki İlhan

“Adanmışlar”, İstanbul’u fethinin ardından Türklerin eline geçen önemli bir sırrı korumak için teşkilatlanmış olan bir gruptur. Sırrı korumak için her şeyi göze alan “Adanmışlar, sırrı ele geçirmek için çabalayan karanlık güçlere karşı zorlu bir mücadeleye girişir.

9 Kere Leyla (20 Mart 2020)

Oyuncular: Demet Akbağ, Haluk Bilginer, Elçin Sangu

Leyla ve Adem’in yıllardır mutlu giden bir evliliği vardır. Ancak bir süre sonra evlilikleri bir çıkmaza girer. Onların evliliklerindeki heyecan artık yok olmuştur ve Adem kalbinin yeniden atmasına neden olan bir sevdaya düşer. Bu dönemde karşısına çıkan Nergis adındaki kadına aşık olan Adem, Nergis’ten başka kimseyi düşünemez olur. Ancak Adem’in aklını başından alan Nergis’in kurduğu tek kişilik dünyadan başka bir hayata geçmeye niyeti yoktur.

9 Kere Leyla Filmi 

Mahalleden Arkadaşlar (27 Mart 2020)

Oyuncular: Alper Kul, Nurgül Yeşilçay

2015 yılında yayımlanan “Mahalleden Arkadaşlar” kitabından uyarlanan filmin yönetmen koltuğunda, kitabı da kaleme alan Selçuk Aydemir oturuyor. Filmin başrollerinde Nurgül Yeşilçay ve Alper Kul yer alıyor.

Hababam Sınıfı Yaz Okulları (3 Nisan 2020)

Oyuncular: Altan Erkekli, Toygan Avanoğlu, Yusuf Çim

. Okulun sahibi olan Pinti Lütfullah, yarışmaya katılacak öğrencileri fen bölümünden seçmeye karar verir. Hababa Sınıfı, seçilen dört öğrencinin kim olduğunu öğrendiklerinde vakit kaybetmeden bir plan yapar. Kıbrıs’a gidileceği gün, seçilen dört öğrenci yerine uçakta Yakışıklı, Racon, Format ve Dede Kıbrıs bulunur. Yarışma ile ilgilenmeyen ekibin tek amacı güzel bir tatil geçirebilmektir.

Tomris (10 Nisan 2020)

Oyuncular: Almira Tursyn, Adil Akhmetov, Erkebulan Dairov

Tomiris, bozkırların efsanevi kraliçesi Tomiris’in hikayesini konu ediyor. Yetenekli bir savaşçı olmak için çabalayan Tomiris, yaşadığı kayıpların ardından Saka Türkleri’ni kendi otoritesi altında birleştirmek için zorlu bir mücadeye girişir.

Alp Er Tunga’nın Torunu ve İlk Türk Kadın Hükümdar: Tomris Hatun

Fazla Şaapma (17 Nisan 2020)

Oyuncular: Ömür Özdemir, Hakan Meriçliler, Fırat Albayram

Fazla Şaapma, sosyal medya fenomeni olan Ömür Özdemir’in hayat hikayesini konu ediyor. Filmin yönetmen koltuğunda Ahmet Kapucu oturuyor.

2020 ’de Vizyona Girecek Yerli Türk Filmleri | 2020 Ocak – Şubat Filmleri

YORUMLAR

canlı tv izle