2021 En iyi Kore Dizileri (En iyi 10 dizi)

2021 En iyi Kore Dizileri, yeni Kore dizileri, Kore Dizileri 2021, Kore yapımı en yeni diziler, yeni kore dizileri, Kore dizileri listesi, 2021 en iyi drama, 2021 best korean drama, gibi aramalarınıza yorum güncel’den yanıt bulabilirsiniz.

09.03.2021
2021 En iyi Kore Dizileri (En iyi 10 dizi)

2021 En iyi Kore Dizileri, yeni Kore dizileri, Kore Dizileri 2021, Kore yapımı en yeni diziler, yeni kore dizileri, Kore dizileri listesi, 2021 en iyi drama, 2021 best korean drama, gibi aramalarınıza yorum güncel’den yanıt bulabilirsiniz.

2021 En iyi Kore Dizileri (YOGÜ Listeleri)

2021 yılında Kore yapımı bir çok yeni dizi yayınlandı. Halen yayınlanmakta olan ve bu yıl yayınlanması merakla beklenen bir çok yeni Kore dizisi var. Biz de yorum güncel olarak sitemizde de yer verdiğimiz 2021 yılı en iyi Kore dizilerini sizler için listeledik. Yeni çıkan ve çıkacak olan Kore yapımı dizileri yorum güncel’den güncel olarak takip edebilirsiniz.

2021 En iyi Kore Dizileri

MOUSE

Psikopat insanları daha anne karnındayken belirleyen bir testin dünyada nasıl bir etki oluşturacağına ve “Karnındaki çocuğun bir psikopat olacağını bilsen, onu doğurmak ister miydin?” sorusuna odaklanıyor. Çaylak bir polis memuru olan Jung Ba-Reum, Dik başlı olduğu kadar da dürüst bir insandır ve adaleti sağlamak için elinden geleni yapmaktadır. Bütün bir ulusu korkutan psikopat bir katil ile karşı karşıya kaldıktan sonra tüm hayatı değişir. Bir dedektif olan Koo Moo-Chi, Anne ve babası genç bir çocukken cinayete kurban gider. Ebeveynlerinin intikamını almaya kararlıdır. Bu yüzden yasaları çiğnemeyi umursamaz ve suçluları yakalamak için gereken her türlü yola başvurur.

LOVE ALARM 2

Yakınlardaki biri ondan hoşlandığında kişiye haber veren bir uygulamanın olduğu bir dünyada Kim Jojo, kişisel sorunlarıyla başa çıkarken genç yaşta aşkı tadar. Arkadaşlarından farklı olarak Kim Jojo’nun aklını flörtten daha önemli şeyler meşgul etmektedir. Yurt dışından geri dönen Hwang Sun-oh, Lee Hye-yeong’u görmeye gider. Hye-yeong’un Jojo’ya karşı duyduğu hisleri öğrenmek isteyen Sun-oh, ona Jojo ile arasında ne geçtiğini söyler. Jang Il-sik ise Sun-oh ve Hye-yeong ile kavga eder. Jojo fotoğraflarla ilgili olarak Sun-oh ile yüzleşir. Okulda söylentiler yayılırken Jang-go, yalan söylediği için Jojo’ya kızar. Il-sik, Jang-go’nun karşısına dikilir. Sun-oh, Jojo’ya okul gezisiyle ilgili sorular sorar ve Jojo için yapabileceği pek bir şey olmadığını anlar. Il-sik, Jang-go’ya duymak istemediği bir şey söyler. Jojo, Sun-oh’ya ebeveynlerinden bahseder. Bir konuşmaya kulak misafiri olmasının ardından Jojo, Jang-go ile yüzleşir.

MUST YOU GO?

Min Yoo Jung, başarılı bir pop müzisyeni olmayı hayal eden 25 yaşında bir kadın. Ancak müzikal hayalleri gerçekleşmekten çok uzaktır ve akşamlarını sokaklarda dolaşırken geçirir. Geçmişten yetenekli bir müzisyen olan Park Yeon, Joseon Hanedanlığı’ndan (1392-1910) günümüze taşınarak Min Yoo Jung’la tanıştığı ve müzikalinde ona yardım etmeye hazır olduğunu gösterdiği zaman hayat tuhaf bir hal alır. arayışı. Ancak, zaman yolculuğu yapan tek ziyaretçi ona uğramaz: Lee Won adında yetenekli bir vokalist de uzak geçmişten seyahat eder ve onunla tanışır. Ve eğlence sektörü profesyoneli Jung Do Young, Park Yeon’un sırlarını öğrenmek için geçmişle bağlantı kurmak için kendi güçlerini kullandığında işler daha da karmaşık hale geliyor.

