2023 en iyi filmler listesi (En iyi 14 film)

25.08.2023
2023 en iyi filmler listesi (En iyi 14 film)

2023 en iyi filmler IMDb, 2023 filmleri listesi, 2023 en çok İZLENEN filmler, En iyi filmler, 2023 aksiyon filmleri, 2023 Filmleri Türk, 2023 çıkacak filmler, Yeni filmler 2023 gibi aramalarınıza yogü listeler’den yanıt bulabilirsiniz.

2023 en iyi filmler listesi

2023 yılında birbirinden farklı türlerde onlarca film yayınlandı. Film listelerinde vizyon filmlerinin yanı sıra dijital platform filmleri de dikkat çekmeye başladı. Listemizin öenmli bir kısmında dijital platform içeriklerinin olduğunu göreceksiniz.

Güzel bir film gecesi için size uygun en iyi 2023 filmlerini listeledik..

2023 en iyi filmler (en iyi 14 film)

Oppenheimer

Filmin konusu, Amerikalı fizikçi Julius Robert Oppenheimer’ın hayatına odaklanıyor. Filmde Julius Robert Oppenheimer’ın, İkinci Dünya Savaşı sırasında atom bombasının geliştirilme sürecindeki rolü gözler önüne seriliyor.

Görevimiz Tehlike 7

Filmin konusu, Görevimi Tehlike serisinin 7. devam halkası olan Mission: Impossible 7, ikonik ajan Ethan Hunt ve birlikte çalıştığı IMF ekibinin maceralarını konu ediyor. Tom Cruise’un yeniden Ethan Hunt karakterine hayat vereceği aksiyon türündeki filmde, Rebecca Ferguson üçüncü kez Ilsa Faust karakterini canlandırırken, kadroda Simon Pegg, Angela Bassett, Vanessa Kirby, Ving Rhames gibi isimler de yer alıyor. Filmin yönetmenliğini ise serinin beşinci devam halkasından itibaren yönetmen koltuğunda oturan Christopher McQuarrie üstleniyor.

Culpa Mia

Filmin konusu: Noah yaşadığı şehri, sevgilisini ve arkadaşlarını geride bırakıp annesinin yeni kocasının malikânesine taşınmak zorunda kalır. Orada tanıştığı yeni üvey kardeşi Nick’le karakterleri uyuşmasa da aralarındaki çekim ile asi ve sancılı mizaçları ikilinin dünyasını altüst eder ve birbirlerine sırılsıklam âşık olmalarına neden olur.

Cennete Yakın

Filmin konusu, Bir adam ezici bir borç karşılığında eşinin ömründen 40 yıl vermeye zorlanınca, çalışanı olduğu ve zamanın akışıyla oynayan biyoteknoloji şirketinin karanlık yüzünü görür.

AEON şirketinin milyarlarca dolarlık büyük bir ilaç şirketi haline geldiği çok da uzak olmayan bir gelecekte geçiyor. Start-up bunu, yaşam süresini bir kişiden diğerine aktarmayı mümkün kılan devrim niteliğinde bir teknolojiyle yönetti. Bunun toplumun bazı kesimleri için ciddi sonuçları vardır. Elena, kendisinin ve kocası Max’in ödeyemeyeceği sigorta iddialarıyla karşı karşıya kalır. Bu yüzden hayatının 40 yılını AEON’a satmak zorunda hissediyor.

Eski Yöntem

Bir kanun kaçağı ve çetesi, Colton ve ailesini tehlikeye atınca, Colton beklenmedik bir ortak olan 12 yaşındaki kızı Brooke ile birlikte silaha sarılmak zorunda kalır.

Ant-Man ve Wasp: Quantumania

Ant-Man, Avengers: Endgame sonrasında insanlar arasında oldukça popüler olmuştur ve bunun tadını çıkarmaktadır. Ancak kızı Cassie’nin yaptığı araç ile Kuantum Alemi’ne sinyal göndermesiyle kendisini bir anda bambaka bir dünyanın içinde bulur. Ona bu sıra dışı evrende ailesiyle birlikte Hope’un babası Hank Pym ve annesi Janet Van Dyne da eşlik eder. Kuantum Alemi’ni keşfeden aile, bu süreçte olağanüst yaratıklarla karşı karşıya kalır.

Blue Beetle

Filmin konusu, Meksikalı Amerikalı bir genç olan Jamie Reyes’in hayatına odaklanıyor. Ergenlik çağındaki Jamie Reyes, en yakın arkadaşları olan Paco ve Brenda ile okuldan dönerken tuhaf bir böceğe rastlarlar. Reyes, tuhaf bir arsaya gömülü olan böceği incelemek için eve götürmeye karar verir. Ancak gece olduğunda böcek canlanır ve Jamie’nin omurgasına yerleşir. Bu durum üzerine Jamiei hızını ve gücünü arttıran bir kostüme sahip olur. Bu kostüm sayesinde Jamie ayrıca silah, kanat ya da kalkan üretebilmektedir.

Barbie

Filmin konusu, Barbie, yaşadığı dünyanın koşullarına uymayan bir kadındır. Yaşadığı dünyanın “mükemmel kadın” imajına uzak olduğunu farkeden Barbie, yaşadığı fantastik dünyadan dışlanır ve kimsenin iletişim kurmak istemediği biri halini alır. Uyum sağlayabileceği bir dünya bulma umuduyla bizim yaşadığımız gerçek dünyaya bir yolculuğa çıkar. Bu yeni dünyada, onu kendi evinde dışlanmış kılan farklılıkları, onu özel kılan avantajlara dönüşür. Filmde Barbie karakterine “Ben,Tonya” filmindeki performansı ile ilk Oscar adaylığını kazanan Margot Robbie hayat veriyor.

Extraction 2

Filmin konusu, Ölümün eşiğinden dönen oldukça yetenekli komando Tyler Rake tehlikeli bir görev daha alır. Görevi, acımasız bir gangsterin esir alınan ailesini kurtarmaktır.

Küresel ölçekli bu aksiyon gerilimde Chris Hemsworth daha büyük, daha riskli ve daha ölümcül bir görev için dönüyor.

The Covenant

Filmin konusu, Teğmen John Kinley, kendisine verilen Afganistan’daki son görevi yerine getirmek için yerel tercüman Ahmed ile bir araya gelir. Birlikleri devriyede pusuya düşürüldüğünde, sadece Kinley ve Ahmed, hayatta kalmayı başarır.

Murder Mystery 2

Filmin konusu, Tam zamanlı dedektifler Nick ve Audrey, özel dedektiflik bürolarını yerden kaldırmak için mücadele ediyor. Arkadaşları Maharaja kendi gösterişli düğününde kaçırılınca kendilerini uluslararası kaçırılmanın merkezinde bulurlar.

Bird Box Barcelona

Filmin konusu, Gizemli bir güç, gören herkesin intihar etmesine neden olarak dünya nüfusunu kırıp geçirdikten sonra, Sebastian ve küçük kızı Anna, Barselona’nın ıssız sokaklarında hayatta kalmanın yolunu bulmaya çalışır. Ancak onlar, diğer hayatta kalanlarla güçlerini birleştirip güvenli bir sığınağa doğru yol alırken, görünmeyen yaratıklardan daha kötü bir tehdit büyür.

İyi Adamın 10 Günü

Bir avukattan özel dedektife dönüşen bir kayıp şahıs vakasını üstlenir ve onu beklenmedik ve hayatını değiştiren bir maceraya iter.

Sadık adında bir adam üzerinden, gerçekten iyi bir insan olmanın anlamı sorgulanıyor. Sadık, insan kaçakçıları ve katillerin dünyasında adalet arayan bir adamdır. Ancak bu süreçte o, iyilik ve kötülük arasındaki çizginin bulanıklaştığını fark eder.

Heart of Stone

Filmin konusu, Boşanmasının ardından bir dönüm noktasına gelen bir öğretmen, katıldığı zorlu doğa yürüyüşüyle birlikte hayata ve aşka yeni bir başlangıç yapar.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

canlı tv izle