HELLO ME

37 yaşında kendinin 17 yaşındaki hali ile karşılaşan Ban Ha-Ni’nin (Choi Gang-Hee) etrafında dönmektedir. 37 yaşında, bekâr ve işsiz kalma riski ile karşı karşıya olan Ban Ha-Ni, bir gün 17 yaşındaki hali (Lee Re) ile karşılaşır. Şuan çevresindeki insanların kendisine köle muamelesi yapmalarına göz yuman ve çekingen biri olmasına karşın 17 yaşındaki hali kendisinin tam zıttı bir karaktere sahiptir. O, oldukça parlak ve iyimser bir karaktere sahiptir.

SİSYPHUS THE MYTH

Dahi bir mühendis (Cho Seung-Woo) ve onu kurtarmak için gelecekten gelen Kang Seo-Hae’nin (Park Shin-Hye) etrafında dönmektedir. Quantum and Time’ adlı bir şirketin kurucu ortağı ve dahi bir mühendis olan Han Tae-Sool karakterini canlandırmaktadır. Kodlama konusunda oldukça yetenekli birisidir. Onun çabaları sayesinde ‘Quantum and Time’ dünya çapında bir işletme haline gelmiştir. Bu yüzden Kore mühendisliği dünyasında, ulusal bir kahraman ve bir mucize olarak anılmaya başlanmıştır. Ancak gerçekte işler göründüğü gibi değildir. 10 yıl önce, abisinin (Heo Joon-Seok) ölümünden sonra garip davranışları nedeni ile şirketin hisse senetleri oldukça dalgalanmıştır. Sonra ilerleyen zamanlarda, abisinin ölümü hakkında öğrendiği inanılmaz bir gerçek ile tehlikeli bir yolculuğa çıkar. elit bir savaşçı olan Kang Seo-Hae, Oldukça iri adamları çıplak elle alt edebilecek kadar dövüş sanatlarında usta, iyi bir keskin nişancı ve kendi patlayıcılarını hazırlayabilen birisidir. Gangsterlerin ve askeri kliklerin hakim olduğu bir dünyada bu becerileri sayesinde hayatta kalabilmiştir.Dünyayı kurtarabilmek için Han Tae-Sool’u (Cho Seung-Woo) korumaya karar verir.

VİNCENZO

Bir İtalyan aile tarafından evlat edinilen Vincenzo Cassano’nun (Song Joong-Ki) etrafında dönmektedir. Korece adı Park Joo-Hyung olan Vincenzo Cassano, İtalya’da mafyalara danışmalık yapan bir avukattır. Ancak, mafya grupları arasında bir savaş başlayınca Kore’ye geri döner. Burada, sosyal adaleti kendi yoluyla sağlamaya çalışır. Bu süreçte, aldığı davaları kazanmak için her şeyi yapan Avukat Hong Cha-Young’a (Jeon Yeo-Bin) âşık olur. bir avukat olan Vincenzo Cassano, Eşsiz bir müzakere becerisine ve karizmaya sahiptir. Tamamen intikamını almaya odaklanmıştır. İtalya’dan Kore’ye geri döndüğünde köklü ve oldukça acımasız bir kartel keşfeder. Bir avukat olan Hong Cha-Young, Kore’nin en iyi hukuk firması olan Woosang’ın en iyi avukatlarından birisidir. İyi ya da kötü olmalarından ziyade, bir kişinin içinde bulunduğu durumun, ne kadar avantajlı ya da dezavantajlı olduğuna daha dikkat etmektedir. Vincenzo Cassano (Song Joong-Ki) ile tanıştıktan sonra değişmeye başlar.

BEYOND EVİL

Sessiz şehirlerini sarsan bir seri katilin peşinde koşmak isteyen iki korkusuz adamla tanışın: Bir zamanlar yetenekli bir dedektif olan Lee Dong Sik, Manyang Polis Merkezinde önemsiz görevleri yerine getirmeye indirgenmiştir. Yeni amiri Dedektif Han Joo Won transfer edildiğinde, huzurlu bir hayata daha yeni yerleşmeye başlamıştı. Joo Won seçkin bir dedektiftir.Babası, Ulusal Polis Teşkilatı’nın bir sonraki şefi için yıldız adayı. Takdire şayan niteliklerine ve yüksek sosyal itibarına rağmen, Joo Won uzun süredir saklanan bir sırrı barındırır. Bir dizi korkunç cinayet meydana geldiğinde, garip bir şekilde 20 yıl önceki bazı soğuk seri cinayet vakalarını anımsatan bir model şekillenir. Dong Sik ve Joo Won, izindeki bu acımasız suçluyu durdurma sözü vererek iş birliği yapar. Soruşturmaları ilerledikçe, kanıtların gösterdiğinden çok daha derinlere bakmak zorunda kalıyorlar ve kendileri de dahil olmak üzere davayı çevreleyen herkesin suçluluğunu sorguluyorlar.

LUCA THE BEGİNNİNG

Gerçekte kim olduğunu bilmeyen özel güçlere sahip bir adam (Kim Rae-Won) ile küçük bir çocukken ailesi ortadan kaybolan bir dedektifin (Lee Da-Hee) etrafında dönmektedir. Sorularına cevap ararken birbirleri ile yolları kesişir. Özel güçlere sahip Ji-O, Sakladığı büyük bir sırrı vardır ve gerçekte kim olduğunu bilmemektedir. Onu çevreleyen sorulara cevap ararken karşısına oldukça gizemli figürler çıkar. Bir dedektif olan Goo-Reum, Bir eylem planına karar verdiği zaman ne olursa olsun bundan vazgeçmeyen birisidir. Ailesi o küçükken aniden ortadan kaybolur. Bu yüzden, kaybolma olayının arkasındaki gerçeğin peşine düşer ve Ji-O (Kim Rae-Won) ile karşılaşır. Bu karşılaşmadan sonra hayatı alt üst olur.

LOVE (FT MARRİAGE AND DİVORCE)

Bir avukat olan Pan Sa-Hun, Davul çaldığını gördükten sonra eşi Boo Hye-Ryung’a (Lee Ga-Ryung) aşık olmuştur. Boo Hye-Ryung ile üç yıldır evlidir ve çiftin hiç çocuğu yoktur. Bir radyo istasyonunda DJ olarak çalışan Boo Hye-Ryung Eskiden bir haber muhabiriydi. Bir hastanenin nöropsikiyatri bölümünün yönetici olarak çalışan Shin Yoo-Shin, Sa Pi-Young (Park Joo-Mi) ile evlidir ve ona karşı oldukça tatlı bir kocadır. Bir radyo şovunun yapım yönetmeni olan Sa Pi-Young, Evine, çocuklarına ve kocasına karşı her zaman elinden gelenin en iyisini yapmaya çalışmaktadır. yetenekli bir Çince Çevirmeni olan Song-Won, Bir süre önce boşanmıştır.

RİVER WHERE THE MOON RİSES

Goguryeo döneminde geçmektedir. Yeom Ga-Jin (Kim So-Hyun) adıyla da bilinen Prenses Pyeonggang, Goguryeo’yu yöneten ilk kadın olma hayali ile yanıp tutuşan birisidir. Kendisine karşı duyguları olan On Dal’ı (Ji Soo) hedefine ulaşmak için kullanır. Ancak ona karşı hissetmeye başladığı duygular ile sarsılır. On Dal, Yeom Ga-Jin’e (Kim So-Hyun) karşı romantik duygular beslemektedir. Onu koruyabilmek için ilkelerine aykırı davranır. Temiz kalpli ve barışsever birisidir. Elit bir Goguryeo generali olan Go Gun, Hayatında ilk kez bir kadının kalbini elde etmek ister ve Yeom Ga-Jin’i (Kim So-Hyun) kazanmak için büyük bir mücadeleye girer. On Dal’ın (Ji Soo) babası olan On Hyeob, Sunnobu kabilesinin reisi ve Goguryeo’nun bir generaldir.

2021 En iyi Kore Dizileri listesi (BONUS)

Farklı yaşlarda 4 kadının yaşadıkları konu ediliyor.Nam Doo Ah, henüz 23 yaşındadır.O, bir adamın hayatını dolduramayacağını düşünmesi sebebiyle aynı anda 3 adamla beraberdir.Lee Ha Ram 29 yaşında bir öğretmendir.O ise evlenmeye karar verir ancak gelinliği giydiği anda evlilikten vazgeçer ve nikahı terkeder.Yoon Ban Ya, eski bir sinema yönetmenidir.Uzun zamandır unutulmuş köşede kalmış biridir.Banka hesabı eksilerdedir.Hayatının böyle bir döneminde karşısına herşeye sahip bir adam çıkar.Jung Chung Kyung, mobilya tasarımı işi yapmaktadır.O, çocukluk arkadaşıyla evlenmiştir.Kocası tarafından aldatılmaktadır.

YORUMLAR

  1. Ebk dedi ki:

    ‘The devil judge’ listenin başında yer almalıydı

    1. asyalog12 dedi ki:

      Kesinlikle

canlı tv izle